Share

Kelantan Blogger MeetUP



Bunyi macam nak gempak je kan? hehe. Ok, ini meet up kecil-kecilan yang akan dibuat esok! ESOK??? Baru nak umum hari ni??? haha, biasalah, plan last minute. esok ni just nak kumpul blogger yang duduk kat klantan dan kita kenal-kenal di dunia betul skit. Main bowling sama-sama, makan sama-sama dan jalan sama-sama. aceceeehhh. Detailnya



Tarikh : 25/11/2010 (Khamis - ESOK!!!)
Tempat : KB Mall
Masa : 10.00am - 4.00pm
Aktiviti : Bowling + Makan + Cheng Ho


Nak buat aktivit simple-simple je, lepas main bowling, makan-makan, boleh gerak ke Cheng Ho expo untuk usha-usha booth kat sana. Jadi sesiapa yang nak join jugak, boleh join sekali. Setakat ni dah ada 2 yang konfem.


yang akan datang




Jadi sesiapa yang berkelapangan esok, boleh bagi nama dan url blog kat bahagian komen bawah ni, nanti ku update nama. nak contact ku, terus msg sini 0169640972. Jom jumpa-jumpa! bukan blogger pon dijemput sama datang, mana tahu lepas jumpa terus bersemangat nak buat blog =)


pss : maghi sek sek kito jupo deh. hehe

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

57 ulasan:

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

maso ore xdok la dio nok buak hahaha..kim sale ko laksamana cheng ho tu..baik mu gi awal..mugo pukol 5 jammed koil doh stadium haha

joegrimjow berkata...

@KID LEARNS TO FLY™

jammed parok
hehe

farra8979 berkata...

oloh la.. br jah kelik putrajaya.. klu dok, bulih join..

kechixx berkata...

laaa...behnyooo...kalu wak minggu depey confirm sayo join...:)

joegrimjow berkata...

@farra8979

haha, saye saye

joegrimjow berkata...

@kechixx

minggu depe buak pulop. hehe

d_LA berkata...

Bestnye..nak join gak tp dla x balik esok..huwaaaaaa....jeles2..xpe, nt ade rezeki lenkali la dla join :)

joegrimjow berkata...

@d_LA
ok2
lain kali kena join

Catherine- berkata...

alamak!! kehkehkeh ;p~

Apis berkata...

x cuti lagi la joe weh. 30hb baru balik. ish3..

anyss berkata...

Salam,
Huh! awatnya tak buat raya aji ari tu? Buleh lka serbu baling bola masuk longkang hu hu hu

Azah berkata...

10 am - 11 am? sejam je tu nk buat sume benda... hmm... saya qda kelas esok dari pkul 10am-11am. lepas tu br free..

hmmm....

jedi berkata...

aku kijo kl.....sori xleh join

joegrimjow berkata...

@Catherine-

erkk
nape?
hehe

joegrimjow berkata...

@Apis

lol
xpe, lain kali buat lagi

joegrimjow berkata...

@anyss

hoho
ni plan last minute punye ni

joegrimjow berkata...

@Azah
ooh, baru pasan
huhu
akan diubah
xpe, datang sajo lewat2 pon =)

Cahaya_Kebahag!aan berkata...

26hb br blik kb la.. xdpt nk join.. nnt story kat blog k..

anah nik mahmood berkata...

http://anahkuneng.blogspot.com/
aloh sayo kelik mggu depe klate. bp ore sgt jah buleh join.

cik ida berkata...

huk aloh..bru jah kelik klate ai 2..

MuJE berkata...

aloh, derah teh..
kawe tok kelik agi boh...hoho

Gluck Yusof berkata...

nak join tp ore exam T.T

firuzLazuardi berkata...

lah..sy dah balik ipoh dah~~

Abang Suara berkata...

akan di comfirm kn mlm ni, dan aka bawa 2 @ 3 org bsama :)

HanaBella berkata...

Olohh.. maso duk kg xse buat.. ke melepas doh nok jupo blogger kelate ni.. nok tiok ah gini gak.. T_T

shera haifa berkata...

jum2x,,p shera ado johor..xleh jgk ahhh

da[Y]un berkata...

Tahniah la Joe wat gathering sek blogger klate ni... takde rezeki nak join. tok kelik kito sem ni..huhu..

evagurl berkata...

nk ikutt! ;)

p/s : 3 ore jah ko?

bungakuning . berkata...

nok g jugok .. tapi loni ado shah alam . ):

ardinihumaira berkata...

bakpo wak esok? huuu dni ado kelas sapa puko 8-4. abih la gni tok leh g lasum la dni. sob sobb :'( tok dey nok g lunch hour pong... mesti jem jaley tiko tu. wuwuwu sedih ni. kem saley ah blakow

EiNS berkata...

Bro, aku dah buat entri di JomPHP :D

dak eina berkata...

nk join!! mlm nie konfem deh...huhu

zOuL.MzMn berkata...

kbmall x sedak doh men boling loni..ore pakat g maen kat billion pulok..lane kbmol tu hacur lumak le'it doh...hahaha...

sedih xleh nok join...insyaallah mula lah deh.!..

Nik Imana berkata...

nak join ugoppp..bakpo la wat time ramai dop cuti, klu dop buleh join etepppp! =)

suzie rahman berkata...

wah menarik..hope ramai join

Bulan berkata...

nak join..mlm kang kompem neh..

Aduka berkata...

berminat tp esok ade exam revision.. xleh pegi lagi..

aisneezy berkata...

huuu..xleh g..
esok kijo...

Abang Suara berkata...

joe comfirm suarapeople and da geng akan pergi dalam 3 or 4 org je :)

entri da buat..wah3 jemput ramai2..ades

cikmawar berkata...

bestnye..
tp xdop klate..
duk bangi loni.. huhu

izee berkata...

jaoohhhhnyeeeee :(

Tanpa Nama berkata...

alahh....
wak esok ko..
igt nak g jugok tgk joe.hhehe

btw..alang2 ada kelantan bloggers, takde ke satu logo, unitekan kelantan bloggers..nnti ble sematkan dekat page every kelantan bloggers.
=)
-farhana

shapoji berkata...

aku practikal kat wakaf siku depe kbmall dah tue, jale kaki tok de letih la, tapi seje jah de ko?

Bulan berkata...

salam joe..
bulan kompem g esk..nati sy msg joe sok kalo da sampai..
bwk kwn lg 2 org.eheee
thanks

LoveIsAll berkata...

teringin nak pergi tapi saya ni pemalu orangnya sebab sorang diri, rumah nenek area situ je.. :)

dak eina berkata...

eina pon join...xpercaye?

tgk nie....http://dakeina.blogspot.com/2010/11/kelantan-blogger-meetup.html

elianesuriane berkata...

xley kelik.. ado d u.. wat final yer prject..

Azah berkata...

insya Allah aku gi bawak kawan 2 org.. tp pergi pun lepas zohor la.. maybe sempat bercheng ho je la.. :D

Abang Suara berkata...

damn! maaf semua..last minit..transport xda..sapa nk mai amik ayie kat kuala krai? haha ;p

Fatin Sakura berkata...

apsal last minute...esok da ade plan da...adoi la...rugi2

aried berkata...

Joe..plan last minit ni mmg dashat, hahahahha.. pe2 pun thx sal plan untuk ni.. kalu hbis keje aku awal, aku trs pergi insyaAllah..roger

Hazzy Ishak berkata...

saya abukan budak kelantan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya, tapi jauh la pulak, tak wat area sini ke

Cik Peanut berkata...

lewatlah cakap, kalau cakap awal2, buleh join. x pe2, lain kali buat agi deh~

Faizal Fredley berkata...

rugi2...baru jah balik perlis......lain kali wak pulak deh...kalu leh wak lah dlm masa cuti...

hans berkata...

wow
best lah korang dapat jumpa2

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

Ajeyy Khalid berkata...

@joegrimjow

Abg joe !
Nak join jgk . Buat la lg .
Ehheehe :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW