Share

Gadis pink semuanya lawa-lawa

Ada orang kata, alam yang paling best adalah alam belajar atau bahasa lainnya alam Universiti. Betul ke?

Ada orang kata, alam pekerjaan paling TIDAK best. Tertekan, duit tak cukup dan tak cukup masa. Betul ke?

Aku pulak terbalik - walaupun duit takdelah banyak sangat sejak kerja ni, tapi SANGAT SERONOK


Lidah sampai terjelir keluar. kekeke

Semalam pergi bukak booth kat KPTM Kampus kejururawatan. wah wah. jururawat. Ulang sekali lagi, jururawat. begitu ramai gadis yang comel lote. hehe. macam mana tak SANGAT SERONOK kan? lain kali nak pergi bukak booth kat tempat jururawat lagilah. kekeke. Ayat yang paling aku suka apabila tunjuk gambar montel dulu

'yo ko ni gambar abe? gemoknyoohhh duluuuu, srupo teddy bear!!'


Nak join?
=)


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 ulasan:

Ery Farieha berkata...

ery suka pink


lawa x?


awakakakaka

joegrimjow berkata...

@Ery Farieha

sangat lawa!

Cik Ila berkata...

klakar ayat tu....seb bek tak ckp...

"aloh..gemukknyo...supo bola.."haha

joegrimjow berkata...

@Cik Ila

teddy bear layan

CikYana(",) berkata...

cikyana pun suka pink
tudung byk kaler pink
baju kurung pun byk pink

hehehe

faiz berkata...

boleh la cari jodoh joe..haha

Gieyana berkata...

sy suka pink..blog sy da kaler2 pink..

Comeyy nurse pinky tu! Ada peluang to Joey! Opss..nnt da owg marah...hihihi

joegrimjow berkata...

@CikYana(",)

cair lelaki melihatnya

joegrimjow berkata...

@faiz

klu jadi agen cri jodoh ni ok jugak
=)

joegrimjow berkata...

@Gieyana

eh eh
comey je
cik tanah lg comey
wahaa

Hazzy Ishak berkata...

abang teddy bear!!
d(>.<)b

joegrimjow berkata...

@Hazzy Ishak

lolz

APi berkata...

nak join joe..
sambil2 cari calon..^^

farra8979 berkata...

hahaha, funny u... ^_^

[z@ck] berkata...

ngahahahaha!! srupo teddy bear!

cIk JanNah berkata...

boleh tak cakap pink mcm pompuan lah.!
abis saya pompuan ke laki eh? sbb sy suka hijau!


larikksssss

JIJI YU berkata...

ni peserto2 ko joe..ehehe

Anip™ berkata...

aku cukup tak minat dengan kaler pink nie,

BLOG GEMPAKZ SIOT

Tanpa Nama berkata...

ala!comel sungguh

atty's berkata...

amboi joe..nengok anak dara..kan main ..

FiZ berkata...

pink...pink dan pink...lawakan....hehe

eiffel berkata...

-.-" haih, sukanya dia

chop!memang lar joe suka..sbb lom rasa nk pk psl...haih, mcm2 lar...da kje t bwu phm~

FareedSairi berkata...

Bro...jgn sampai kantol kesat air liur meleleleleh kat booth tu. ngahahaha

mamma mia berkata...

comel gile komen jururawat2 tu haha

Puteri Iqa Izyan berkata...

muehehe.. serupo teddy bear :D

/Dayah/nurul/dayak berkata...

oh kolej cwgn sy, cantik tak kat sana, "duluuuu, srupo teddy bear", hehe ayt comel.

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hehehe` sampai camtu skali menjelir ye joe?

cikpepel berkata...

dan dan esok rasa nk pakai pink..hehe

suffer8zine berkata...

wahhh awek misi

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

Nur berkata...

hahah.gemuk cam teddy bear...nak yg best je an

biella93 berkata...

wane pink semua . heheh . cute :)

kun berkata...

aah.. jururawat lagi! <--fobia dengan jururawat hehe.

Didi nadhirah berkata...

nurse kejam ok!!(tringat pnglman amek drah)KASAR!

♥CIK SHA♥ berkata...

gamabr tak blehblah..siap terleir2 lidah..hahaha..lawak la joe ni..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW