Share

Meet the best people from the best nutrition company - Susan Peterson

Nota awal : Ini adalah entry iklan Herbalife



Tiba-tiba tampal gambar Bush kan? Kali ni bukan nak cerita pasal lelaki kat tengah tu, tetapi perempuan yang memaki baju warna Pink tu. Gambar ni di ambil pada tahun 2005 semasa dia mendapat anugerah BUSINESS WOMEN OF THE YEAR dari president US masa tu. Kalau korang zoom ke dada dia (jangan lebih2 ok), ada satu badge yang tertulis 'I Love Herbalife' ya, dia peniaga herbalife!

Herbalife distributor : Business women of the year - Boleh ke?

Dah pasti boleh! Kejayaan perempuan berbaju pink itu telah menunjukkan kepada kita bahawa ada yang buat seperti yang aku buat sekarang dianugerahkan anugerah yang setinggi itu - oleh seorang president US! 

Susan Peterson 

Nama dia adalah Susan Peterson. Apa yang membolehkan dia mendapat gelaran ini adalah usaha yang dia sudah buat sepanjang hidupnya dengan Herbalife. Menolong orang menjadi lebih sihat. Umur dia sekarang 52 tahun. Gambar dalam entry ni semasa dia berumur 51 tahun, tengok betapa mudanya dia dengan usianya yang dah cecah separuh abad tu. Tak nak macam tu ke? =)


Herbalife distributor - 1.9 juta diseluruh dunia (Malaysia ada 60 ribu lebih)

President Team - Hanya ada 7 di Malaysia 

Chairman Club - Malaysia belum ada, di dunia ada 35 orang semuanya

Founder Circle - Paling tinggi dalam Herbalife - HANYA ADA 6 ORANG - susan peterson salah seorangnya!




Maknanya, Susan Peterson ini adalah antara 6 yang paling hebat antara 1.9 juta distributor lain. Patut lah dapat anugerah Business Women of the year. Video atas ini adalah semasa dia bergelar chairman club, kalau semasa founder circle, pergh, tak dapat nak dibayangkan!


Berpeluang berjumpa dengan Susan Peterson!!

Herbalife Malaysia yang baru masuk 5 tahun, disebabkan jualan yang begitu memberangsangkan 5 tahun kebelakangan ini, pihak pengurusan Herbalife disini telah berjaya menjemput Susan Peterson ke MALAYSIA!!! Wahaaaa!!!!



Tempat : JW Marriott
Tarikh : 16 February 2011 (Rabu)
Masa : 8.00-10 malam
Tiket : Hubungi joe 0169640972


Sebab kenapa kena jumpa Susan Peterson
  • 8 tahun berturut-turut mendapat TOP HERBALIFE DISTRIBUTOR in the world (No 1)
  • Seorang yang sangat suka berkongsi kejayaannya!
  • Gaji puluh-puluh juta USD setahun 
  • Mempunyai anak perempuan yang super cute =)

Ok, event ini bertiket, nak pergi kena hubungi pengedar herbalife lain ataupun hubungi aku terus. Sangat disyorkan pergi kepada sesiapa yang mahu mencari peluang perniagaan part time atau full time, mahukan kebebasan kewangan, atau mahukan kesihatan unggul sepanjang masa (dengan izin DIA). Jumpa disana!!!


pss : Jangan lupa kisah Susan Peterson di link entry ini

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

10 comments:

fahmi ibrahim said...

Bestnya! Rugi la sape yang ada peluang tapi tak pergi tengok

SyahmiFikri said...

wah!!

cmner nak dapat tiket!

im da one of distributer,,

tapi tak tau pon benda nie

~kuyam~ said...

wahhh,tgk je video susan ni i felt motivated..thanks joe :)

syuhaidah said...

shu punya?

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

sangat rugi kan fahmi

joegrimjow said...

@SyahmiFikri

cube tengok tiket esok
kot2 ada

joegrimjow said...

@~kuyam~

jom2 penuhkan dewan
;)

joegrimjow said...

@syuhaidah
ada2
dum worry

Puan Capa said...

susan ni pon gemuk ke dulu joe?

joegrimjow said...

@Puan Capa

xde sangat, tp die join herbalife sebab nak bayar hutang die je. nak dengar cerita die kena la datang ;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW