Share

Pergaduhan terbesar blogger : Joegrimjow vs Zackzuhari!!!

Salam, seperti yang dijanjikan, kali ini mahu post entry komik lagi. Dah banyak rupanya komik yang aku buat contohnya wonder joe-grim-jow, Besday alisya, Scene yang dipotong dalam Adamaya, 5 stage berblog dan kali ini akan menceritakan pergaduhan di dunia blog! Siapakah yang terlibat, tajuk sudah menerangkan! Enjoy reading




klik dulu untuk penghayatan sejati


















Ku pernah buat entry pasal dia di 3 fenomena terbabow dalam industri blog. dah sebulan lebih dah tak update blog mamat ni, baru2 ni baru start berblog semula. hehe. bagus2, dunia blog perlukan orang kreatif macam dia. takdelah bohsan sangat masa blogwalking. ok zack, jangan malas2 update, kena rajin skit!



Kenapa buat entry kat dia?


Dia ni yang mengajar aku secara tak langsung untuk maju dalam blog ni. iaitu hasilkan entry kreatif. Dulu entry aku kebanyakan syok sendiri tapi dengan melihat entry dia yang super kreatif ni, baru aku paham kesan entry berbentuk kreatif ni adalah sangat hebat! Jadi untuk blogger di luar sana, jom hasilkan entry bermutu untuk tatapan pembaca. aku pun masih belajar. tentang tajuk, saja nak perli beberapa blogger yang sibuk cari traffic dengan cari gadoh dengan blogger lain. LOSER tau orang macam ni. Takkan tahan lama di dunia blog ni kalau ramai musuh, carilah kawan seberapa banyak yang boleh!


Ooh, pasal besday


kekeke, sebenarnya ku dah lama buat entry ni tapi hari tu ternampak si fida post wish happy besday kat dia, tengok kat profail, 26 hb, jadi ku tangguh la post entry ni dengan ubah skit2 komik atas ni jadi kena dengan besday ko. so,



happy besday zackzuhairi
dari joegrimjow (kira hadiah besday la ni)
hakhak. sweet tak aku ni? hehe. soh itah baca skali entry ni ;-)



pss : komik seterusnya pun dahh siap lama, cuma tunggu masa je untuk di publish. siapa? tungguuu. buat komik ni lebih senang dari type satu entry yg panjang. terima kasih macbookpro ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

58 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

aku nak tengok Zack menangis~

kih3~

ciKeju berkata...

haha
boleh pulak bertukar..
lawak je..
henshin!

zahidah dihaz berkata...

lawak la...
but kreatif...
sweet pun ada
^__^

NuR 'aQiLaH berkata...

wakaka~
eksyen kamen toll..

joegrimjow berkata...

blog memang sweet
;)

ardinihumaira berkata...

whoaa... comella zack zukhairi nanges.... kompem itah geleng2 kepala tengok zack zukhairi nanges2 ni.. terus beliau benti nanges dan bermacho machoan...


eheh.. cam dni sambung cerita lak.. agagaga...

erk besday beliau ye hari ni? epi besday zack! ang tua dari aku... aku bulan spuluh. haha... yeay zack dah tua. lalala

p/s: joe nanti besday dni kasi adiah kartun gak leh hehehe tak malu wat permintaan. larikkksss :P

Ery Farieha berkata...

wahwah
ramai betol wat entry besday die
huhuhuh

MuNsYi SaMa berkata...

ko ade dua gundam je ke?haha

nice one..mmg kreatif. =)

bARdbOO berkata...

lagi satu komik yg bets dr joe...kekalkan ek?? ilang sikit ngantuk aku ni hah..huhu

joegrimjow berkata...

munsyi, banyak lagi, hehe

joegrimjow berkata...

bard, hoho thx u, nanti ada lgi, jgn lupe baca

Miro Armyrule berkata...

zack ko xnak komen ker...ahahaha...korang berdua mmg masyuk ar dlm dunia blog nih...huhhhuhu

AyuE berkata...

hehe aku buat entry wish bezday kt zack tp xdak la semantap ni...=) kreatif!!

Mohd Adziim berkata...

lain2. masing2 ada style tersendiri.
Joe punya bnyk ceria dari awal smpai akhir.

Encik Tikus berkata...

menunggu comment dari zack,haha :)

FarhanaDr berkata...

Wahhhh!!! Kalau ku jadi zack, maka ku akan peluk cium gundam kaler biru itu.. Terharu ouh.. Sweet.. Malah mungkin leh sampai tahap jatuh cinta.. Erk.. Tapi, joe.. Hang memang sweet.. Awat ku tak tau ek? Ahaks.. ;p

Selamat hari lahir zack zukhairi budak skema.. Heeee.. :)

joegrimjow berkata...

entryku banyak happy ek?\urmm
kena ubah ni

Tanpa Nama berkata...

hehehe..cumel je..sgt menghiburkan..

Azrul Hisham berkata...

hehe...setuju...entri kena kreatif... baru orang suka baca...thumbs up bro...

Fitrihadi.com berkata...

wah kreatif ar bro..thumbs up :) all the best!

joegrimjow berkata...

thx u
;)

Hasrol Nizam berkata...

Rupanya pasal bday zack rupanya.. Dunia blog ni mmg memerlukan blogger2 macam korang berdua. Ada idea tersendiri.

To blogger2 yg suka cari2 gaduh tu, baik ambil contoh entri ni.Kawan biar seribu, musuh satu pun jgn..hehe

Tanpa Nama berkata...

mmg gaduh betol2 ke

Tanpa Nama berkata...

baru 49 minit dah 24 komen

khairil berkata...

kretip kau joe...hehehe

Jard The Great berkata...

zack zukhairi ensem la.. agagagaga...

joegrimjow berkata...

anon, campo ngn ku nye komen skali ;)

jard, ku xhensem ke?

nursarah berkata...

sweet je anda berdua, lelaki2 hot bertiga + ariffshah korangnye bezday dekat2 je kan sebenarnya.

sweet entry. seswai je sempena bezday.

duhai zack kesayangan ramai. hepi bezday to you!

♥CIK SHA♥ berkata...

sweet..very creative..credit 4 u..(^_^)

HEMY berkata...

takpe tiru idea yg best utk kemajuan diri sendiri

teamdakwah berkata...

superb la bro...both of u guyz...

bH berkata...

kah3..akhirnya idea pertengkaran ni jadi satu benda yang lawak...hahaha

kyo_9 berkata...

uish..
memang kreatif~
sambil carik trafik, ade hiburan~
bagus2!

Hizami Rahim berkata...

wah.
kreatif pulak joe ni.
ahaha.
hepi besday to ur fren!
;)

Nash berkata...

hahaha, lawak2x...
keep it up!

/Dayah//Nurul/ berkata...

smg zack suka.. teruskan kreatif jo :)

joegrimjow berkata...

thx thx u
nanti post lagi benda sama cam ni

Wan Perlis berkata...

ahaha best2
zack mmg kreatif
dan bukan senang nak hasilkan entri yg kreatif

Lun berkata...

haha
last one the best

Fatin Aliyya berkata...

ngeh2 lawak giler bai.hahaha.

milimilo berkata...

yeay joe kalah,zack menang sbb die ade pedang.haha.tetiba.nak gaduh dengan zack jugak ah cmni.happy birthday ke24 zack :D

fndrocka berkata...

kalau ada aksi kepala tercabut lagi best.huhu.happy besday zack yang tidak aku kenali..

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)

Aus MeLankoLik berkata...

hahahak , ok la , besday die rupenye , hahahak . selamat hari jadi .

Faizal The Newscaster berkata...

aku tak sangka zack kreatif macam tu..dulu aku selalu sambut raya sama-sama di perantauan tak sangka pula..ingatkan terer main DOTA jek..

sekarang baru aku tau..dia femes di alam blogging..

Jard yg malas nk log in berkata...

joe.. ko tak ensem.. ko sweet je.. hehehe..

Sidratul Muntaha berkata...

haha...kelakar dan kreatif.

Kem salam kat 2 robot gundam tu.

('',)

Hazzy Ishak berkata...

kreatifnye...

DaHLia berkata...

ensem zack ek.. Happy Birthday Zack...

Sharinginfoz berkata...

gaduh sekali sekala ok apa

::ienafazlyna:: berkata...

hahha...kelakar + best..

Nisa A. berkata...

wahhh kreatifnyeeee!!!
huhuuu x pandai la nak buat mcm ni =_="

zack zukhairi berkata...

cilakak. jadikan guwa subjek yang dibahan dalam kisah ni. ada ke patut guwa yang nangis ? cet. :p

anyway, thanks for the wish.
and pada pengkomen2 yang wish kat guwa, thanks jugak. :)

salam dari jepun.
-zackzukhairi

joegrimjow berkata...

baru skrg ko baca zack?
haha

zack zukhairi berkata...

bengang gak ar bile nama aku disalah eja. (mrajuk*)

Hafiz Ismi berkata...

haha.. Nice dude!!

Matjoe berkata...

fuhh. memang terbaekkk duhhh.

aku sangat terharu bila kalau ada org buat 1 entry utk aku tanda penghargaan mcm ko buat ni

XIX Dragunov berkata...

haha...bagus2 blog kaw...haha.. aku pun dpt inspired dari zack gak...aku start buat belog sebab best bace blog dy la..hahaha~~ blog ko pun best gak~! dh follow..huhu

Tanpa Nama berkata...

hahahahaha~!!
cumel gilos!*faint*

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW