Share

wonder joe-grim-jow (1) menyelamatkan awek biri biri yang tersepit dalam botoll!


(klik dulu sebelum baca)




tools : camera (iphone) 4 anak patung (carboot) edit (macbookpro)
software: IPhoto, comic lite
tajuk : episode 1 wonder joe-grim-jow : menyelamatkan awek biri-biri yang tersepit dalam botol

































kerjasama adalah nilai yang sudah semakin terhakis, jom semarakkannya kembali!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

56 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

astaghfirullahal azim

mengucap panjang aku gelak joe..

joe joe..haih! (sakit perut aku ketawa)
camana la kau ni nak kawin ni?
matang aku lagik rupa rupanya!

joegrimjow berkata...

hehe
tu belom episod 2 lagi
kekeke

ika honey bunny berkata...

hahaha, kiut gilaaaa........ haha so creative!

http://cutsiewootsiehoneybunny.blogspot.com/2010/05/5-dos-and-5-donts-kepada-blogger.html

ayue berkata...

ape yang penting ?
KERJASAMA !!!
hee (:

joegrimjow berkata...

kerjasama paling pentg
;)

Uncle berkata...

mak aih! effort betul nak buat benda2 mcm ni. bagus joe. hiburan doh mcm ni.

joegrimjow berkata...

thx u
;)

nughul berkata...

alahai c0mey laa bear smua 2..lawak2
tunggu epis0d 2 plak..ngeh23

Nisaeciz berkata...

wahaha. wonder pet wonder pet kami datang. huahua

bagusnya idea niiii ;p

aRoL berkata...

he..he..he..lawak ada makna.

FarhanaDr berkata...

Wow.. Teruja lak rase.. Heehee.. Dah mcm nengok satu rangkaian tv swasta berlabelkan Joegrimjow.. Mcm2 rncangan anda... Hik hik. Bravo bravo.. :)

iman berkata...

episode 2!!! haha nak gelak kuat2 :D

Apa yg penting?

Kerjaaasama!

ingat kat kak elly.lol

Tanpa Nama berkata...

aku rasa koleksi patung ko lagi banyak dari bakal bini ko

muahahaha



Latest: Santai Ahad: Mandarin Oriental

Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

mr.syazwan berkata...

hahaha..

nice2..

kerjasama akan dtg 1 muafakat

lps ada muafakat pasti akan terhasil

FUUUYOOOO

agagaga

=_=

HEMY berkata...

hahahahaha....best..rajin ko buat

~ Ann ~ berkata...

miaahahahhahahhahahaaa...


APa yang pentingg???? KERJASAMA!!!

wonderpetsssssss....


bebebebebebbebebeeeeepppp.. fire semuanya!! :)

Sakira berkata...

Not bad. Haha ! :)

Will be even more nicer kalau lagu tu you ubah ikut Wonder JoeGrimJow ;)

Adziim berkata...

Terhibur hati cinta joe tengok entri sebegini.
Ke guano joe?
:p

rasyifah rushda berkata...

haha
pengaruh wonderpets sgguh ni ;)

best bestt~

rObin@ayuE berkata...

joe..mana part makan daun saderi???

Hizami Rahim berkata...

wow.
joe,sangat sangat creative!!!
;)

.alie. berkata...

boboy ada bear2 banyak2 x comel la joe..

:P

Sang Karipap berkata...

Ingatkan lagu ni pun ko ubah2 jugak joe...tp nice pic la..hahaha

Epul Azimi berkata...

filem bajet ciput tapi boleh untung besar ni......hahahak

bEEdLE d' bARd berkata...

hahha...comel gile!!! nak bg cik abang aku tgok nie...sure ilang mengantuk dia...hehe...

rayyan wildan berkata...

cumil!!!seyez cumiiilll..;)

NHIDAYAT berkata...

mak aiiiii gilaaaa laa mr joe, haha
berbakatnya! bahaha pasni boleh wat video x?

sedih2, perkenalan cuma sementara dgn mr joe, kalau sy dh tak ada mr joe lawat blog saya lg x agak2?

http://www.ilovefullcreammilk.blogspot.com/

~kuyam~ berkata...

alololo comelnya
hahahaha
lwk2
:DDD

mama zharfan berkata...

antara entry paling cute & lucu setakat ini yg sempat i tgk di blog joe hehehe

TeRRoRRiZZ berkata...

tersangatlah comel........
dan kelakor!!!!!!!!!
huahahahahhahah

aduka berkata...

entry yg cute!
=P

Huda Luna berkata...

haah joe ko comel la
haha

=P

lawak betul
hihi

meogrimjaw berkata...

hahahahahaha... kreatif siot nko... hahahahaha... cool !

cikgu isza berkata...

si perantau menghiburkan hatinya... :)

vidadarisakura berkata...

astagaaa.

joegrimjow berkata...

huhu
thx u thx u
bile tensen macam2 idea datang

apa yang penting?
kerjasama!

Safuan berkata...

Bagus niie. Kerjasama dalam buat kebaikan, jangan pula kerjasama dalam buat kejahatan.

Tanpa Nama berkata...

tersenyum den membaca
comel sangat
huhu ~
episod 2 bila ??
^^ !

-azel-

joegrimjow berkata...

episode 2 coming soon ;)

noor afzan berkata...

pengaruh wonderpet begitu kuat ..
haha~
lawak2..

SweetyMui2 berkata...

so cute la joe!heheee
nak satu patung tu blh?hee

Dauspozi berkata...

wakaka, aku terbahak-bahak ketawa baca komik bro, walaupun lawak tp ada mesej nilai2 murni iaitu bekerjasama membawa kejayaan.... hehe

.::WaNiE::. berkata...

rajin sungguh kamu :D

Norfa arisha berkata...

so cute..hek2..

muhammadthoriq berkata...

haha...seyes klaka.

Ann berkata...

aih patung2 tu koleksi sendiri ke...byk nyer...

zik berkata...

rajinnya bro jeo... yela apa yang peting kerjasama ...ngeh2

lieya orange M.I. berkata...

fulamak..kreatifnyer....tp yg hitam tu kurang comel la..kikiki...

/Dayah//Nurul/ berkata...

bestlaaaaaaaaaahh. nak episod 2pulak.
camni ke lepas kn tensen :D pe yg penting kejesama :)

milimilo berkata...

pergh joe.mmg terbaik lah two thumbs up.tak sangka ko minat ek bnde cmni.menarikkk!.cpt buat yg ke2 plak =)

joegrimjow berkata...

semua nak yg part 2
nampaknya kene buat cepat ni
;)

laila berkata...

sayaaaaa laparrrr
boleh woder joe-grim-jow tolong?

mokteh berkata...

tergelak sorang2 malam2....haih..

alhariesz berkata...

wakakakkakaakkkka.....best...best....

ni kalu diteruskan, mau jadik Stan Lee ko nih...hohohoho

MuNsYi SaMa berkata...

tu bkan anjing ke?nape biri2 lak.haha

kalau ko yg nyanyi lagu wonder joe-grim-jow tu mesti lg masyuk. buat tuk episode lpas ni~

udez berkata...

ahahaha..mcm lmbt je br nak komen tp sweet la diorg kt ats ni...nak sekor boleh?hihi

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW