Share

wonder joe-grim-jow (1) menyelamatkan awek biri biri yang tersepit dalam botoll!


(klik dulu sebelum baca)




tools : camera (iphone) 4 anak patung (carboot) edit (macbookpro)
software: IPhoto, comic lite
tajuk : episode 1 wonder joe-grim-jow : menyelamatkan awek biri-biri yang tersepit dalam botol

































kerjasama adalah nilai yang sudah semakin terhakis, jom semarakkannya kembali!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

56 comments:

adikeica said...

astaghfirullahal azim

mengucap panjang aku gelak joe..

joe joe..haih! (sakit perut aku ketawa)
camana la kau ni nak kawin ni?
matang aku lagik rupa rupanya!

joegrimjow said...

hehe
tu belom episod 2 lagi
kekeke

ika honey bunny said...

hahaha, kiut gilaaaa........ haha so creative!

http://cutsiewootsiehoneybunny.blogspot.com/2010/05/5-dos-and-5-donts-kepada-blogger.html

ayue said...

ape yang penting ?
KERJASAMA !!!
hee (:

joegrimjow said...

kerjasama paling pentg
;)

Uncle said...

mak aih! effort betul nak buat benda2 mcm ni. bagus joe. hiburan doh mcm ni.

joegrimjow said...

thx u
;)

nughul said...

alahai c0mey laa bear smua 2..lawak2
tunggu epis0d 2 plak..ngeh23

Nisaeciz said...

wahaha. wonder pet wonder pet kami datang. huahua

bagusnya idea niiii ;p

aRoL said...

he..he..he..lawak ada makna.

FarhanaDr said...

Wow.. Teruja lak rase.. Heehee.. Dah mcm nengok satu rangkaian tv swasta berlabelkan Joegrimjow.. Mcm2 rncangan anda... Hik hik. Bravo bravo.. :)

iman said...

episode 2!!! haha nak gelak kuat2 :D

Apa yg penting?

Kerjaaasama!

ingat kat kak elly.lol

Kapten said...

aku rasa koleksi patung ko lagi banyak dari bakal bini ko

muahahaha



Latest: Santai Ahad: Mandarin Oriental

Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

mr.syazwan said...

hahaha..

nice2..

kerjasama akan dtg 1 muafakat

lps ada muafakat pasti akan terhasil

FUUUYOOOO

agagaga

=_=

HEMY said...

hahahahaha....best..rajin ko buat

~ Ann ~ said...

miaahahahhahahhahahaaa...


APa yang pentingg???? KERJASAMA!!!

wonderpetsssssss....


bebebebebebbebebeeeeepppp.. fire semuanya!! :)

Sakira said...

Not bad. Haha ! :)

Will be even more nicer kalau lagu tu you ubah ikut Wonder JoeGrimJow ;)

Adziim said...

Terhibur hati cinta joe tengok entri sebegini.
Ke guano joe?
:p

rasyifah rushda said...

haha
pengaruh wonderpets sgguh ni ;)

best bestt~

rObin@ayuE said...

joe..mana part makan daun saderi???

Hizami Rahim said...

wow.
joe,sangat sangat creative!!!
;)

.alie. said...

boboy ada bear2 banyak2 x comel la joe..

:P

Sang Karipap said...

Ingatkan lagu ni pun ko ubah2 jugak joe...tp nice pic la..hahaha

Epul Azimi said...

filem bajet ciput tapi boleh untung besar ni......hahahak

bEEdLE d' bARd said...

hahha...comel gile!!! nak bg cik abang aku tgok nie...sure ilang mengantuk dia...hehe...

rayyan wildan said...

cumil!!!seyez cumiiilll..;)

NHIDAYAT said...

mak aiiiii gilaaaa laa mr joe, haha
berbakatnya! bahaha pasni boleh wat video x?

sedih2, perkenalan cuma sementara dgn mr joe, kalau sy dh tak ada mr joe lawat blog saya lg x agak2?

http://www.ilovefullcreammilk.blogspot.com/

~kuyam~ said...

alololo comelnya
hahahaha
lwk2
:DDD

mama zharfan said...

antara entry paling cute & lucu setakat ini yg sempat i tgk di blog joe hehehe

TeRRoRRiZZ said...

tersangatlah comel........
dan kelakor!!!!!!!!!
huahahahahhahah

aduka said...

entry yg cute!
=P

Huda Luna said...

haah joe ko comel la
haha

=P

lawak betul
hihi

meogrimjaw said...

hahahahahaha... kreatif siot nko... hahahahaha... cool !

cikgu isza said...

si perantau menghiburkan hatinya... :)

vidadarisakura said...

astagaaa.

joegrimjow said...

huhu
thx u thx u
bile tensen macam2 idea datang

apa yang penting?
kerjasama!

Safuan said...

Bagus niie. Kerjasama dalam buat kebaikan, jangan pula kerjasama dalam buat kejahatan.

Azel Aidin said...

tersenyum den membaca
comel sangat
huhu ~
episod 2 bila ??
^^ !

-azel-

joegrimjow said...

episode 2 coming soon ;)

noor afzan said...

pengaruh wonderpet begitu kuat ..
haha~
lawak2..

SweetyMui2 said...

so cute la joe!heheee
nak satu patung tu blh?hee

Dauspozi said...

wakaka, aku terbahak-bahak ketawa baca komik bro, walaupun lawak tp ada mesej nilai2 murni iaitu bekerjasama membawa kejayaan.... hehe

.::WaNiE::. said...

rajin sungguh kamu :D

Norfa arisha said...

so cute..hek2..

muhammadthoriq said...

haha...seyes klaka.

Ann said...

aih patung2 tu koleksi sendiri ke...byk nyer...

zik said...

rajinnya bro jeo... yela apa yang peting kerjasama ...ngeh2

lieya orange M.I. said...

fulamak..kreatifnyer....tp yg hitam tu kurang comel la..kikiki...

/Dayah//Nurul/ said...

bestlaaaaaaaaaahh. nak episod 2pulak.
camni ke lepas kn tensen :D pe yg penting kejesama :)

milimilo said...

pergh joe.mmg terbaik lah two thumbs up.tak sangka ko minat ek bnde cmni.menarikkk!.cpt buat yg ke2 plak =)

joegrimjow said...

semua nak yg part 2
nampaknya kene buat cepat ni
;)

laila said...

sayaaaaa laparrrr
boleh woder joe-grim-jow tolong?

mokteh said...

tergelak sorang2 malam2....haih..

alhariesz said...

wakakakkakaakkkka.....best...best....

ni kalu diteruskan, mau jadik Stan Lee ko nih...hohohoho

MuNsYi SaMa said...

tu bkan anjing ke?nape biri2 lak.haha

kalau ko yg nyanyi lagu wonder joe-grim-jow tu mesti lg masyuk. buat tuk episode lpas ni~

udez said...

ahahaha..mcm lmbt je br nak komen tp sweet la diorg kt ats ni...nak sekor boleh?hihi

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW