Share

joegrimjow menghampiri denaihati?

mula ikuti blog denaihati ini semasa dia di blogspot. sebab banyak contest yang begitu banyak dianjurkan dan hadiahnya cukup cukup lumayan (pandai betul cari sponsor!) membuat ramai yang tertarik dengan blognya. dengan konsep hidup untuk memberi (ustaz hasrizal : erti hidup pada memberi) banyak artikel artikel yang berbentuk motivasi di hasilkan dalam blog ini


good job bro!


industri blog akan terus berkembang dengan adanya blog seperti ini. sediakan banyak contest, banyak hadiah menarik tapi dalam masa yang sama mengajak reader untuk menjadi lebih baik. diharapkan usaha murni denaihati ini akan terus berterusan


dulu ku ingat pemilik denaihati.com ni sama dengan pemilik kujie2.com. ye lah, memang seperti perempuan. tapi sebab dah lama follow, baru tahu, kak jie dan DH adalah 2 orang berlainan. sebab semuanya dah lama dalam bidang blog ini, banyak benda yang boleh kita pelajari dari mereka



joegrimjow menghampiri denaihati?


hehe, cukup mustahil blog sementah aku ni nak hampiri dia. visitor, ranking, semua masih jauh. tapi takpe, asalkan kepuasan blog dapat dicapai dan jodoh dah jumpa (opsss) kita kekalkan semangat berblog ni. sebab tak mahu tipu, ku print screen gambar dibawah ni di laman topblog iluvislam. (jangan lupa klik banner untuk undi)


Topblogs @ iLuvislam
(klik untuk mengundi)




denaihati 6, joegrimjow 7. tapi tadi tengok, denaihati dah 5. haha



so, tak tipu la kan? ;)


sejak ku buat contest wish joegrimjow happy besday, ranking alexa dah naik, hit di blog pun dah naik dan ranking topblog ni juga naik dengan mendadak. dulu ranking di topblog iluvislam ni berada di paras 11 atau 12, sekarang dah terus naik di ranking 7! nak sama dengan DH dah!


perihal contest


salah satu cara untuk naikkan ranking blog adalah dengan contest! dengan pengalaman anjurkan contest 3 kali dah ni, nanti ku share bagaimana nak anjurkan contest dengan baik di blog. ok, bawah ini adalah contest terbaru dari denaihati. jom masuk, dapat menang 2 laptop acer!


~~~~~

dua biji ni!



syarat


1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen di entry ini. jangan lupa bgtau yang anda tahu contest ini dari joegrimjow.blogspot.com

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati




hadiah?

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010



tukang sponsor

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia


pss : ku tahu contest ini dari twitter denaihati @http://twitter.com/denaihati


menarikkan? baca sini untuk lanjut. bagi yang rasa peluang nak memang tipis, ku suggest join je. sebabnya setiap penyertaan akan dapat link percuma di blogroll denaihati.com. penting link ini supaya page rank anda akan meningkat!


~~~~~


nota kaki : kepada akak jard dan aduka, tak payah la buat comment moderation. susah ooh nak komen! baca blog ben entry ni, serius kagum! mak update blog sebab die? haha. great job bro!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

31 comments:

Ariff Shah said...

hebat mu

Jard The Great said...

ahaha.. cehh.. yelaa.. yelaaa.. ku buang la comment moderation tu

joegrimjow said...

ape yg hebat ni?
huhu

buang ek buang

FarhanaDr said...

Ku nak wat contest juga.. Tgk laa samada prtghan tahun atau hujung thun.. Brgantung pd kemampuan.. Ku mnantikan tips kamoo ye joe.. ;)

~ kerana blog kamu juge rmai yg singgah tempatku.. tengkiu..

joegrimjow said...

nanti dah siap, ku bgtau ya

Armyrule said...

surius manthop

rhapsody LiN said...

yg plg ketara bila abg joe tinggal link my blog kt ur en3 mesti visitor naek mendadak. trimass!!!
:))

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sape yg buat contest mmg rating die naek mndadak! ;)

SADJAN_88 said...

erm.....good job......just wait n see......maybe plus action

joegrimjow said...

plus action
hehe
like it

denaihati said...

Bro tunggu 1-2 hari lagi ada entri yg di DH yg mungkin mengembirakan blog ini...tungguuuu

Ann said...

patut lah makin byk blog wat contest...
ok lah, tgn di ats lbh baik dr tgn di bawah...

chanz said...

Gilo dapat laptop! Laptop aku dahla suka buat hal. Peluang nih..haha..ko bagi aku menang je le joegrimjow? =p

joegrimjow said...

erkk
bukan ku yg anjurkan
denaihati yg anjurkan
huhu

hoho. DH nak buat ape tu ya?
huhu

Kapten said...

takder fulus nak buat contest
hehe



Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

starsyeea said...

denaihati mmg blog wajib terjah!

aku mau memberi la...ngeee

DaHLia said...

dari intro sampai ending, satu ayat yang paling menarik perhatian ku..


"jodoh dah jumpa"


tahniah :) Moga berkekalan :)

joegrimjow said...

lol
yg tu dihighlightkan
huhu

joegrimjow said...

macam hipotesiskan?
hehe

aduka said...

blog aku ada spammer sbnrnye joe..
bkn sikit..
byk gileeeeeeeeeeeeee..
tu psl aku buat moderation..
pe pndpt ko joe?
jemu nak delete joe..
ko plak siap tegur dlm ni..
malu la aku..
hahahaha..

reply bro.. reply..

Ivy Metaga said...

laptop tu....

joegrimjow said...

biar je la spammer tu
susah nak komen
huhu
buang2

aduka said...

penat nak delete joe..
tp xpelah..

"demi adik joe yg ku sayangi, abg aduka buang moderation k.."

*buat nada2 manja2 aw aw sket k..*

hahahaha..

sophie said...

Eh,lama x singgah sini! Wow,laptop? Pergh..Nak gak..Tade lappy agi nie

LIEZ. said...

wey, u da no 6!!
chaiyok2!!

joegrimjow said...

haah
dah bertukar 6
huhuuu

MR Bang Miji said...

b estfren ku saki umor otak

MR Bang Miji said...

bestfren ku sakit umor otak

joegrimjow said...

???
xpaham

muhammadthoriq said...

tahniah2!
nk blog bese2 jela,nnt saingan sengit plk ngan ko nnt,hehe...;p

denaihati said...

Bro aku memang tak perasan blog ni belum ada dalam senarai..sorry lah kalau aku terlepas pandang.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW