Share

Doktor Rozmey - Kejap ada kejap tiada dan ketelusan maklumat

Macam chipsmore

Kejap ada





Kejap takde
=)




Hehe, tadi ada usik-usik fan page doktor rozmey dan ada print screen kat atas. Tak lama lepas tu, terus kena remove. Fuhh, aku pun tak tahu kenapa kena remove sebabnya entry yang aku tulis tu adalah untuk back up dia. Semua point adalah untuk back up dia. usik-usik tu biasalah. Tapi nak buat macam mana, kena remove jugak daaaa


Bahaya untuk kesan jangka panjang!


Aku yakin dan percaya, bukan doktor rozmey yang seliakan fan page tu. Cesdel la kan seorang usahawan duk control facebook 24 jam. Post je, terus kena delete. Mesti orang yang diupah oleh beliau. Benda ini sebenarnya sangat bahaya, sangat bahaya kerana custemer tidak akan yakin dengan produk dia! Memang sangat rendah mentaliti bagi orang yang cuba menipu pembeli ini. Jadi aku harap doktor rozmey kot2 malam ni terbaca post ini, cuba jadikan facebook anda tempat yang adil. Biasalah tu ada pelanggan tak puas hati, saja nak sindir2, 2 alam tak best, itu adalah pendapat yang kena pertingkatkan lagi hasilnya. Bukan delete dan orang yang tahu akan semakin menyampah!!



Cuba tengok fan page Anwar Ibrahim
Dia biarkan saja orang yang kutuk/sindir
Itulah dipanggil professional


baca singh is kinng tulis





Ini print screen dari digi pulak (jangan lupa vote malam ni ok, klik2)
sangat banyak komplen dari pengguna
erkk, tak tengok maxis lagi pelbagai sumpah seranah yang dapat
slumber je tak delete


Salah satu dari berpuluh yang lain komplen



Memang setiap produk atau perkhidmatan, tiada yang sempurna. Itu lumrah. Jadi dengan menjadikan facebook tempat untuk yang puji-puji saja, akhir sekali akan timbul was was dari pelanggan dan bisnes pun boleh lingkup bai. Panggil pamela anderson mungkin boleh ubah balik kot. hehe. 




Ok lah, itu sahaja. Kita blogger pun, biarlah annonnymous nak komen apa pun. kadang2 cik anon ni lebih nampak apa yang kita tak nampak. kalau terover tu, maafkanlah mereka. anggap je cik anon ni baru clash dengan bf die. kekeke


pss : esok nak ke jertih, ada orang jertih sini?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 comments:

cahayachenta said...

xtau ker joe, kat fanpage ddr tu memang yg positive jer dii terima.. hehe... standard la tu... agaknya setiap saat la mata org yg selia blog tu dok tengok screen laptop.. bygkan dlm 2 minit dh kena padam.. hehe.. hebat...

Afiq Bukhari said...

salam, btul tu bro.. biarlah orang nk kritik ke, atau nak menegur.. itu semua untuk kepentingan masa depan supaya kita bertambah maju.. kalau xleh nak menerima segala kritikan, lebih baik jangan buat sesuatu yang akan dikritik orang. AfiqBukhari.com

faRiha said...

tak semua orang leh terima kutukan atau teguran kan.. sungguh banyak masa DDR untuk baca tiap2 komen dan pilih mana puji dan sebaliknya.. dia dok mengadap laptop je kot ari2 ^^.. oh lupa, handphone banyak canggih untuk cek tiap2 komen di FB~~ LOL

Admiral Hafiz said...

haha
dpt gaji lebeh la pkerja dR Rozmey tu...

haha
mcm biskut je komen kat page dR
komen
lps 2, refresh 5 saat
trus hilang
hebat2



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

joegrimjow said...

@cahayachenta

tak standard tu, kebanyakan syarikat biarkan je. huhu

joegrimjow said...

@Afiq Bukhari

sangat stuju

joegrimjow said...

@faRiha

lol, bukan die yg remove2 tu

Kasih nur azie said...

heh. pengecut kan doktor rozmey tuh kan. kan. kan. ckp je brapi. tapi... heh!~

lilacfla said...

tapi kan joe, kalau org mngarut bukan2 susah gak.. T_T

cendawanlah, apalah, apa kaitan, rambut dia, biarlah... tak elok kurus paras rupa org yg x mendatangkan harm pun. Allah marah tak agak-agak?

tapi dia x boleh delete semua komen2 negatif sal movie 2 alam tu. komen yg sopan dan appropriate, dia patut simpan sebagai rujukan & teladan. manusia kena trima kritikan tp tgkla cemna, kalau sengaja nak troll, ktuk bahasa cam orang x belajar pendidikan islam, patutka dilayan??

eh terback-up lak. ahaha

Aku X-PO said...

mari jale gerik la boh..kawe puah duk sorg2 ni..haha

Puteri Iqa Izyan said...

doktor tuh kannn..suke benau delete komen2..
tah pape je..

kalau nk bjye kne brni trme kutukan dan kritikan kannn? :P

tp page die mmg lawak la..
kalah raja lawak..huhu

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Hehe, aku rasa gaya rambut dr rozmey tu kelakar la. :D

joegrimjow said...

@lilacfla

cendawan tu memang dah menarut dah, yang tu nak delete pon deletelah, tapi ada yg cakap pasal 2 alam tu yg dia delete tu xbest
=)

joegrimjow said...

@Aku X-PO

haha, ruso banyok gerik tuhh

joegrimjow said...

@Puteri Iqa Izyan

baca time dah tensen best jugak. huhu

Sca Ndx said...

aku rasa 2 Alam boleh capai 40 Juta, 40 juta kritikan dan entry yang bagus dari blogger. Hehehe

AISHA SAAD said...

haha, i like ur statement yg anggp jep anon tuh br clash dgn bf diaa!

betol laa org selalu memaki anon. tak berani, bacul, etc2!

for me lahh kan dia komen dah kira baikk. dari aku? cakap bengang dlm hati jek, haaa mana lagik hebat?

newayy, dr rozmey nihhh.. haihh kesian lah kat dia kann? siket lagik 40juta helai rambut dia gugur ke bumi... hohoho.

IRAH HAJERAH AZMAN said...

ngeh, i always think the same way. kalo asek dgr yang baek je. x improve weh bisnes.

suffer8zine said...

tau x pe, aku tgk kejap ade kejap x de fb drr tu, fb ac mmg terus x de dah

Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

FarhanaDr said...

Sambil menaip sambil memandang kotak jus diet mate di sebelah.. Kah kah kah.. :p

MATAHARI said...

aku nak tny pasal herbalife.nak click mana ni utk tahu pasl herbalife?

ezany said...

mmg tak profesional langsung.. sama la mcm kes ac mizal.. delete2 komen..

Tuan Din said...

Maknanya, andai kata ddr tu tgk FB setiap ptang, semua feed back yg bagus2...
Itu yg buat dia TAK SEDAR DIRI tu...

amry said...

haha...dulu kat blog saya buat cam tu gak....chipsmore...sekarang tak dah...approve terus..hehe...rasa macam penakut lak kalau men delete2 ni... (Blog tak berpenghuni pon..haha)

sisIzzati said...

stuju ngn Tuan Din.

patot n mmg patot trima sgl kritikan..dr situ dpt bina yg better next tyme..

sisIzzati said...

stuju ngn Tuan Din.

patot n mmg patot trima sgl kritikan..dr situ dpt bina yg better next tyme..

Skype Crew said...

pengendali fan page dr rozmey tak profesional la tu joe...spttnya trima dgn hati terbuka..

Murah Rezeki 1 | Majalah Solusi Daripada GreenAppleKu

azieazah said...

Tak gentleman la kalu kena kritik jer nak padam, kena perli jer nak delete..

Aparraaa... bila nak improve kalu takut dengan kritikan???

Mata Hati said...

Susah kalau orang tak boleh terima kritikan. Sepatutnya kritikan itu dijadikan landasan untuk memperbaiki apa yg kurang

cik jue said...

x gentleman n mcm chipmore jer..jap da jap xdak =))

Mr K said...

Dia mengaku kot yang dia selia page facebook tu

Mama Zharfan said...

joe pernah kena dgn anon ke

amar haziq said...

dah lama tak nampak ddr keluar tv sejak akhir2 ni

=>

http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Jejaka Terhangat said...

haha..ramai lg yg komen dia kena remove dek admin fanpage dr. rozmey..sbb ttu ada fanpage ni.

http://www.facebook.com/kamikenablockdenganddr

fanpage kena block dgn Dr. Rozmey..ahaha..tak bleh blah..

Jejaka Terhangat: "Saya Tak Support Artis Hiburan, Anda Bila Lagi??"

Tuan Tanah said...

hadoi... lawak giler la perbuatan ko gi kacau page dr rozmey tu joe.. kakakaka!!! aku rasa dia remove posting ko tu pasal ko ada sentuh bab rambut dia tu la..

sweetie siti said...

cukup garam gula kamu taruk dia dik.... tumpang gelak jer lahhh.... ekekeke...

eiffel said...

hohooho..tp betol gak kan..dorg musti nk jga imej dorg..

tp bila pk balek..azmgkin kte kne cuba gk amek bnda2 cmne dr sudut +ve...

sama cm cik anon

btw..thankz joe..bukak minda..

nadey said...

terbaiklah!!!!!!!!!!!!!!! ahahhaha mmg patot pon die kene kutuk!!!!!!!! adoiiii masalah tol bile ade org yg bajet bgus ni!!!!!!!! dr rozmey la uncleseekers la....arrghhhh nyampah aku

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW