Share

3 sebab anda rugi kalau tak turunkan berat dengan Herbalife

Ini mungkin entry terakhir menggunakan iMac, kejap lagi ada orang nak tengok dan memang nak let go. huhuuuu. Sedih jugak rasanya nak let go tapi ada benda lagi penting dalam hidup ni untuk dibuat selain daripada mengadap iMac ni. haha. Nanti kita cerita lain. kat entry lain perhaps :)

Ok, ini merupakan entry mengenai Shake Herbalife dan pengurusan berat badan. AMARAN : SHAKE HERBALIFE BUKAN UBAT/SUPPLEMEN KURUS, ia produk yang tinggi nutrisi. Kena buat statement dulu sebelum taip takut orang salah faham. 

Tanpa lengahkan masa, kita mulakan pembacaan kita!


1) Takde Coach

coach saya yg handsome dan jelita

Beli Herbalife anda dapat orang. haha. gurau-gurau. Takdalah buka je penutup botol shake tu keluar orang. eh tak. hehe. Maknanya, anda beli je produk Herbalife, anda akan dapat orang yang monitor berat anda. Bertanya, ber'SMS'. ber'CALL' dan banyak ber ber lagilah yang prihatin dengan program yang anda ikuti. Diet sendiri, ada coach? adaaaaaaa, pak cik Google. hehe. go ahead tiada paksaan :)



2) Tak tambah kawan



Proses korang turun berat badan tu, bukannya korang akan mengadap shake semata-mata. Tapi ada juga coach korang akan ajak korang untuk lakukan aktiviti kecerdasan bersama. 2-3 kali seminggu tu standard. Sekarang ni setiap 24hb akan diadakan Herbalife24 Day yang mana setiap tempat yang ada Herbalife akan melakukan aktiviti kecerdasan (pelbagai) secara bersama. Haa, kat sinilah korang akan dapat kawan baru. 

Kalau korang masa program follow coach korang join event2 Herbalife, lagilah banyak dapat kawan-kawan yang positif. Kan best tuuuuu


3) Tak dapat pendapatan sampingan

tahun depan vacation cruise!

Kisahnya mudah, kalau korang turun berat 'sendiri' katakan 10kg, jumpa kawan korang dia terkejut tengok perubahan korang 'eh siti apsal cantik sangat sekarang ni, ko buat apa' slumber dan dengan bangga korang jawab 'diet sendirilahhh, hehehehe' maka tetttttt. full stop situ aje. 

Tapi kalau korang guna program Herbalife, korang boleh reply 'aku amek program Herbalife dengan coach aku ni, oklah turun 10kg tanpa lapar, kalau ko minat ko contact dialah ni no dia' lepas tu kalau kawan korang contact coach korang, dia beli maka korang akan dapat untung. Dapatlah buat beli top up dengan tengok wayang 3-4 kali ok dah tu.

mana lebih bijak? 


*******************


Actually banyak lagi tapi..... entah mood nak menaip tu dah kurang. haha. Cuma nak bagitau yang jenis 'saya boleh diet sendiri, mudah aje kurangkan makan, exercise, satel' Masalahnya mudah tu lah yang berat tak ideal ideal tu. haha. Kesian jugak orang macam ni. huhu.

Oklah, sekarang ada kat KL sampai 24hb, nak jumpa roger ya :)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

Selamat Hari Merdeka ke 57 Malaysia

Hari ni merupakan Hari Kemerdekaan Malaysia kali ke 57. bagi akulah, tiada yang special sangat selain hari ni bank tutup! Haaa, entah kenapa feel merdeka tu takde sangat. Mungkin tengah berduka lagi dengan kehilangan pesawat MH 370 dan tragedi MH 17 yang ditembak orang. Tapi aku perasan yang best Merdeka kali ni, tiada bunga api! Elak pembaziran gitu

Jadi sempena Merdeka ni, untuk menaikkan SEMANGAT AKU sendiri, maka dikarang komik sempena Merdeka. hehe. rajin bebeno buat komik ye tak? Ni gambar dulu-dulu, jadi kita repost balik. Semoga terhibur dan....


Selamat Hari Merdeka!!!!













pss : gigih betul zaman dulu berblog. haha. bulan 9 azam mahu berblog kembali. doakan istiqamah :)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)
 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW