Share

Sebelum je ke? SEMASA dan SELEPAS mananya??

Sebenarnya taknak post terlalu awal pasal kekejaman Israel ni, tapi disebabkan ada kawan 9credit to nana) post kat wall facebooknya 'blog' orang israel ni, ku usha2, tengok video yang dieorang buat, tergelak sakan ok. hahaha. sekarang aku akan sediakan satu komik ringkas, tapi untuk paham komik ni, kena tengok dulu video kat bawah ni. Baru korang bleh gelak kuat2 join aku

video kononya 'activist' menyerang mereka



video 'senjata' yang dijumpai!




ok, dah tengok video ni
aku sediakan komik ringkas untuk bacaan korang












sekarang ni media kebanyakan mereka control
BBC ada fakta yang menyeleweng
website dieorang ni sah sah banyak seleweng
Jadi ku syorkan kepada pembaca
tengok dulu sumber yang dibaca
dan
yang paling penting
masih ramai di luar sana tak 'aware' akan hal ini
tanggungjawab kita sebagai blogger untuk sampaikan berita ini dalam blog

yang takde blog
update kat status facebook
twitter
myspace
friendster
ym
akan kekejaman israel ni

biar dunia tahu kita prihatin dengan berita ini!!


baca kisah kekejam israel disini dan sedikit cerita demo disini

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

28 comments:

aNoZ said...

thnx for the sharing joe~

owenana02 said...

hahahaha. CDs pun salah satu antara senjata paling bahaya tu. dorg takut nnt activists on board maen boomerang dgn depa..ekeke. thumbs up joe! :)

joegrimjow said...

aku paling gelak bila dieorng amek gambar lastik
kot ye pon, amek je la gambar parag pisau je, xreti ak menipu langsung!

shinawawa eyenie said...

tq sharing this information..

XIX Dragunov said...

israel ni memang lahanat... pas2 boleh pegi bantai sokong APCO lagi... adoi..abes nanti tengok2 Malaysia secare x sengaja da skong Israel...cam hape...

~kuyam~ said...

joe,ko mmg terbaik!
aku rsa dah mmg dptkan update ttg LL4G ni dari ko dah.update lg eh joe kalau de pape brita.update pndek je pun xpe.ak thu ko ngah bz skrg kan?
btw,thanks :)

Liyana said...

salam

thanks for sharing. saya nak share link blog ini boleh x?

ninaneno said...

joe... kat mana eh nak tau update terkini??

rasa macam semua da kene control je sampai agak payah nak cari sumber citer yang btol2 terjadi...

♥ Vee Violet ♥ said...

teruk bebenar...
bijak tapi kurang cerdik...

rhapsody LiN said...

eh? joegrimjow.com ni still pkai eh?

hehe.. atually diorg mmg tkut ngn islam. sbb tu diorg buat mcm ni. kalaulah islam ni boleh bergabung, mesti israel laknatullah ni akan kalah. kita yg kne kuat. keep up bro!! :)

etomyam said...

yahudi memang bangsa pemusnah sampai akhir zaman..tapi ada jugak golongan muslim yg ikut style yahudi tu ek huhuhu

Mak Su said...

org lahanat cenggitu mmg tak slamat ler

~kuyam~ said...

joe,mnta izin nak copy ayt ko skit n mntak nak link kan blog ko kt entry aku eh..tq :)

mirachantek said...

aku promote link kau je la ek.

naz said...

eh banyak lagi yan di tipu. tapi lebih banyak yang di merapu

Hazzy Ishak said...

ku baru je balik BTN,
dah muak dengan israel yang hari2 menyalahi orang lain
tapi mereka?

aren said...

israel is da real terrorist.not muslim

Hizami Rahim said...

joe,
entah entah senjata tu pun dorang yang tambah tambah sendiri.
keji.
aiyoh.
kalau kapal bantuan tu nak serang mesti la bawa kapal canggih siap ada bom segala.
ni takde pape pun.
tu pun boleh tuduh berbahaya.
budusss~

fikah mus said...

betul tu bro joe.
tengok kat yahoo news.
mula2 je cakap aid mission was attacked bla..bla..bla..
tapi last2, dorang pertahankan yang israel jahanam tu diserang.

semoga Allah melindungi kovoi kemanusiaan tu sehingga sampai ke gaza dan pulang kembali.

joegrimjow said...

ada update
ku akan bgtau
kena tengok sumber skrg ni
mereka poyo bijak
kite kena lagi bijak

shah mohamad said...

bak kate ahmadinejad...kite xperlu da cakap nk jatuhkan israel...israel sendiri da cuak and jatuhkan diri sendiri...
btw, nice komikk

HEMY said...

lastik pun lastik la...asalkan senjata..tu diorg nye plan

mama zharfan said...

sedih + geram... tgk nasib saudara2 kita ni...berterusan dizalimi...

heart~ said...

xtau knp bile baca berita pasal ni je, hati ni rse membara je...israel laknatullah!!!!

bodoh ke ape cakap pisau daging n lastik tu senjata merbahaya kalo nk compare dgn senjata dorg yg jauh lebih canggih tu!!!!

touyakaruma said...

Ianya macam tak logik jer alasan yang diberi .... ada ke orang nak percaya ?

Peliknya ada ....

NHIDAYAT said...

sudah penat dengar cerita bohong mereka

seriously it makes me sick, does humnity really exists? or ever existed?

dan sedih juga sbb ramai yg masih soalkan bila kita try to spread awareness, "alaa kalo buat cmni dapat apa?bukan leh jd apa"

yusuf mujahidin ™ said...

Salam jo

depa nk tipu kita tp depa tnjuk kebodohan sendiri

komando la sgt..takut dgn kayu belatan...hahaha


mgkin zionist tk blaja apa itu self-defense. kalo ikut law, sape agk2nye slh?

peduli apa sama law zionist ni..


bodoh!

tutttutt said...

salam.

aku nak pinjam satu gambar eh.
letak kat blog.

tq :)

teruskan buat komik, mmg comel. apa kata buat dalam english ke, baru ternganga yahudi tu sme baca. heheh.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW