Share

Terima Kasih Maxis - Nokia E7 Kini Milik Joegrimjow!



Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillh =)


Terima kasih diucapkan kepada Maxis dan Nokia kerana sekarang Hak Milik Nokia E7 sudah jatuh kepada joegrimjow. waha!! Aku rasa ramai lagi maxis10 kali ini yang dapat sama macam aku. Semakin gilalah orang nak join maxis10 ni. hehe. cubalah. sesiapa yang ada akaun blog, facebook dan twitter boleh mohon di pautan ni - like dulu kemudian ke maxis10 di tepi sidebar. Aku sebenarnya 3 kali mencuba, kali ke3 baru dapat disaat dah nak give up. hehe. moralnya, jangan putus asa okeh!

Untuk baca 8 review termasuk 1 review berbentuk video, korang boleh usha disini




Wokey, selamat mencuba dan selamat membaca. Terima kasih yang support dengan RT entry dan juga yang sudi komen. Kamulah kawan terbaik! waha!! selamat berhari jumaat


pss : Handphone Nokia E7 ini sudah selamat dibeli oleh kakak tersayang. kekeke =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 ulasan:

Peri PiA berkata...

congratulation ;)

joegrimjow berkata...

@Peri PiA

thank u

Farhan Zulhusmi berkata...

TAKZIAH....
kejap2....tahniah kan sepatutnya...hahaha

Ayeem Jemain berkata...

perghh hebak mu hebak. tahniah!

suffer8zine berkata...

wahhh iphone yg lama tu dah boleh bagi den

Terkini : Apa Itu April Fool?

joegrimjow berkata...

@Farhan Zulhusmi

silap tune tu
hehe
thx y

joegrimjow berkata...

@Ayeem Jemain

thx u

joegrimjow berkata...

@suffer8zine

yg tu guna
yg ni jual
wohoo

Tanpa Nama berkata...

tahniah joe!

a n a s t a s y e a berkata...

Tahniah :D

anastasyea's latest post .. Sistem Google +1 | Hasil carian Google menjadi lebih tepat

Cute Mommy berkata...

Nape xnak pki? nape jual?

joegrimjow berkata...

@Puan Capa

time kasihh

joegrimjow berkata...

@a n a s t a s y e a

thx u

joegrimjow berkata...

@Cute Mommy

kakak beriya nak beli

Azah berkata...

tahniah... (iphone blh bg ambo la tu.. :P)

KiD berkata...

huk alohh.. jadi demo punyo dohh??
tahniah joe!
Pizza Hut BIG SHOT CHEESY POPS

kaizen berkata...

abg joe....bg sy je laa....wahahaha

Mohamad Adib berkata...

woho!!dpt hanphone lg..best tu.

Ery Farieha berkata...

wahhhhhhhh untungnyaa!

ruginya tak join!

ngeeee

Oasis berkata...

tahniah and selamat bernokia.

Osman berkata...

Woah :o Tahniah Joe :D

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW