Share

Ana Raffali dan Joegrimjow - Tolong ingatkan aku

Pada suatu hari, ketika joegrimjow sibuk makan-makan menikmati hidangan di depan mata, ana rafali menghampirinya.. seraya berkata....


Gaban sibuk dengan urusan mencari rezeki - tak update tu paham-paham lah ye. Tolong ingatkan aku kalau terlupa nak update blog, boleh? agagaaga


nota kaki : dulu ada minat dengan seorang perempuan bernama ana. hihik. tapi sekarang dah ada JOANA wahaa!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

41 comments:

imz said...

kreatif...hehe

joegrimjow said...

@imz

jadikannya pendek

APi said...

joana yuna ana..
pilih..

kella said...

joe joe.. sampai tersedak tu kena tegur ngan ana! hehehe... joana ya.. :)

eiffel said...

haish..sampai terpejam-pejam mata...

joegrimjow said...

@APi

joana
of coz

joegrimjow said...

@kella

yeahh
joana
waha
=)

joegrimjow said...

@eiffel
menghayati keindahan ana
erk
boleh?

atty's said...

fuh..kalau betul lah ana ingatkan joe update blog..mesti joe malu2 kan..

rizal jabai said...

best nye ana raffali tlg ingatkan joe..hehe

syahidahfouat said...

sangat kreatif ! I like ! x)

joegrimjow said...

@atty's

xtido malam jawabnya =)

joegrimjow said...

@rizal jabai

dalam mimpi je la
=)

joegrimjow said...

@syahidahfouat

thx u

Belalang Hijau said...

riak muka tu nampak mcm sedap ya amat menu yg sedang d makan...ngee

far_east said...

sgt kreatif yerrr bro joe nie...;)

Puan Capa said...

patut la rasa something..joe lmbt update blog :P

joegrimjow said...

@Belalang Hijau

riak muka tu cam lapo
uhu

joegrimjow said...

@far_east

thx u

joegrimjow said...

@Puan Capa

haha
sibuk sangat
banyak urusan
ni online sambil kerja
boleh?

Abhamz said...

salam, tunggu reaksi ana...

JIJI YU said...

selamat berbahagio joe..ahahah..

Anip™ said...

wah, ana tunggu ko update blog yer. hehehe

BLOG GEMPAKZ SIOT

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gedix

faradeeba said...

muke masa mkn tuh tk boleh blah.
menikmati betol
ekekekeke :P

ishiko said...

dan..dan je dtg tgh mkn...hehee..

ishiko said...

dan..dan je dtg tgh mkn...hehee..

suffer8zine said...

bro amek joana, den amek ana, settt

Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

Wan Gerrard said...

ingatkan tolong ingatkan suruh belanja ana :P

CONNIE said...

hahaha.lol. serius klaka .

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, pandai pulak buat conversation sndiri:p

eh eh, ana raffali...:)

didi said...

perghhh smpai mncung mulut2

Ehh!!Blogger said...

nih aku nak ingakna nie...baca entry kat sini =)

http://ehhblogger.blogspot.com/

Master Arsyad said...

hahahaha..tergelak baca crita ni :P

p/s : saya ingin mengajak saudara sertai contest blogger..sila layari :-

http://arsyadmaster.com/blog/contest/

daus said...

Haha, boleh caye ke ni?


my blog
blogdaus

Ezniey said...

joe...ingatkan ana pulak leh??hahaha

meh laa vote saya joe kat sini
nombor 55 tau joe

http://www.cstproduction.blogspot.com/

Syafiq Rosli said...

haha..bro joe dah berangan ni..

Syafiq Rosli said...

haha..bro joe dah berangan ni..

*∽ IZAN ∽* said...

tolong tiup sawangg...! Fuhh fuhh fuhhhh!!!

Brrrzzzzkkttt.........!! opsss.. terfire plakk..? ada terbakar mana2 kerr..? hehe

Wan Perlis said...

chewahhh
ana raffali baca blog joe

Wawan3y. said...

haha sengal jer, kreatif btol

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW