Share

Pengalaman Menulis Kad Raya

Salam,


Malam ni malam 27. Malam ganjil. Aktiviti berblog pun akan dikurangkan malam ni dengan memberi fokus yang lebih untuk saham di sana. Tadi mak aku tanya, dah berapa juzu' nak habis? haaa, baru gelabah nak jawab ko joe! malam ni kena cover banyak lagi ni, so update ni pun cepat-cepat je ni. gaya orang cepat update entry!


Kad raya


Terima kasih berjuta-juta lemon kepada semua yang bagi kad raya pada aku. auuww, so sweet ok. tunggu cukup 20 keping baru kita story panjang ek. hehe. bagi yang nak pos lagi tu, eh eh, memang sempat ok. Posmen tadi cakap dia kalau alamat rumah aku, dia sanggup kerja sampai larut malam untuk bagi kad raya tu. jadi, jangan tunggu lama-lama, bagi je. alamat ada kat entry tak tahu malu ni (nampak terdesak sangat ke?)


Yang best, tahun ni aku mendahului akak aku dapat lebih banyak kad raya. hahaha


Berkenaan duit raya dari joegrimjow


Ok, dah 29 orang yang sertai, siapalah agak-agaknya orang ke 30 ek? hehe. Tadi dah pergi beli kad raya 30 keping. fuhh, penat ni nak tulis ni satu persatu. takpe, bila lagi nak ada pengalaman macam ni kan? tahun depan takpelah, ada assistant, tahun ni je takde assistant, kenalah kerja lebih. ekeke. assistant???


kad raya yang banyak


ole2 bali, jangan risau, cukup 30 ok



So, esok akan hantar 30 keping kad raya + ole-ole dari bali ni kepada kesemua 30 yang memenuhi syarat. Walaupun promosi ni tak sampai 48 jam, sambutannya cukup menggalakkan. nasib baik dah bagitau awal-awal nak bagi 30 je. ahaa, memang tak terdaya den nak bagi banyak-banyak ni


Duit Raya


duit rayaaaa


Yang ni aku akan buat random. 3 dari 30 yang berdaftar tu akan menerima hadiah duit raya dari joegrimjow 50 ribu seorang. wah wah, sakan beraya nanti ya. hehe. Ok lah, takleh nak update panjang-panjang, siapa yang belum lagi buat senarai tugasan, baik buat cepat-cepat, tinggal satu je lagi tempat kosong ni. klik entry ni untuk tahu lebih lanjut ya


Salam 27 Ramadhan =)


pss : setem nak tampal bape posen ek bagi secure sampai?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

44 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

lenguh tangan tak tulis kad raya?

nk GKSB urut??

hakhak

larikkk....

Ery Farieha berkata...

yayyy!

dapat duit raye dan ole2 dr bali
yeayyyy :D

joegrimjow berkata...

@Ery Farieha

eh eh, duit raya belom lagi ok. kad raya je konpem. huhu

Jard The Great berkata...

ehhh.. aku terlambat.. huhuhu

LaiLiE iZaNi berkata...

sampul raya dah banyak...duit pastikan byk gak ea...hhehehe..nyway selamat ari raya ye...=)

Nabiel berkata...

adehhh..
bro..untuk aku ade tak?hehehe

x-po berkata...

arap2 kawe la dapat duit rayo tu ek..huhu

Terukkah Hidup Sebagai Seorang Blogger?

molmolla berkata...

wohohohoho!!!
assistant mana tuh joe??
mesti jard akan korek rahsia~
kahkahkah!

aduka berkata...

alamak..
aku terlambat..
sempat agi ke?
O_0

paan berkata...

kesian bro letih menghantar kad raya kepada pembaca2 yg tersayang.hahaha..

apa2 pun thanks la kerana bermurah hati...

assistant ??

nursarah berkata...

err, kalau taun depan dah ada assistant, kena bagi kad raya kat 60 orang lak la nampaknya baru adil. ekekeke!

joegrimjow berkata...

@LaiLiE iZaNi

belom lagi
hehe

joegrimjow berkata...

@Nabiel

sempat lagi nak join
huhu

joegrimjow berkata...

@paan
xleh cakap assistant mana
hehe

Syima berkata...

setem 0.60sen..
cheque customer byk sangkut kat post office ni...hampeh

mama zharfan berkata...

best nya dpt kad raya + ole2 bali...lagi best kalau dpt duit raya 50k rupiah tu...:)

joegrimjow berkata...

@Syima
60 sen ek?
50 sen tak leh?

Mohd Ridwan berkata...

mesti bestkan sape yg dapat sume tu... bertuah... aku baru nak berjinak2 dgn dunia blog nie. macam menarik. sile beri tunjuk ajar ea... :P

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

untung dak Zami dapat~

cemburu daku~

haish~

joegrimjow berkata...

@LORD ZARA 札拉
die sangat cepat
huhu

Tanpa Nama berkata...

awak....mak saya cakap dia suka ole2 Bali tu...ada fridge magnet tak? hehe kne ikut 3cara tu jg ke kalau nak dapat? ;p

tanah

azzura berkata...

tahun dpn boleh hire zura jadi assistant..yg penting ada allowance..

setem klw envolope kecik 30sen lepas..A4 size 60sen kot.

*selamat hari raya =)

atok berkata...

nk msuk arytu ingatkan da penuh, rupe2nye ade lagy. aihh

Hizami Rahim berkata...

wah.
teruja dah ni.
:)

joegrimjow berkata...

@Anonymous
haha, xyah xyah. mmg ada beli pun, tak terbagi je lagi ni

joegrimjow berkata...

@atok

mm ada lagi
hehe
skrg... xtau r
hoho

rhapsody LiN berkata...

tadi pg bru je smpai kad rye from my student ;p

ieQa sWetLuv berkata...

wahh bestnye terlambat da kite huk3

MuNsYi SaMa berkata...

setem 50sen cukup kot.ntahla.xpenah ntar kad raye.:)

APi berkata...

j0e..
tenet xda..
x merase la taun ni..
huh

ProfHariz berkata...

Joe..... letak setem 30sen je.. hahaha~ pos laju ke tuh?

joegrimjow berkata...

@MuNsYi SaMa

50 sen?
cukup eh`?

Tanpa Nama berkata...

pengalaman tulis kad raya tme skolah menengah dulu jer......T__T

(: syai_sharif :) berkata...

duit raya tuu meh sini laa HAHAH :PP

Nazz@Purple berkata...

60 sen ar..

noor afzan berkata...

joe, untuk kad raya, 50 sen boleh.
tapi ada had berat dia.
kalau dah masuk ole2 tak sure pula.

gadisBunga berkata...

ini baru betul kene dgn phrase 'dengan ingatan tulus ikhlas'...siap ada ole2 tu. :)

Fyzal berkata...

perghh.. byk nye kad raya bro. kalo ole2 ringan. setem 5 kupang pun dah okay. :)

Nik Nur Izzati berkata...

setem bagi singgit. konpem cepat sampai. kahkahkah
hooyeh, dapat dit raya, kad raya dan ole2 dari bali dari joegrimjow tuh. fullamak

MR. MIND berkata...

boleh pakai ke selipar tu?

Pencacai Alim berkata...

gua termiss ke? haish..takpe mlm tadi mlm lailatulqadar..he3..

Hazzy Ishak berkata...

meh nak tolong tuliskan...

atty's berkata...

taun ni send kad raya utk co je..
harga setem dah naik.malas lak nak kim kad raya by pos..

selamat hari raya joe..

joegrimjow berkata...

@noor afzan
ye ke?
dah hantar pos dah
huhu
tunggu je lah nanti

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW