Share

Ana Raffali dan Joegrimjow - Tolong ingatkan aku

Pada suatu hari, ketika joegrimjow sibuk makan-makan menikmati hidangan di depan mata, ana rafali menghampirinya.. seraya berkata....


Gaban sibuk dengan urusan mencari rezeki - tak update tu paham-paham lah ye. Tolong ingatkan aku kalau terlupa nak update blog, boleh? agagaaga


nota kaki : dulu ada minat dengan seorang perempuan bernama ana. hihik. tapi sekarang dah ada JOANA wahaa!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

41 ulasan:

imz berkata...

kreatif...hehe

joegrimjow berkata...

@imz

jadikannya pendek

APi berkata...

joana yuna ana..
pilih..

kella berkata...

joe joe.. sampai tersedak tu kena tegur ngan ana! hehehe... joana ya.. :)

eiffel berkata...

haish..sampai terpejam-pejam mata...

joegrimjow berkata...

@APi

joana
of coz

joegrimjow berkata...

@kella

yeahh
joana
waha
=)

joegrimjow berkata...

@eiffel
menghayati keindahan ana
erk
boleh?

atty's berkata...

fuh..kalau betul lah ana ingatkan joe update blog..mesti joe malu2 kan..

rizal jabai berkata...

best nye ana raffali tlg ingatkan joe..hehe

syahidahfouat berkata...

sangat kreatif ! I like ! x)

joegrimjow berkata...

@atty's

xtido malam jawabnya =)

joegrimjow berkata...

@rizal jabai

dalam mimpi je la
=)

joegrimjow berkata...

@syahidahfouat

thx u

Belalang Hijau berkata...

riak muka tu nampak mcm sedap ya amat menu yg sedang d makan...ngee

far_east berkata...

sgt kreatif yerrr bro joe nie...;)

Tanpa Nama berkata...

patut la rasa something..joe lmbt update blog :P

joegrimjow berkata...

@Belalang Hijau

riak muka tu cam lapo
uhu

joegrimjow berkata...

@far_east

thx u

joegrimjow berkata...

@Puan Capa

haha
sibuk sangat
banyak urusan
ni online sambil kerja
boleh?

Abhamz berkata...

salam, tunggu reaksi ana...

JIJI YU berkata...

selamat berbahagio joe..ahahah..

Anip™ berkata...

wah, ana tunggu ko update blog yer. hehehe

BLOG GEMPAKZ SIOT

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

gedix

faradeeba berkata...

muke masa mkn tuh tk boleh blah.
menikmati betol
ekekekeke :P

ishiko berkata...

dan..dan je dtg tgh mkn...hehee..

ishiko berkata...

dan..dan je dtg tgh mkn...hehee..

suffer8zine berkata...

bro amek joana, den amek ana, settt

Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

Wan Gerrard berkata...

ingatkan tolong ingatkan suruh belanja ana :P

CONNIE berkata...

hahaha.lol. serius klaka .

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

haha, pandai pulak buat conversation sndiri:p

eh eh, ana raffali...:)

didi berkata...

perghhh smpai mncung mulut2

Ehh!!Blogger berkata...

nih aku nak ingakna nie...baca entry kat sini =)

http://ehhblogger.blogspot.com/

Master Arsyad berkata...

hahahaha..tergelak baca crita ni :P

p/s : saya ingin mengajak saudara sertai contest blogger..sila layari :-

http://arsyadmaster.com/blog/contest/

daus berkata...

Haha, boleh caye ke ni?


my blog
blogdaus

Ezniey berkata...

joe...ingatkan ana pulak leh??hahaha

meh laa vote saya joe kat sini
nombor 55 tau joe

http://www.cstproduction.blogspot.com/

Syafiq Rosli berkata...

haha..bro joe dah berangan ni..

Syafiq Rosli berkata...

haha..bro joe dah berangan ni..

*∽ IZAN ∽* berkata...

tolong tiup sawangg...! Fuhh fuhh fuhhhh!!!

Brrrzzzzkkttt.........!! opsss.. terfire plakk..? ada terbakar mana2 kerr..? hehe

Wan Perlis berkata...

chewahhh
ana raffali baca blog joe

Wawan3y. berkata...

haha sengal jer, kreatif btol

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW