Share

Terima Kasih Maxis - Nokia E7 Kini Milik Joegrimjow!



Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillh =)


Terima kasih diucapkan kepada Maxis dan Nokia kerana sekarang Hak Milik Nokia E7 sudah jatuh kepada joegrimjow. waha!! Aku rasa ramai lagi maxis10 kali ini yang dapat sama macam aku. Semakin gilalah orang nak join maxis10 ni. hehe. cubalah. sesiapa yang ada akaun blog, facebook dan twitter boleh mohon di pautan ni - like dulu kemudian ke maxis10 di tepi sidebar. Aku sebenarnya 3 kali mencuba, kali ke3 baru dapat disaat dah nak give up. hehe. moralnya, jangan putus asa okeh!

Untuk baca 8 review termasuk 1 review berbentuk video, korang boleh usha disini




Wokey, selamat mencuba dan selamat membaca. Terima kasih yang support dengan RT entry dan juga yang sudi komen. Kamulah kawan terbaik! waha!! selamat berhari jumaat


pss : Handphone Nokia E7 ini sudah selamat dibeli oleh kakak tersayang. kekeke =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

Peri PiA said...

congratulation ;)

joegrimjow said...

@Peri PiA

thank u

Farhan Zulhusmi said...

TAKZIAH....
kejap2....tahniah kan sepatutnya...hahaha

Ayeem Jemain said...

perghh hebak mu hebak. tahniah!

suffer8zine said...

wahhh iphone yg lama tu dah boleh bagi den

Terkini : Apa Itu April Fool?

joegrimjow said...

@Farhan Zulhusmi

silap tune tu
hehe
thx y

joegrimjow said...

@Ayeem Jemain

thx u

joegrimjow said...

@suffer8zine

yg tu guna
yg ni jual
wohoo

Puan Capa said...

tahniah joe!

a n a s t a s y e a said...

Tahniah :D

anastasyea's latest post .. Sistem Google +1 | Hasil carian Google menjadi lebih tepat

Cute Mommy said...

Nape xnak pki? nape jual?

joegrimjow said...

@Puan Capa

time kasihh

joegrimjow said...

@a n a s t a s y e a

thx u

joegrimjow said...

@Cute Mommy

kakak beriya nak beli

Azah said...

tahniah... (iphone blh bg ambo la tu.. :P)

KiD said...

huk alohh.. jadi demo punyo dohh??
tahniah joe!
Pizza Hut BIG SHOT CHEESY POPS

kaizen said...

abg joe....bg sy je laa....wahahaha

Mohamad Adib said...

woho!!dpt hanphone lg..best tu.

Ery Farieha said...

wahhhhhhhh untungnyaa!

ruginya tak join!

ngeeee

Oasis said...

tahniah and selamat bernokia.

Osman said...

Woah :o Tahniah Joe :D

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW