Share

WORLD CUP : Blogger version

Salam 1blogger,


World Cup sekarang ni kian terasa. Dengan entry pertamaku pasal World Cup dulu yang mengimpunkan lagu-lagu tema World Cup mendapat sambutan, kini aku tampil lagi dengan entry kedua untuk menghangatkan lagi World Cup. Kali ini versi BLOGGER!! apakah kelainannya? Kena baca ok! Semua ni adalah yang rapat2 denganku, Bagi yang tiada, jangan risau, banyak lagi episod komik yang bakal menceriakan hari anda... hehe, enjoy reading




klik untuk lebih penghayatan

















hidup berblog + cari kawan



mahu ucap terima kasih kat kak jard sebab bagi banyak nasihat dalam blog


mahu ucap terima kasih kat farhana sebab cukup memahami blog ini dari dulu sampai sekarang


mahu ucap terima kasih kat adziim sebab setia dengan blog ni dah lama da


mahu ucap terima kasih kat lyn sebab dari dulu tak putus2 baca dan komen kat blog ni


mahu ucap terima kasih kat ariff sebab banyak share tutorial berguna dalam blog


mahu ucap terima kasih kat ben sebab banyak ilmu pasal innity + nuffnang dari dia


mahu ucap terima kasih kat zara sebab sudi berkongsi ayat2 manis dalam blog dia


mahu ucap terima kasih kat munsyi sebab selalu komen dalam blog ni wlpon ku jarang komen di blognya (bro, alexa dah bawah sejuta, perasan tak?)


mahu ucap terima kasih kat long sebab share kisah dia kat london yg jauh berbeza dengan sheffield


mahu ucap terima kasih kat milo sebab selalu support ku punya contest

mahu ucap terima kasih kat liez sebab kalau tag, mesti dia terus jawab punya!


thank u for everybody make my blogging life more meaningful ;-)



nantikan episod kedua... di pawagam berhampiran anda! kalau anda suka entry ni, anda juga mungkin suka entry ini atau entry ini


tahniah pada bro GTO sebab dah masuk ranking bawah 400 k alexa! ku dah masukkan dalam top malaysian blogger


pss : kurang dari 24 jam lagi untuk 1st paper. boleh tak next entry di post lepas 1st paper nanti?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

49 comments:

Loyar Lawa said...

nice ler...suka sngt

MuNsYi SaMa said...

lol..very nice. ade unsur2 gosip lg disitu.

thanks to u too, selalu komen pe. cume ak xselalu update cm ko tu yg ko xdpt komen kot.haha

bwh sejuta?br perasan. thanks. (pelik, xupdate pon leh bwh sejuta. pas ni naek balik la tu..haha)

Miro Armyrule said...

hahaha...demo sempoi joe...

Ariff Shah said...

hahaha.. nice!
kasi retweet seketul

Frodo Baggins said...

bagi wa jadik pengurus versi mournho lah ...


>>__<<

joegrimjow said...

hehe,
semua happy, ku pon happy
;)

Hizami Rahim said...

meriah.
suka la dgn gaya ni.
i mean cerita macam ni.
sempoi je nak baca.
best!!!
thumbs up!!!
;)

joegrimjow said...

thx u hizami, kamu punye pon tunggu masa je nak post
;)

Nur Su'aidah said...

ngahahaha! lawak kot joe~

LORD ZARA 札拉 said...

kenapa aku diletakkan bersama Munsyi?
hahaha~
comel2~
aku nak curi gambar tu boleh?
he he he~

^^

aku amsih nak gelak lagi~
kau memang betul2 memahami aku yang gilakan bola la beb~

sayang lebih 3kg la~

kih3~

Jard The Great said...

hehehe... sweet lak entri neh.. sob.. sob.. sob...

joegrimjow said...

hihi
ku kan memanh terkenal dengan sweet2 ni
;)

amek2
sila22

Mohd Adziim said...

Keh..keh..kawe duk tngh mkn bleh dio ajok g main bola.
Haha~

joegrimjow said...

yg pentg stuju nak main
hehe

AMOI KUSUT said...

hahaha..
sumpah kelakar..
mak i pon gelak sama baca entri ni..
dia kata cerita u ni best!


thanks juga sbb comment blog i.
entri ni mmg BEST laa!!
:)

joegrimjow said...

kim salam kat mak ek
hehee

fndrocka said...

kau ni takleh jadi manager la..ade ke patut amik pompuan? aiayaa...ni smeua slah pihak pompuan.huhuhu

Latest Entri : Komen Puaka

rhapsody LiN said...

haha... lwk tol gmbo tu. mne lah dpt ek?? :p


neway.. thankx ingt lin. i feel appreciated. :)

joegrimjow said...

sama2 lin ;)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

terbaik la bro...hehe.. last2 kena balik sebab pompan ...

Captain said...

hahaha.. best2.. cm bace majalah ujang plak rseN..

nizam6281 said...

Hahahah
Nice BRO!
memang terbaik wok!

soclose2213 said...

joe, kelako giless..akak baca gelak2 dpn desktop ni.anak tanya naper mama senyum sorang2 tu? hahahaha jawab mama jawab..

happy berblogging..

Dyna Yvonne said...

hehehe...tiut~
^_*

Anonymous said...

joe malas nak log in

hehe, thx u, idea bile nak exam ni datang banyak. haiish

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

huhuhuhuh rajin betul .. cumel... :D

zool said...

selamba memang cun.. boleh buat ekomik lepaih ni...

a kl citizen said...

menarik betul...
betul seperti yang disebut2 orang tentang blog joe ini

milimilo said...

hahaha.haduh.lenguh mulut nk gelak.ini kategori lawak antarabangsa ni.tambah2 part muka barisan depan yg dah diganti muka org lain tu.haha.pandai buat lawak time nak exam2 pn.anyway,lots of love for u Joe :DDDDD

et said...

ehehehe.klaka je.nice.oh,mr joe sangat menghargai mereka2.gud2.*ini bukan bodek*

and,boleh je post entry after exam.study lebih penting.^^

joegrimjow said...

macam mana nak post lepas exam
tangan dah gatal nak post dah ni
hehe

mirachantek said...

aih, sempat lagi post entry masa nak exam nih?

ザ-sylver-shooter said...

Orale!
Viva La Espana!

..thanx sbb follow..

joegrimjow said...

sentiasa sempat

best ku follow
;)

enyheartsdiamond said...

best! :D

FarhanaDr said...

Okey saye suke.. Heehee.. Saye baru saja selesai beronggeng di JB.. Manage untuk dapat wireless dan baca entry ini.. Wahhhh.. Gembira tak terkata.. I like.. Thanx a lot Joe buat saye tersenyum dengan entry ini.. Ngeeeee.. :)

Roronoa Zoro said...

sila tepuk tangan... clapping !!!

entri nie best n kelakar.. haha.. =)

/Dayah//Nurul/ said...

wah demam FIFA sume bloggers di master mind oleh jo

Eazy Izzuddin said...

Uish siap de version blogger lak hehe

A-Y-I-E said...

Euuu.. rupa2nya ko ni minat juga yer tengok dan pasal bola...

Untuk diri aku ni pulak.. aku tak minat tengok bola di kaca tv..Yelah bosan beb... sebab ada iklan.. ahahhaha

Joe, aku rindu ko la.. bila balik Malaysia..Hahahhahah...

aduh salah tajuk pulak..

joegrimjow said...

farhana, seb baik dapat wifi kan?
boleh la tengok2

Syafiqah Nabilah Azali said...

haha..lawak-lawak..memang terbaekk

SuFy said...

hahaha..seyes aku ketawa...ngeh3!!

Long Haffiz Long Hassan said...

sori lmbt dtg..
aku sibuk cari rumah..
trimas bro..mncul gmbr aku..haha

ieQa sWetLuv said...

keep it up okeyh..suke usha sini huahua ;p

the sastraboy said...

da lama kenal joe(kat blog) tapi dia tak pernah kenal aku.sebab aku adalah blogger pemalu.kah kah kah.harap lepas ni boleh jadi kawan joe(kat blog dan mana-mana lah).

bukan nak tumpang popular.nak tumpang skil.skil blogging.skil men bola pun bole.haha.

salam brader joe!

naz said...

hahaha team ni memang kuat rugi tak main

Sha-na.Szied said...

la, nape team bola blogger singgah Afrika, tp x lalu afrika utara?
morocco??

hehe, leh sy bawak p jalan2
satu eroplane kan heee..~

menarik sngt!
jow ni byk masa free lah :)
x smpat nk kejar setiap new entry :(

huhu!

+d.O.Y.A.h+ said...

comel.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW