Share

DiGi iPhone 4 Life

DiGi lagi ??

WAHHH, selalu DiGi ya? mesti korang pelik kenapa aku selalu post pasal DiGi ni? Sebenarnya kesemua entry berkenaan DiGi iaitu


adalah untuk contest Nuffnang. Hadiahnya adalah sebuah iPhone 4. haha, sebab tu kena masuk! Kali ini tajuknya DiGi iPhone 4 Life. Senang-senang. Lagipun tak pernah lagi buat contest untuk entry begitu banyak macam ni. Jadi, layan sajalah. Tahu yang nanti Nuffnang dan DiGi akan bagi kat aku iPhone 4 tu. wah wah =)


Task terakhir cukup mudah iaitu iPhone 4 Life. Yeah, jadi aku akan senaraikan kesemua fungsi iPhone 4 untuk kehidupan yang sebenar dalam bentuk gambar. Selamat 'mengusha' dan wish me luck!





1 - Life with DiGi iPhone 4 : Lambang kehidupan mewah




awek comel pun nakkan iphone 4
dan
plan mesti adalah dari DiGi!






2 - Life with DiGi iPhone 4 : Gadjet lengkap yang mudah dibawa kemana sahaja






3 - Life with DiGi iPhone 4 : Lebih mudah, lebih murah, lebih pantas







4 - Life with DiGi iPhone 4 : Melengkapkan hidup ini!

tangan : I . P . h . O . n . E . 4
(terbelit tangan!)



Done =)

Inilah kesemua 4 entry DiGi 4 the Win =)

Rasanya selepas ini iPhone akan bertukar statusnya dari barang kemewahan kepada barang keperluan. Semua perlukan iPhone nanti! tengok lah 2 3 tahun nanti macam mana ya


Untuk maklumat lanjut, boleh layari Nuffnang atau DiGi

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

aYaz said...

nice entry..
mmg ramai yang tergila2kan iPhone 4 ni kan..
hmm...

joegrimjow said...

@aYaz

tu la, hadiahnya pun satu je

Uruchimaru @ kf said...

rajen betul mu ni!

Nabiel said...

gdluck bro!!
hehehe..terbaek laaa~=)

cEro said...

nice one...
bile tgk org len wat entry bagus2, trus rase kerdil...
adoi laaa...

Aizat Shafiq said...

waahh...joe...
creative...
tak terlawan la dengan entry ko...
hahahaha...gudluck bro...

joegrimjow said...

@Uruchimaru @ kf

rajin tangga kejayaan
hehe

joegrimjow said...

@Nabiel

thx u thx u

joegrimjow said...

@cEro

adakah ini entry bagus?
huhu

joegrimjow said...

@Aizat Shafiq

thx u
org lain lagi hebat kot

blog-tips-kurus said...

bro, brp u byr kat amoi tu? pnt shooting few scenes tu...:)

joegrimjow said...

@blog-tips-kurus

ada la skit2
hehe

noor afzan said...

kenapalah ku baru tahu ada apps tuk halau nyamuk.
kalau ku tahu awal dah lama kujoin.

pepun, good luck joe =)

Hazzy Ishak said...

sampai terbelit tangan semata2 iphone 4

FTN said...

awek korea mana tu..hihihi

joegrimjow said...

@noor afzan

halau nyamuk?

joegrimjow said...

@Hazzy Ishak

ekeke
smangat punya pasal

joegrimjow said...

@FTN

masa p korea ritu

RAFHAN ~peace~ said...

Gud luck cik Joe. aku pun ade masuk contest ni, tapi rase mcm entry ko cik joe lg mantop!!! haha..

joegrimjow said...

@RAFHAN ~peace~

mekasih2
merendah diri nampaknya
;)

Ces't La Vie said...

tahniah...sbb tsenarai sbg 5 finalist

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW