Share

gambar aku dieksploitasikan!

tengah menaip entry review blogger, mahu cari gambar di facebook, tiba tiba terjumpa gambar aku yang dieksploitasikan. nak tengok?


cerita gambar ini boleh baca kat sini dan sini





hahaha, kak fify yang merupakan downline aka bisnes partner aku yang buat. sanggup berhenti kerja di syarikat swasta sebab mahu fokus herbalife sepenuhnya. thx u kak fify!


gambar atas ni gambar betul. time gemok gemok dulu. heee, lawak plak tengok aku yang dulu. ada satu je keistimewaan gemok ni, best untuk dipeluk. haha




pss : jap lagi nak post pasal blogger yang aku suka baca, adakah anda salah seorang? jeng jeng jeng

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

skg pun best untuk dipeluk
hehe

iema_z berkata...

gemuk mmg best dipeluk!

ahahahahaha!

joegrimjow berkata...

erkk, semua bersetuju nampaknya ;)

YanTzYanTtiE berkata...

cam teddy bear (^_^)

bellar0ssa berkata...

takpe teddy huggable.dulula.lol.

Azrul Hisham berkata...

fuiyo...beza...memang berbeza...hehe

Hizami Li berkata...

hohO~
wow.
duta ek sekarang?
hohO~
eh.
my blog tersenarai tak?
hohO~
;P

Ery Farieha berkata...

xla gemuk sgt pun dlu
tp skrg lbh macho laa
ahaha :)

joegrimjow berkata...

teedy bear? waaaaa :(

joegrimjow berkata...

erkk, tunggu kejap2 skit baru post

farenova berkata...

wahh perbezaan ketara dan makin ensem :)..

joegrimjow berkata...

time kasih, hehe

cik aiLebiu berkata...

ketara sungguh perbezaannya...syabas! hehe XD

joegrimjow berkata...

thx u ;)

Armyrule berkata...

joe ada produk herbalife yg boleh bagi aku gemuk dop?...ahahahaa...

serol berkata...

@amyrule, kalau ada aku pun nak gak..hehe

joegrimjow berkata...

herbalife ni bukan untuk kurus je, gemok pun boleh, huhu

Jard yg malas nk log in berkata...

blogger yg joe suka baca bukan ker si kapten luffy? hehehe..

sumber inspirasi anda utk berblog kan? kan?

joegrimjow berkata...

armyrul and serol, ku dah jawab kat atas tu ;)

off to class ~~

mIsH IeRA cIK irAh berkata...

betol.org gemok best di pelok.same macam patong patrict kaler pink yg buncit tuh.anyway.... kalo org x makan byk amek mende tuh sakit x? Before ni penah la jugak try menelan bende skutu tuh nak turunkan berat badan. sumpah 2 minggu lepas tuh dr soh stop =P.

joegrimjow berkata...

iera, yg ni bukan ubat, dia makanan, sedap plak tu, ganti kepada makanan yg berkimia kita makan skrg
;)

jard, yup, sumber tu,huhu

Arra JaSmY berkata...

haha,sgt beza lorh..ahaks

dulu omel.skang macho.haha..boleh plak macam tuh??

X buley puji lebey2 kang joe riakk..kuang3..ahaks.

joegrimjow berkata...

dah riak dah ni
heheee

Muhammad Adam Rayyan berkata...

taim gemok tu lagi cute la.
adakah mungkin blog adam yang diterjah? awww~

hasni berkata...

masa gemok gemok dulu
comel jgak joe

aYu berkata...

joe~
awak cute la masa chubby..

aYu berkata...

joe~
my friend tanya
pasal herbalife..
die kurus sgt.
berat 37 tinggi 163..
my housemate..
harga berapa ye?

joegrimjow berkata...

thx u thx u
;)


ayu, tersangat kurus tu kalau 37 tp tinggi 163!

email ku ya
joegrimjow@gmail.com

LORD ZARA 札拉 berkata...

wah joe!!
aku dengki ok?
aku baru hilang 7kg!
sob3~~

LORD ZARA 札拉 berkata...

dan sapa blogger yg best tu?

Jard ke?

sob3~

pilihlah aku~

hehehe~

raffly berkata...

huih. kurusnya hangg. bole ajaq camna nak kurus macam hang nii. :D

Mr PenyuBiru berkata...

gemuk sedap dipeluk? camne ko tau, ko peluk diri sendiri ke joe.hehe

FarhanaDr berkata...

Peluk orang comel memang bestttt.. Hik hik.. ;p

Dari comel bertukar jadi hensem.. Apekah daku juge akan dari comel bertukar cantik? InsyaAllah.. Yakin Boleh!!! :)

abcmilo berkata...

nampak sgt ketare beze dlm mase 3bulan...hebat..dan tahniah

Fina Fento berkata...

wah..lain benar joe waktu zaman berisi dulu ngn sekarang..

p i j a h berkata...

haa~

seres kamu sudah kurus?!

aku terpaut. ;) auum ;p

mukasurat17 berkata...

i think, muka u gemok lg ensem than u kurus. hahaha.. kurus nmpk cm awwww jer. hahah

no offence. its just me.

sorry.

aizuddin.com berkata...

memang berkesan lah ni herbalife?hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW