Share

review blogger (1) : tua setahun tidak menanda anda lebih matang dari saya

terima kasih kepada kak jie yang menyenaraikan aku antara 5 blogger tampan seluruh dunia. haha, baca tajuk memang tak boleh blah. thx ya kak jie. tak sangka blogger hebat macam dia sanggup mencemar duli otai membuat review blog yang tak seberapa ni. skrg aku nak buat review aku plak, berkongsi dengan reader aku blog2 yang suka ku baca. suka baca tak semestinya dia glamer dan kali ini kesemuanya memiliki umur yang sama - 23 ;)



~~~~


nurfarhana : doktor cinta yang luar biasa

dia merupakan blogger aktif yang selalu memberi komen kepada aku sejak dari dulu lagi. sejak berpindah blog yg berhosting sendiri, pindah balik ke blogspot, dia setia dengan blog aku ni. dan yang best, dia ni dari dulu lagi dan antara blogger yang follow blog aku ni. masa follower aku tak sampai seratus pon lagi. kan kan kan?


suka dengan gambar pingu kat blog dia ni


mengenai blog dia, sekarang ni banyak plak entry yang cinta cintun ni dibuat. aik, ada apa apa ke ni? hehe. tengah bahagia ek sekarang? bagus bagus. cuma apa yang aku ingat, entry dia pasal wat tejo tu menarik, banyak pengertian yang mendalam, so, keep it up. hasilkan lagi entry2 begitu untuk santapan reader anda. semoga terus maju dalam arena blog








cik lolly : bukan sekadar lollypop biasa

mungkin sikap dia yang peramah di dalam arena blog ini membuat dia glamer di dunia ini. haa, tidak mudah untuk jadi peramah ini melainkan anda sebetulnya peramah. selalu berada di ranking pertama paling glamer di gengblogger kini tewas sikit dengan cik GT yang mengambil alih dominasi tempat pertama. caiyook cik lolly, berusaha lagi!


cik lolly : jangan pk bukan2 walaupun saya suka lollypop



mengenai blog dia pula, cukup best dibaca bila waktu lapang. memang akan melawat blog dia bila ada entry baru dari dia. entry yang simple serta tidak berat merupakan keistimewaan blog dia yang femes ini. sebab dia selalu drop komen kat entry ku, mungkin itu menambah lagi keakraban kami di dunia blog. ooh, ore klate ni! hehe ;-)


entry ini paling aku suka baca, kekeke!







zara - lord the great : pahlawan novel yang bakal glamer


cik zara mempunyai gaya yang sungguh unik dalam berblog. penat kot nak menulis gaya yang dia tulis tu. sebab terlalu dalam maksudnya. banyak entry yang bermuka muka dia tulis, kena baca dan paham betul betul baru boleh paham. walaupun susah nak paham, sebab itulah ku suka baca ;)


Shafaza Zara Syed - legasi cinta alisia



walaupun sekarang ni dia dah jarang singgah sini, maklumlah sebab sibuk berkhemah ke apa, tapi blog dia menjadi antara blog yang pasti ku lawati. novel yang dia tulis pun kak jie pernah buat review, maknanya pasti best tu. ada masa dan peluang, ku baca ya cik zara, baca dalam flight ke nak balik malaysia nanti. hehe. keep blogging zara!






ariffshah : saya single dan masih available, minat saya?


erkk, jarang ku minat baca blog lelaki ni. ada la beberapa orang je yang ku memang follow betol betol. tapi sebab ranking alexa dia mak oi, hebatnya, sebab itu ku nak tak nak tengok jugak blog dia ni. belajar katakan. macam mana nak menjadi hebat di arena blog, semua benda kita kena buat termasuklah follow blog yang hebat hebat ni


source( facebook) cuba cari mana die, kekeke ;)



blog dia banyak ceritakan pasal kehidupan dia di moscow dan juga banyak tutorial berguna. kalau pasal kehidupan ni, buat apa nak baca kehidupan lelaki kan? macam gay la plak, hehe. so memang ku tak klik tapi kalau ada keywords alexa, tutorial, pagerank, cepat je ku baca. hehe, so ariff, banyakkan lagi ya tutorial kat blog tu. erkk, masih single dan sedang mencari gadis untuk dibuat isteri. ahaa, apa lagi, gadis2 diluar sana, terjah la blog arif ;)








dihatisara : mia sara oh sarah oh sarangeyo


cik sarah merupakan blogger yang kebelakangan ini selalu ku singgah. walaupun jarang komen sebab tak baca habis, tapi semenjak entry ini dibuatnya, kerap pulak aku drop di blog dia. entry yang ringan dan lebih sikit berinformasi dari cik lolly tadi, buat senang untuk lelaki ganas seperti aku ni untuk membaca


cik sara dan kawan2nya : dicilok dari facebook, agaga



aku rasa kebanyakan masa online cik sara ni dihabiskan di GB, setiap kali aku online, pasti dia ada. berpantun la, sajak la, semua dia nak. masa aku nak chatting pun dia ada jugak. haha, setia betul dia dengan GB. kalau GB nak buat anugerah paing setia, ku calonkan cik sara. kong, ambik perhatian tu ;-)






~~~~~


ok, ini je dulu buat setakat ni. nanti ada lagi part part yang menarik akan ku kongsikan dengan reader reader aku. tungguuuu!


bagi yang belum lihat gambar aku dieksploitasi, boleh klik sini ;)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

29 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Joe, ku Lord Zara!
Bukan Zara d Great~
huwaa~~

kamu slaah orang~
sob3~~

LORD ZARA 札拉 said...

lolly, dr.farhana & ariff shah memang wajib aku masuk!

hehehe~

rhapsody LiN said...

wah... mereka mmg hebat lah! anda pn hebat abg joe. :)

joegrimjow said...

ahak, ye tak ye jugak, ok dah ubah

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Warghhhhhhh joe.


aii terharuuuuuuuuuuuuuu !


*CPR pelissssss.

Tengs j0e. T nak belanje nasi kerabu kelate :)


J0e. l0lly Xmasuk 23 lagi tau. uhuk3. Bec0me 23.

bel0ger lain yg anda senaraikan tu hebat2 :)

Anak Perak said...

ramai blogger prmpn jer

Hizami Li said...

eh.
all of the above.
mmg best!
;D

Invince_Z said...

owh xpe...
xdpt pegi...
tp...
sebar...
sebarkn...
event nih...
ye...

YOUTH '10 - MALAYSIA'S LARGEST YOUTH FESTIVAL | 28-30 MAY 2010

lau bley...
nk...
seme...
muda mudi...
malaysia...
hadir...

Jard The Great said...

kenal tiga je.. ehehehe.. nnt ku terjah yg dua lagi tuu..

Mr PenyuBiru said...

camne bleh salah taip pasal zara the great tu. mesti teringat si jard la tu.hehe

Merryn said...

u go dude :D

Jard The Great said...

oh ya.. Lord Zara beb.. bukan the great.. kuang2.. sian die. Ade gak blogger lain nama die mmg zaradgreat. jgn konfius pasal die lak..

nursarah said...

ahaha joe, mana aci gambo I je yg ada.. nak tingkatkan market aku ke apa nih? :p

thanks 4 da review. suka.suka.suka!

eikkkk, pasal GB tu. walaupun selalu ada kat sana, tak pernah dapat profile popular pun. Kong tak sayang aku nampaknya. HAHAHA!

FarhanaDr said...

Okey okey okey.. Dah habes dua setengah kotak tisu.. Terharu punyer pasal.. Tambah lagi dengan gelaran Dokter Cinta Yang Luar Biasa.. I loike.. Heeeee.. :)

Patut laa dengan tak semen-mena followerku bertambah seramai 4 orang semenjak entry ini dipublish.. Wahai pokok kepunyaan tanah, terima kasih atas review ini.. Rase macam dihargai.. Ngeee.. Wak Tejo itu juga inspirasi dari kamu dan Pak Belalang.. So, credit untuk kalian berdua.. Heehee.. :)

Dan dan dan.. Cintan cintun banyak sangat ya? Hati bunga-bunga? Mana tahu? Hahahaha.. Tak sebunga-bunga hati kamu wahai pokok yang disemai subur di tanah larangan.. Ahaks.. Terus tersenyum ya.. Terima kasih juga buat ku tersenyum dengan entry ini.. Heeeee..

Oh ya.. Semenjak kamu tukar hosting sampai sekarang, entry-entry kamu memang lebih menarik dan best.. Compare dengan dulu-dulu.. Terus maju juge dalam dunia blogging.. Ngeee.. :)

bellar0ssa said...

huhu memang semua pon hebat2.kau pon same la joe.

rhapsody LiN said...

haha.. pnjg tol ucapan kak farhana.
:pp

terharu btul tu.

LORD ZARA 札拉 said...

Bang Penyu : hahaha~ aku kena redha~ LOL!

jard : aku kesedihan mulanya~ dari aritu dia silap~ haip~ hahaha~

GhOsToNe said...

bagus2!

Anonymous said...

heee, stakat review yg tak seberapa ni, apa la sangat ;)

zara, sowwie ek, huhu


joegrimjow malas nak sign in

Azuan said...

ku tahu semua blog tue tapi dr. farhana itu aje yg selalu masuk haha~

/Dayah//Nurul/ said...

fuhh glamerla entri belogger pompuan joe kejap. sukalahh tahniah korang tercalon as fav jo.
jo, anon nya belog tak nak reveal kah

zaizax said...

blog mis lolly mmg best, zara pon..yg lain2 tu blum pnh dropped lg

joegrimjow said...

Erk, yg tu mane bleh reveal. Bahayaa

MuNsYi SaMa said...

tahniah2 sume~ get to know more interesting blogs. Thanks for sharing.

joegrimjow said...

sama2 munsyi ;)

zulaikha said...

suka baca blog sis zara. Cara dia karang ayat. wow! kagum den.

ザ-sylver-shooter said...

hairan, zackzukhairi tak termasuk dlm senarai, takpe2 nnti aku pakse die..

Mohd Sukur Ibrahim said...

jom tukar2 baca blog...

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....blog org pro semua tu...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW