Share

WORLD CUP : Blogger version

Salam 1blogger,


World Cup sekarang ni kian terasa. Dengan entry pertamaku pasal World Cup dulu yang mengimpunkan lagu-lagu tema World Cup mendapat sambutan, kini aku tampil lagi dengan entry kedua untuk menghangatkan lagi World Cup. Kali ini versi BLOGGER!! apakah kelainannya? Kena baca ok! Semua ni adalah yang rapat2 denganku, Bagi yang tiada, jangan risau, banyak lagi episod komik yang bakal menceriakan hari anda... hehe, enjoy reading




klik untuk lebih penghayatan

















hidup berblog + cari kawan



mahu ucap terima kasih kat kak jard sebab bagi banyak nasihat dalam blog


mahu ucap terima kasih kat farhana sebab cukup memahami blog ini dari dulu sampai sekarang


mahu ucap terima kasih kat adziim sebab setia dengan blog ni dah lama da


mahu ucap terima kasih kat lyn sebab dari dulu tak putus2 baca dan komen kat blog ni


mahu ucap terima kasih kat ariff sebab banyak share tutorial berguna dalam blog


mahu ucap terima kasih kat ben sebab banyak ilmu pasal innity + nuffnang dari dia


mahu ucap terima kasih kat zara sebab sudi berkongsi ayat2 manis dalam blog dia


mahu ucap terima kasih kat munsyi sebab selalu komen dalam blog ni wlpon ku jarang komen di blognya (bro, alexa dah bawah sejuta, perasan tak?)


mahu ucap terima kasih kat long sebab share kisah dia kat london yg jauh berbeza dengan sheffield


mahu ucap terima kasih kat milo sebab selalu support ku punya contest

mahu ucap terima kasih kat liez sebab kalau tag, mesti dia terus jawab punya!


thank u for everybody make my blogging life more meaningful ;-)



nantikan episod kedua... di pawagam berhampiran anda! kalau anda suka entry ni, anda juga mungkin suka entry ini atau entry ini


tahniah pada bro GTO sebab dah masuk ranking bawah 400 k alexa! ku dah masukkan dalam top malaysian blogger


pss : kurang dari 24 jam lagi untuk 1st paper. boleh tak next entry di post lepas 1st paper nanti?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

49 ulasan:

Loyar Lawa berkata...

nice ler...suka sngt

MuNsYi SaMa berkata...

lol..very nice. ade unsur2 gosip lg disitu.

thanks to u too, selalu komen pe. cume ak xselalu update cm ko tu yg ko xdpt komen kot.haha

bwh sejuta?br perasan. thanks. (pelik, xupdate pon leh bwh sejuta. pas ni naek balik la tu..haha)

Miro Armyrule berkata...

hahaha...demo sempoi joe...

Ariff Shah berkata...

hahaha.. nice!
kasi retweet seketul

Frodo Baggins berkata...

bagi wa jadik pengurus versi mournho lah ...


>>__<<

joegrimjow berkata...

hehe,
semua happy, ku pon happy
;)

Hizami Rahim berkata...

meriah.
suka la dgn gaya ni.
i mean cerita macam ni.
sempoi je nak baca.
best!!!
thumbs up!!!
;)

joegrimjow berkata...

thx u hizami, kamu punye pon tunggu masa je nak post
;)

Nur Su'aidah berkata...

ngahahaha! lawak kot joe~

LORD ZARA 札拉 berkata...

kenapa aku diletakkan bersama Munsyi?
hahaha~
comel2~
aku nak curi gambar tu boleh?
he he he~

^^

aku amsih nak gelak lagi~
kau memang betul2 memahami aku yang gilakan bola la beb~

sayang lebih 3kg la~

kih3~

Jard The Great berkata...

hehehe... sweet lak entri neh.. sob.. sob.. sob...

joegrimjow berkata...

hihi
ku kan memanh terkenal dengan sweet2 ni
;)

amek2
sila22

Mohd Adziim berkata...

Keh..keh..kawe duk tngh mkn bleh dio ajok g main bola.
Haha~

joegrimjow berkata...

yg pentg stuju nak main
hehe

AMOI KUSUT berkata...

hahaha..
sumpah kelakar..
mak i pon gelak sama baca entri ni..
dia kata cerita u ni best!


thanks juga sbb comment blog i.
entri ni mmg BEST laa!!
:)

joegrimjow berkata...

kim salam kat mak ek
hehee

fndrocka berkata...

kau ni takleh jadi manager la..ade ke patut amik pompuan? aiayaa...ni smeua slah pihak pompuan.huhuhu

Latest Entri : Komen Puaka

rhapsody LiN berkata...

haha... lwk tol gmbo tu. mne lah dpt ek?? :p


neway.. thankx ingt lin. i feel appreciated. :)

joegrimjow berkata...

sama2 lin ;)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

terbaik la bro...hehe.. last2 kena balik sebab pompan ...

Captain berkata...

hahaha.. best2.. cm bace majalah ujang plak rseN..

nizam6281 berkata...

Hahahah
Nice BRO!
memang terbaik wok!

soclose2213 berkata...

joe, kelako giless..akak baca gelak2 dpn desktop ni.anak tanya naper mama senyum sorang2 tu? hahahaha jawab mama jawab..

happy berblogging..

Dyna Yvonne berkata...

hehehe...tiut~
^_*

Tanpa Nama berkata...

joe malas nak log in

hehe, thx u, idea bile nak exam ni datang banyak. haiish

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

huhuhuhuh rajin betul .. cumel... :D

zool berkata...

selamba memang cun.. boleh buat ekomik lepaih ni...

a kl citizen berkata...

menarik betul...
betul seperti yang disebut2 orang tentang blog joe ini

milimilo berkata...

hahaha.haduh.lenguh mulut nk gelak.ini kategori lawak antarabangsa ni.tambah2 part muka barisan depan yg dah diganti muka org lain tu.haha.pandai buat lawak time nak exam2 pn.anyway,lots of love for u Joe :DDDDD

et berkata...

ehehehe.klaka je.nice.oh,mr joe sangat menghargai mereka2.gud2.*ini bukan bodek*

and,boleh je post entry after exam.study lebih penting.^^

joegrimjow berkata...

macam mana nak post lepas exam
tangan dah gatal nak post dah ni
hehe

mirachantek berkata...

aih, sempat lagi post entry masa nak exam nih?

ザ-sylver-shooter berkata...

Orale!
Viva La Espana!

..thanx sbb follow..

joegrimjow berkata...

sentiasa sempat

best ku follow
;)

enyheartsdiamond berkata...

best! :D

FarhanaDr berkata...

Okey saye suke.. Heehee.. Saye baru saja selesai beronggeng di JB.. Manage untuk dapat wireless dan baca entry ini.. Wahhhh.. Gembira tak terkata.. I like.. Thanx a lot Joe buat saye tersenyum dengan entry ini.. Ngeeeee.. :)

Roronoa Zoro berkata...

sila tepuk tangan... clapping !!!

entri nie best n kelakar.. haha.. =)

/Dayah//Nurul/ berkata...

wah demam FIFA sume bloggers di master mind oleh jo

Eazy Izzuddin berkata...

Uish siap de version blogger lak hehe

A-Y-I-E berkata...

Euuu.. rupa2nya ko ni minat juga yer tengok dan pasal bola...

Untuk diri aku ni pulak.. aku tak minat tengok bola di kaca tv..Yelah bosan beb... sebab ada iklan.. ahahhaha

Joe, aku rindu ko la.. bila balik Malaysia..Hahahhahah...

aduh salah tajuk pulak..

joegrimjow berkata...

farhana, seb baik dapat wifi kan?
boleh la tengok2

Syafiqah Nabilah Azali berkata...

haha..lawak-lawak..memang terbaekk

SuFy berkata...

hahaha..seyes aku ketawa...ngeh3!!

Long Haffiz Long Hassan berkata...

sori lmbt dtg..
aku sibuk cari rumah..
trimas bro..mncul gmbr aku..haha

ieQa sWetLuv berkata...

keep it up okeyh..suke usha sini huahua ;p

the sastraboy berkata...

da lama kenal joe(kat blog) tapi dia tak pernah kenal aku.sebab aku adalah blogger pemalu.kah kah kah.harap lepas ni boleh jadi kawan joe(kat blog dan mana-mana lah).

bukan nak tumpang popular.nak tumpang skil.skil blogging.skil men bola pun bole.haha.

salam brader joe!

naz berkata...

hahaha team ni memang kuat rugi tak main

Sha-na.Szied berkata...

la, nape team bola blogger singgah Afrika, tp x lalu afrika utara?
morocco??

hehe, leh sy bawak p jalan2
satu eroplane kan heee..~

menarik sngt!
jow ni byk masa free lah :)
x smpat nk kejar setiap new entry :(

huhu!

+d.O.Y.A.h+ berkata...

comel.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW