Share

(video + gambar) Demo kedua Di Sheffield







Dah plan untuk buat video semalam sempena demo kali ni. Senang skit, masuk-masuk je gambar, dah jadi satu video. Terima kasih pada macbookpro! erk, hari ni ada paper, esok pun ada, back to back paper ni! Dah la 2 2 susah. Jadi, waktu berblog ni memang sangat kurang. lepas jumaat, akan pulih macam biasa. Layan gambar dan video je la ek. Banyak gambar dalam video atas ni.


layannn



antara student Malaysia yg datang



ramai yang datang!



mak cik tak ketinggalan!



bendera Palestine berkibar



gambar rawak



tukang pegang sepanduk je la

\student Malaysia kalau bab gambar, semua akan kalah.



Ini pula video demo diseluruh dunia




Teruskan membaca qunut nazilah. 11 hb dah start world cup. bila bola dah start,ramai antara kita dah lupa akan kekejaman Israel ni!


Topblogs @ iLuvislam
tiba2 sebab traffic semalam dan 2 hari lepas, terus dapat no 1 dalam top blog iluvislam! terima kasih!



pss : baca komen korang bagi semalam, buat hati tenang. terima kasih ya semua. ku doa supaya kita sentiasa diberi keamanan... luar dan juga dalam hati.

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

agak2 protes ni sampai bila eh?

Faizal The Newscaster berkata...

tahniah bro..teruskan perjuangan..
teringin nak join protest begini..cuma tuntutan kerja itu sedikit menghalang.

tapi hati ini tetap menyokong perjuangan palestine!

joegrimjow berkata...

hazzy, sampai tamat kekejaman israel, jgn putus!

HEMY berkata...

jom pindah ke millatfacebook..delete akaun facebook?

*∽ IZAN ∽* berkata...

Israel the terroristt!! Boikot product Israel!!
Anyway good luck for your exam Joe!

joegrimjow berkata...

penjenayah dunia = ISRAEL!!!

Frodo Baggins berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fiD berkata...

bagus joe!

hmmm, rajin ko cari rezeki tambahan kat sane...

btw, terus smgt k!

joegrimjow berkata...

iA
rezeki tambahan tu ape?

Pacifist berkata...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

Ivy Metaga berkata...

lama tak singgah sini, nak jalan2 jap...=)

Tanpa Nama berkata...

hmmm. itulah pasal, bila sudah tiba musim bola yang ditunggu tunggu, kekejaman yang berlaku di sana terus dilupakan.


musim mahu boikot ini pun datang dan pergi. :|

Roronoa Zoro berkata...

ISRAEL = ZIONIS = SHOULD DIE !!

joegrimjow berkata...

pacifist, jngn jadi camtu sudah

ChiLaBaey's berkata...

Teruskan usaha di sana, saya berdoa dari sini... :)

ザ-sylver-shooter berkata...

macam tkyah pegang pun tkpe kot..

joegrimjow berkata...

kene pegang
nanti jatuh

Mak Su berkata...

selamat berjaya buat pejuang2 islam

Safuan berkata...

Perasan juga, segala tindakan Israel akan dialihkan dengan beberapa event besar dunia.Betul mcm Joe kata dengan Piala Dunia. Lepas ni semua leka dengan bola.

Wan Perlis berkata...

viva palestine
huh tak buat lg ni entri pasal palestine

Eyriqazz berkata...

teruskan usaha bro..inilah namanya walk the talk....

P/s :bila nak pass no akaun untuk hadiah rm10 tu?or nak tunggu hadiah top 10?hik3....i think u will be in the top 10 of my contest

Mohd Nasri Md. Nasir berkata...

time world cup kne sntiase update cter kt palestin...
blog ko trafik tggi so dpt mmbantu..
:)

joegrimjow berkata...

insyaAllah takkan lalai
slelaulah saling ingat mengingati

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW