Share

GEMPAR!!! Akibat 28 tahun makan Herbalife



Nama diatas adalah Susan Peterson. Gambar ni baru diambil 16 February lepas masa Founder Circle Tour (curik dalam facebook). Sekarang dah berumur 52 tahun dan sudah menggunakan Herbalife selama 28 tahun. Ramai yang tanya aku, apa side effect Herbalife ni selain boleh turunkan, naikkan, maintain berat badan? aku cakap 'ni ha side effect Herbalife (tunjuk gambar susan peterson) dia dah makan 28 tahun dan apa yang dia dapat, kesihatan di tahap optimum, muka semakin cantik!'

Mati itu pasti, tak boleh nak ubah
Tapi mati dengan menyusahkan orang lain - itu boleh ubah!!

uhu, sekarang baru amek herbalife tak sampai 3 tahun pun lagi. Kalau makan nasi lemak tiap2 pagi tak tanya side effect die, tapi bagi the best nutrition product, macam-macam ditanya. hehe. bagi gambar lah jawab lagi mudah =)


pss : baca sini pasal susan peterson. Dapatkan produk yang susan peterson minum ni dengan saya - call 0169640972

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

40 comments:

syAzAnA said...

macam nak try jek.

joegrimjow said...

@syAzAnA
jum2
=)

z a k w a n said...

kena try jugak ni. nak cantik sampai bila-bila . hahaha

cikgu isza said...

salam joe,
kenalan akak guna herbalife..
dia memang dah kurus dan bertambah kurus pula jadinya.. walaupun kulit dia cantik tapi kecengkungannya menakutkan..
sekarang dia jual herbalife tapi akak tak cuba lagi..

pastu.. ura2 yang akak dengar kena biarkan perut kosong 4 jam baru guna herbalife dan kosongkan lagi 4 jam sebelum ambil sebarang makanan.. benarkah begitu?

apa2pun akak akan dapatkan maklumat lagi..

suffer8zine said...

aku nk try bro

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

joegrimjow said...

@z a k w a n

cantik sampai mati
hehe

joegrimjow said...

@cikgu isza

hoho, xdelah
herbalife ni makanan, xpayah biarkan perut kosong, bantai je bila2
=)

tp klu ikut program tu, kenalah follow. lose weight 2 kali minum dan gain weight 3 kali minum

joegrimjow said...

@suffer8zine

joooomm

~aida~ said...

she's hot,man

joegrimjow said...

@~aida~

52 but still hot

SyahmiFikri said...

pergh!!

tak sabar kan nak jadi stylo mylo cmnie..

haha.. peh nie tua2 nampak muda jer!

Sunshine said...

incik joe,..sy interested la ngn herbalife.used it once tp berenti n skang tk tau caner nk dptkn..tolong!tolong!

iena_mieyna ^^ said...

memang boleh naikkan berat badan ke....? dah lama gile cari produk yg boleh dipercayai..huhu.memang nak naikkan berat badan.tapi kan,mane nak dapat herbalife ni?selalu dengar nama je.

joegrimjow said...

@SyahmiFikri

org herbalife (yang amalkan herbalife btol2) mmg semua macam tu =)

joegrimjow said...

@Sunshine

call - 0169640972

joegrimjow said...

@iena_mieyna ^^

dapatkan dengan saya - 0169640972

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

fuyohhhhh.. biar brtul die ni umur 52 tahun. cantik kot?! takde suntik botox ke?

joegrimjow said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

minum herbalife je
=)

Roxy zai said...

wow weeee..agak2 xsmpai sethn pun consume herbalife..dangggg,wanna be hot grandma laa like her nnti..chantek seyh!!^_^

Apa Jadi Kalau Aku Stop Ambil Herbalife?

Anonymous said...

http://www.mlmwatch.org/04C/Herbalife/herbalife00.html

Puan Capa said...

ada kawan makan herbalife skrg

fiz mr.beloved said...

Herbalife? nk cuba la..:)

a n a s t a s y e a said...

Emm .. macam best!

anastasyea's latest post .. (Video) AzizulHasni Awang | Kayu Tersusuk Paha Kiri

Adzriel AB said...

awet muda..

shu said...

joe...that above link...ada someone bagi kat shu that link jugak...

| cik azeya | said...

wah. nak kurus gakkkk

FarhanaFabulous said...

mcm anak dara..boleh try ni..hehe !

/Dayah/nurul/dayak said...

haha mak sy lg cantik..kkdg sy mmg minum herbalife perisa vanila tp bukan ntuk kurus ;)

eQuRlz said...

mahal x?

shu said...

@eQuRlz

tak;) it's worth ur money
bek cepat2 cntct joe ye...

http://belogblur.blogspot.com/2011/02/wanna-lose-weight-nowask-me-how.html

Anna Da Lady said...

betul tu...my makteh amalkan produk ni..nampakla kesan positifnya..jeles saya...kulit makin berseri..

Zala Wajik said...

itu muka 52 tahun ? 0.0

bebel bubble said...
This comment has been removed by the author.
.miradila. said...

bayangkan nenek or mak kita macam ni..

@zh@rk@ede said...

nah, bg aku sume bende nie crap

arrizz said...

ada member badan gemuk..dia nak try turunkan berat badan..aku try citer herbalife kat dia..kalau dia berminat, aku roger bro..

student u said...

@bebel bubble

ya joe. how ah? by post ka?
mahal tak? nk survey kat area2 terdekat ka mcm mana?

Harith^^Danial said...

Saya dah mula ambil herbalife nie.. F1..

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Harith^^Danial

tahniah!!!

Adilah Isharudin said...

salam...boleh copy n share?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW