Share

Thank You Sabrina!

Siapa pula Si Sabrina ni?

Sabrina ihsan google



UK - MALAYSIA (15 JUNE 2010)







MALAYSIA-UK 21 (SEPTEMBER 2010)





12 HARI LAGI!


Serius sekarang feel nak balik takde. Tulis entry ni pun nak ingatkan diri yang tiket balik ke malaysia dah tak lama dah! Masa tengah menulis ni pun.... feel nak balik takde. adakah ini disebabkan mood exam? kekeke


Sabrina the agent girl


Masa nak beli tiket ni, ada masalah sikit terutama pasal pembayaran. Nasib baik dengan pertolongan travel agent si Sabrina, berjaya juga satel. Hari tu nak umum awal, tapi sebab 'masalah' dulu, tak jadi umum. Sekarang ni, masalah semua dah satel. Tunggu nak berlepas je. Thank u Sabrina ;-)



pss : Untuk ingatkan diri dan juga pembaca, setiap entry akan disertakan dengan video palestine di akhir entry. Penting untuk kita sentiasa ingatkan 'sahabat' kita di sana seterusnya berdoa supaya kemenangan mereka berjaya kecapi


-

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Takpe.. Dah dekat nanti ade laa mood. Heehee.. Erk.. Ku salah teka ke? Huhu.. ;p

Selamat menempuh exam.. Pastu boleh balik dan makan malam indah bersama Joegrimjow.. Dan cik tanah?

Encik Tikus berkata...

nanti dah balik malaysia, jangan lupa lepak dekat mid yee. hehe :D

fikah mus berkata...

semoga selamat sampai nanti.
semoga Allah mempermudah segalanya.

all the best for your 2 papers!!

Hizami Rahim berkata...

ahha.
selamat kembali ke Msia nanti.
;)
tu cik farhana dah tertunggu2 dah date tu.
;)

joegrimjow berkata...

hehe,
mesti akan dibuat punye
;)

Mohd Shahnom Ismail berkata...

Salam alaikum, Joe..elak bubuh detail penerbangan secara menyeluruh kat intrnet.
Ada potensi hang kena hijack..hehe

Jard The Great berkata...

cis.. beza sehari je

rhapsody LiN berkata...

hehe..
biasa lah tu.. ni tgh exm mood. dh last paper nnti x sabar nk balik :p

~kuyam~ berkata...

woot2...MAHER ZAIN!
love2 :)

+akufobia+ berkata...

ngaa.paper tadi OK?ke otak kat demo je?lalala.err.sebarkan kesedaran kepada semua.inilah masanya.sebelum sejuk kembali.@kita takkan biarkan ia sejuk sama sekali mulai saat ini.

Roronoa Zoro berkata...

selamat pulang ke malaysia nanti bro.. hehe.. tapi exam kenalah buat dulu.. :D

joegrimjow berkata...

erk,
biar btol shahnom

encikSEDAP.com berkata...

selamat kembali ke tanah air... x xcited pun wat2 excited.. kecik ati org kmpg klu dgr.. huhu..

DrSam berkata...

bagus usaha mengingatkan tentang penderitaan di Palestin.

sinagarimba berkata...

selamat kembali joe.
dan kepada kenkawan di kl, jangan lupa ada demo besar-besaran di kedutaan amerika besok. bantah israel.
jom reramai kita ke sana besok.

joegrimjow berkata...

ada demo esok?
wahh
best ni
huhu

noor afzan berkata...

selamat mencari mood tuk pulang ke malaysia..

Hazzy Ishak berkata...

takkan tak rindu kat orang tersayang?

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

waahh letak tiket terus.. hehehehehehe apa pun selamat pulang yeah.... abeskan exam dulu.... okeh..

wah tahun nie sempat beraya dan berpuasa di malaysia... best la tuh... hehehehe

SyuQ berkata...

selamat kembali ke tanah air... soon

Azrul Hisham berkata...

welcome back bro :)

Dayah berkata...

Salam Joe,

Amin. InsyaAllah mudah2an PALESTIN TOMORROW WILL BE FREE

P/s: mmg bila nk xm mood nak balik pun boleh hilang. Jiwa kacau risau paper. All the best! Yakin boleh

atty's berkata...

dah abis exam nanti mesti ade mood nak balik

gudluck for ur exam joe..

sedih tgk ..video palestine..tuh..

etomyam berkata...

wow..dapat balik kampung...enjoy puas2 tu

joegrimjow berkata...

kalau dapat enjoy puas2
memang sangat bermakna bro
;)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

wah...selamat balik kampung la bro... hehe

mirachantek berkata...

bagus gak eh buat entri gini, letak video2 mcm ni. so kita tak la lupa pasal dorang kan even entri kat ats pasal mende lain.

Ivy Metaga berkata...

oh dah nak balik malaysia dah..good good..=)

shinawawa eyenie berkata...

dh nk blik m`sia?bila trkhnya?

joegrimjow berkata...

kat entry kan ada cite

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW