Share

Free Your Ideas Minggu Terakhir

Cabaran minggu TERAKHIR Free Your Ideas dari DiGi Youth sudah bermula!!! Jadi, mintak semua untuk vote entry kita untuk memperoleh RM 10 000 dari DiGi bagi menjayakan Gathering terbesar kita nanti. Untuk update gathering, boleh terus ke website www.sngathering.com


Cabaran bertambah

Sekarang dah ada banyak entry yang bertanding dan sudah hampir 4000 sudah diposkan! DiGi Youth fanpage juga sudah mencecah 70 ribu lebih!! Jadi sememangnya begitu banyak cabaran dari peserta lain.  Inilah percubaan terakhir kita, minggu terakhir. kalau dah takde yang ni, melepaslah peluang nak dapatkan sponsor



Cara untuk menang!

  • Pastikan entry kita berada di kelompok leaderboard
  • Promote besar-besaran untuk setiap kawan kita vote seawal mungkin (bermula pada 12.00 malam ini)
  • Buat entry di blog (sekurang-kurangnya sekali sepanjang minggu ini)
  • Post di wall facebook masing-masing (sekurang-kurangnya 5 kali setiap hari)
  • Twit di twitter masing-masing (sekurang-kurangnya 5 kali setiap hari)



Langkah untuk vote


1) klik like di page digi youth (klik sini



2) Allow access 

3) Lepas tu klik link ini

4) Klik VOTE untuk entry paling atas




5) Kalau boleh, klik post to my wall untuk promote kapada kawan anda pula




TEMPOH UNTUK VOTE

SEKARANG SUDAH BERMULA!!
23 hb 11 hingga 30 hb 11
satu vote untuk setiap orang!








Klik http://t.co/p2UNc2U dan VOTE


pss : sangat-sangat berharap dapat sokongan semua!!!



huuuu

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

Hazzy Ishak said...

jom vote!

misz beauty said...

joe, 2 link lagi error la... beauty xdpt nak vote... isk isk =(

-ROCKprincess- said...

vote vote...
huhu...

joegrimjow said...

@misz beauty

error?
erk
ok je
huhu

joegrimjow said...

@Hazzy Ishak

malam kang ok hazzy. huhu

joegrimjow said...

@-ROCKprincess-

jom2
=)

Admiral Hafiz said...

mintak copy skit joe...
nak wat entry psl ni skit
mencuba apa yang termampu



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

izee said...

@joegrimjow

yaehhh oredy vote!! all d best!!

suffer8zine said...

vote+promote!

Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

molmolla said...

start malam ni kan.. okay!! nak bantu promote.. fb, entry dan twitter :)

joegrimjow said...

@Admiral Hafiz

okesss
malam kang start ok

joegrimjow said...

@izee

hoho, malam kang baru start
kena undu balik

joegrimjow said...

@suffer8zine

23 hb malam kang
=)

joegrimjow said...

@molmolla
yupp
malam ni
jommm pomott

akmalhilmi said...

joe copy pix joe
huhu
bole??

Tuan Din said...

Joe, aku budak baru boleh Vote ker?
ker kena daftar cam SPR tu..
mana tau ada persatuan korang ker baru leh vote???

nazihahisa said...

sokong2!!! nk gathering ramai2..vote2!! :p woot2!!

Mia Liana said...

tumpang lalu... sokong juga...

LORD ZARA 札拉 said...

yeay!!!

Hazzy Ishak said...

dah vote.ngeh ngeh ngeh

Ayie said...

aha .. adakah web tu.. ko punya??? hehehehe..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW