Share

DiGi iPhone 4 Life

DiGi lagi ??

WAHHH, selalu DiGi ya? mesti korang pelik kenapa aku selalu post pasal DiGi ni? Sebenarnya kesemua entry berkenaan DiGi iaitu


adalah untuk contest Nuffnang. Hadiahnya adalah sebuah iPhone 4. haha, sebab tu kena masuk! Kali ini tajuknya DiGi iPhone 4 Life. Senang-senang. Lagipun tak pernah lagi buat contest untuk entry begitu banyak macam ni. Jadi, layan sajalah. Tahu yang nanti Nuffnang dan DiGi akan bagi kat aku iPhone 4 tu. wah wah =)


Task terakhir cukup mudah iaitu iPhone 4 Life. Yeah, jadi aku akan senaraikan kesemua fungsi iPhone 4 untuk kehidupan yang sebenar dalam bentuk gambar. Selamat 'mengusha' dan wish me luck!





1 - Life with DiGi iPhone 4 : Lambang kehidupan mewah




awek comel pun nakkan iphone 4
dan
plan mesti adalah dari DiGi!






2 - Life with DiGi iPhone 4 : Gadjet lengkap yang mudah dibawa kemana sahaja






3 - Life with DiGi iPhone 4 : Lebih mudah, lebih murah, lebih pantas







4 - Life with DiGi iPhone 4 : Melengkapkan hidup ini!

tangan : I . P . h . O . n . E . 4
(terbelit tangan!)



Done =)

Inilah kesemua 4 entry DiGi 4 the Win =)

Rasanya selepas ini iPhone akan bertukar statusnya dari barang kemewahan kepada barang keperluan. Semua perlukan iPhone nanti! tengok lah 2 3 tahun nanti macam mana ya


Untuk maklumat lanjut, boleh layari Nuffnang atau DiGi

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 ulasan:

aYaz berkata...

nice entry..
mmg ramai yang tergila2kan iPhone 4 ni kan..
hmm...

joegrimjow berkata...

@aYaz

tu la, hadiahnya pun satu je

Uruchimaru @ kf berkata...

rajen betul mu ni!

Nabiel berkata...

gdluck bro!!
hehehe..terbaek laaa~=)

cEro berkata...

nice one...
bile tgk org len wat entry bagus2, trus rase kerdil...
adoi laaa...

Aizat Shafiq berkata...

waahh...joe...
creative...
tak terlawan la dengan entry ko...
hahahaha...gudluck bro...

joegrimjow berkata...

@Uruchimaru @ kf

rajin tangga kejayaan
hehe

joegrimjow berkata...

@Nabiel

thx u thx u

joegrimjow berkata...

@cEro

adakah ini entry bagus?
huhu

joegrimjow berkata...

@Aizat Shafiq

thx u
org lain lagi hebat kot

blog-tips-kurus berkata...

bro, brp u byr kat amoi tu? pnt shooting few scenes tu...:)

joegrimjow berkata...

@blog-tips-kurus

ada la skit2
hehe

noor afzan berkata...

kenapalah ku baru tahu ada apps tuk halau nyamuk.
kalau ku tahu awal dah lama kujoin.

pepun, good luck joe =)

Hazzy Ishak berkata...

sampai terbelit tangan semata2 iphone 4

FTN berkata...

awek korea mana tu..hihihi

joegrimjow berkata...

@noor afzan

halau nyamuk?

joegrimjow berkata...

@Hazzy Ishak

ekeke
smangat punya pasal

joegrimjow berkata...

@FTN

masa p korea ritu

RAFHAN ~peace~ berkata...

Gud luck cik Joe. aku pun ade masuk contest ni, tapi rase mcm entry ko cik joe lg mantop!!! haha..

joegrimjow berkata...

@RAFHAN ~peace~

mekasih2
merendah diri nampaknya
;)

Ces't La Vie berkata...

tahniah...sbb tsenarai sbg 5 finalist

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW