Share

gambar aku dieksploitasikan!

tengah menaip entry review blogger, mahu cari gambar di facebook, tiba tiba terjumpa gambar aku yang dieksploitasikan. nak tengok?


cerita gambar ini boleh baca kat sini dan sini





hahaha, kak fify yang merupakan downline aka bisnes partner aku yang buat. sanggup berhenti kerja di syarikat swasta sebab mahu fokus herbalife sepenuhnya. thx u kak fify!


gambar atas ni gambar betul. time gemok gemok dulu. heee, lawak plak tengok aku yang dulu. ada satu je keistimewaan gemok ni, best untuk dipeluk. haha




pss : jap lagi nak post pasal blogger yang aku suka baca, adakah anda salah seorang? jeng jeng jeng

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 comments:

Hazzy Ishak said...

skg pun best untuk dipeluk
hehe

iema_z said...

gemuk mmg best dipeluk!

ahahahahaha!

joegrimjow said...

erkk, semua bersetuju nampaknya ;)

YanTzYanTtiE said...

cam teddy bear (^_^)

bellar0ssa said...

takpe teddy huggable.dulula.lol.

Azrul Hisham said...

fuiyo...beza...memang berbeza...hehe

Hizami Li said...

hohO~
wow.
duta ek sekarang?
hohO~
eh.
my blog tersenarai tak?
hohO~
;P

Ery Farieha said...

xla gemuk sgt pun dlu
tp skrg lbh macho laa
ahaha :)

joegrimjow said...

teedy bear? waaaaa :(

joegrimjow said...

erkk, tunggu kejap2 skit baru post

farenova said...

wahh perbezaan ketara dan makin ensem :)..

joegrimjow said...

time kasih, hehe

cik aiLebiu said...

ketara sungguh perbezaannya...syabas! hehe XD

joegrimjow said...

thx u ;)

Armyrule said...

joe ada produk herbalife yg boleh bagi aku gemuk dop?...ahahahaa...

serol said...

@amyrule, kalau ada aku pun nak gak..hehe

joegrimjow said...

herbalife ni bukan untuk kurus je, gemok pun boleh, huhu

Jard yg malas nk log in said...

blogger yg joe suka baca bukan ker si kapten luffy? hehehe..

sumber inspirasi anda utk berblog kan? kan?

joegrimjow said...

armyrul and serol, ku dah jawab kat atas tu ;)

off to class ~~

mIsH IeRA cIK irAh said...

betol.org gemok best di pelok.same macam patong patrict kaler pink yg buncit tuh.anyway.... kalo org x makan byk amek mende tuh sakit x? Before ni penah la jugak try menelan bende skutu tuh nak turunkan berat badan. sumpah 2 minggu lepas tuh dr soh stop =P.

joegrimjow said...

iera, yg ni bukan ubat, dia makanan, sedap plak tu, ganti kepada makanan yg berkimia kita makan skrg
;)

jard, yup, sumber tu,huhu

Arra JaSmY said...

haha,sgt beza lorh..ahaks

dulu omel.skang macho.haha..boleh plak macam tuh??

X buley puji lebey2 kang joe riakk..kuang3..ahaks.

joegrimjow said...

dah riak dah ni
heheee

Muhammad Adam Rayyan said...

taim gemok tu lagi cute la.
adakah mungkin blog adam yang diterjah? awww~

hasni said...

masa gemok gemok dulu
comel jgak joe

aYu said...

joe~
awak cute la masa chubby..

aYu said...

joe~
my friend tanya
pasal herbalife..
die kurus sgt.
berat 37 tinggi 163..
my housemate..
harga berapa ye?

joegrimjow said...

thx u thx u
;)


ayu, tersangat kurus tu kalau 37 tp tinggi 163!

email ku ya
joegrimjow@gmail.com

LORD ZARA 札拉 said...

wah joe!!
aku dengki ok?
aku baru hilang 7kg!
sob3~~

LORD ZARA 札拉 said...

dan sapa blogger yg best tu?

Jard ke?

sob3~

pilihlah aku~

hehehe~

raffly said...

huih. kurusnya hangg. bole ajaq camna nak kurus macam hang nii. :D

Mr PenyuBiru said...

gemuk sedap dipeluk? camne ko tau, ko peluk diri sendiri ke joe.hehe

FarhanaDr said...

Peluk orang comel memang bestttt.. Hik hik.. ;p

Dari comel bertukar jadi hensem.. Apekah daku juge akan dari comel bertukar cantik? InsyaAllah.. Yakin Boleh!!! :)

abcmilo said...

nampak sgt ketare beze dlm mase 3bulan...hebat..dan tahniah

Fina Fento said...

wah..lain benar joe waktu zaman berisi dulu ngn sekarang..

p i j a h said...

haa~

seres kamu sudah kurus?!

aku terpaut. ;) auum ;p

mukasurat17 said...

i think, muka u gemok lg ensem than u kurus. hahaha.. kurus nmpk cm awwww jer. hahah

no offence. its just me.

sorry.

aizuddin.com said...

memang berkesan lah ni herbalife?hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW