Share

Surat untuk joegrimjow : Merampas bini orang



********

Kepada saudara Lie,

Wooo, bahaya sangat ni kes hati frust sebab perempuan idaman kahwin dengan orang lain ni. Sama macam kes Nur Kasih tu la ni, camne si abang terpaksa melupakan si Nur kerana adiknya. Tapi happy ending jugak sebab si abang dapat isteri yang comel jugak akhirnya!

mengarut pulak!

ok, dalam kes ni, saya memang takde pengalaman, tapi boleh cakap dari segi logik. Kalau sebut pasal cinta Lie dengan perempuan tu, memang sangat mendalamlah kan sebabnya walaupun perempuan tu dah kahwin, tapi masih mencintainya. Tapi dalam kes ni, cinta tu saya istilah sebagai cinta songsang - songsang sebab perempuan tu dah jadi milik orang lain dan perbuatan mencintai perempuan itu adalah sia-sia. Mengharap sesuatu yang tak pasti - fuh, sangat penat pengharapan tu!

jadi, pandangan saya, baiklah Lie cari perempuan-perempuan lain. Banyak lagi kot perempuan yang comel-comel kat luar tu. Saya ramai kawan blog yang solo-solo lagi. nak saya promote dalam blog? hehe, melampau pulak kan?

Nak tanya - siapa perempuan yang Lie minat tu?


*********




*********


tak dapet den nak nolong!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 ulasan:

Fatehah A. berkata...

memang x dapek la nak nolong

cik ubi berkata...

g 6k tu bro..fulamak!

joegrimjow berkata...

@Fatehah A.

xdapet jugek

joegrimjow berkata...

@cik ubi

banyak2

atty's berkata...

tak dapat nak tolong jugak ..

Nurul Hani berkata...

ceh ! Dr.cinta la pulak sekrang ni yyeee ?

::ienafazlyna:: berkata...

adeh, xleh blah la..Siti nurhaliza, kalau dia mamat tu berjaya bawak lari Siti nurhaliza, kompem glamer 1 dunia

efa berkata...

kalo dato siti tak dpt dah eh nk nolongnya eh huhu :)

faiz berkata...

joe dah jadi ustaz love ke? huhu

Aku Ibu Muda berkata...

ngeee....skali dato' ct daa....haha

Sidratul Muntaha berkata...

kanina betullah..

lalink7 berkata...

haaaa..makan asap jela ko Lie..hehehehe

hida.hadi berkata...

suruh die pinang lisa surihani plak :D

JIJI YU berkata...

promote kawe joe..solo lagi ni..ahha

Tanpa Nama berkata...

benci baca..terkena gue..haha

Tanpa Nama berkata...

ramai lagi anak dara

Tuan Din berkata...

kalu Siti Nurhaliza... baik aku tolong untuk aku...

niesz berkata...

wakakaka..tggi btul test kamu ye lie..nk yg cnti aje..hahaha..xpe la, yg mirip2 siti pon bnyk ape..hehe..

updated entry :orang parit order pizza

Dinda Iva berkata...

kehkehkeh...punya berkerut2 membaca sekali TIPAH TERTIPU bang..hahahaha....

cek chun berkata...

meh sini nak kenal2 sapa lie ;)

Anip™ berkata...

wahhaha, nk aku tlg ker. bwahhaha

BLOG GEMPAKZ SIOT

piNky LuCiA berkata...

kekadang, membiarkan orang yang kita syg itu bahagia, adalah kebahagian yang sempurna. mungkin dia bukan jodoh kita yang terbaik. Allah itu Maha Adil. =)

/Dayah/nurul/dayak berkata...

dlm mimpi je ckupla saudara lie ;)

APi berkata...

ekau gilo ko apo lie..

shamsiah shamsuddin berkata...

ish..takde org lain ke y dia nk minat..
g la minat mereka y tak kawen ag ke..
minat la fasha sandha y udah single semula ke,..
heee

ishiko berkata...

kemain nah joe...huhuu..
opss.. termetion nama joe kat en3 baru saya..

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/122-siapa-dia-saya-kenal-ah-selamat.html

cik fiza berkata...

sy faham perasaan lie sbb sy dh rasa mcm mane perasaan bila dpt tahu org yg kita syg sgt2 dh kahwin ngan org lain.. hancur luluhhhh... sy mmg degil sbb wpn dia dh kawen sy layan juga (sbb tahu pun pas 4 bulan dorg kawen, masa kawen dia masih couple ngan sy) tp lama2 fikir tak berbaloi (dia siap suh jd bini no 2 dia sy tak mau laaa) dan sampai skrg masih dia mencari2 sy wpn isterinya bakal melahirkan baby Mac nnt... Tu pengalaman sy.. just sy rasa Lie xleh ikut perasaan sgt.. ramai lg gadis yg baik2...

qemaishak berkata...

kahkah siap nak culik tu tak tahan..

Hamizah Syamimi Supian berkata...

laaa..hahaha..punye la baca dengan nada serious tadi..hahhaaa

FH berkata...

cettt

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW