Share

DiGi IPhone 4 Me

Walaupun ada kat sini, tapi kemeriahan pelancaran IPhone 4 tetap dirasai. Wow, DiGi kembali lagi dengan pelbagai plan yang amat menarik untuk dimiliki. bukan saja menarik, yang penting sangat berbaloi dan 'affordable' Sempena satu contest yang DiGi buat dengan kerjasama Nunffnang ni, entry ini adalah khas menyenaraikan 4 sebab kenapa aku perlukan IPhone 4 ni. Jom kita tengok apakah sebabnya!



1 - Percuma


Ahaa, sudah pasti sebab utama adalah percuma. Cuma buat entry je boleh menang iPhone. hehe, tadi ada pergi tengok harga kat sini (Sheffield) dan harga untuk 16 gig pun 480 pound (lebih kurang RM1900) jadi menang contest ni, dapat iphone percuma, siapa tak mahu?? Lagi satu kenapa nak iphone ni sebanya..... kat sini dah habis stok!!!



2- Superb Plan


Memang agak terkejut sebabnya dengan serendah RM58 dah boleh pakai iPhone 4 ni. Memang superb la DiGi. Untuk melihat lagi dengan lebih detail, sila klik link ini. Dengan plan seumpama ini, aku rasa memang ramai yang akan memilih DiGi. Aku yakin nanti balik ke Malaysia, semua iPhone 4 ni pasti habis dah, fuhh, harap dapatlah menang kan?




3 - Ia adalah DiGi


Salah satu sebab lagi adalah ia adalah DiGi. Kenapa bagus sangat ke DiGi ni? Pendapat peribadi yang sudah menggunakan maxis dan celcom, aku rasa DiGi adalah terbaik. terbaik dari segi tiada charge sampingan. heh, pernah buat entry kutuk maxis dan nasib dengan celcom tak kekal lama sebab no hilang, kini melekat dengan DiGi dah 5 bulan dan tak pernah lagi no ini meragam. Ini antara sebab aku masuk contest ini, kalau dapat iPhone 4 ni, plannya adalah DiGi. yeahh!




4- IPhone 3g yang sudah MEREKAH


Erk, sekarang ni aku pengguna iPhone 3g. Bukan 3gs ok, 3g je, jadi ini adalah masa yang sangat sesuai untuk tukar phone. ahaa, lagi satu, iphone aku ni dah uzur sangat dah, habis dah kena rekah-rekah. Terjatuh beberapa kali dah, nasib baik merekah je, bukan rosak terus. fuuh, nak iphone 4!!!!




CUMA!!

Nak warning awal-awal yang...



=)


Nak iPhone 4 satu DiGi!!!!


pss : i will follow u.. LIKE!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 comments:

afiq aiman said...

sedara joe join contest ni pulak...tipis lagi la harapan untuk menang hehe

joegrimjow said...

@afiq aiman

ahaa, cuba nasib
=)

wannurfazrini said...

ramai gila yg join , byk saingan T___T

Afiq said...

@wannurfazrini
kreatif giler!! :D
hehe tadi ada perasan satu entry yang join contest ni..lebih kurang sama cara penyampaian.. xpe2,persaingan secara sihat.. ape2pun, gudluck bro :D

joegrimjow said...

@wannurfazrini

ahaa, suka2
=)

joegrimjow said...

@Afiq

ohoo, nak link nak link

Piratz said...

joe, bagi aku la iphone merekah tue..
aku tengah memerlukan henfon nie.. :(

APi said...

joe..
kalo ko menang yg merekah tu jual kat aqu la..

joegrimjow said...

@Piratz

haha, xleh xleh. tukar casing lepas tu jual. heee =)

APi said...

joe..
kalo ko menang yg merekah tu jual kat aqu la..

Piratz said...

@joegrimjow Kalau camtu jual kat aku la.. bape agak2 nak jual tue?

Nabiel said...

gdluck bro!hehehe

joegrimjow said...

@APi
klu menang nanti buat contest
wowww

joegrimjow said...

@Nabiel

ahaaa
thank u

Muaz Nabil said...

samsung galaxy s boleh beat iphone 4 lah. haha
at least connection dia x teruk sgt. :P

joegrimjow said...

@Muaz Nabil

dah tengok spek, xleh lawan lagi. wah wah

Anonymous said...

Assolutamente d'accordo con lei. Si tratta di qualcosa di diverso e l'idea di mantenere.
Assolutamente d'accordo con lei. Credo che sia una buona idea. Sono d'accordo con te.

Cik Su said...

Thaniah dari cik su

tami said...

SUMPAAAHH kepengen bangettt !

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW