Share

Dari baju tidur ke tuxedo



Tak snonoh punya gambar!

Heh, nak cari baju tidur lelaki, tapi semua google tunjuk baju tidur ala-ala macam kat atas ni. Haiishh. Double Standard betul kepada lelaki Google ni kan? Nanti kita report kat polis internet. ada ke?

saja nak berpantun

Semalam pakai baju tido
Hari ni pakai tuxedo


wahaa
=)



Nak gerak ke gathering, jumpa disana

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 ulasan:

yanmie berkata...

Salam,

hahaha x blh blah betul lah gambar atas tu, cuba try beli dan pakai...wakaka :))



www.yanmieonline.com

Cik Diana berkata...

Oit.. gamba sexy mexi tOl.. huhu

nursarah puteri biru berkata...

sexy n hensem!

enyheartsdiamond berkata...

aww! berpantun-pantun macam saya ya :DDD

i love rythm :D

ღ TeRU²bOzUღ berkata...

heee. hansome bertuxedo.. hee =)

NAJ HEBAT berkata...

joe.. r u okey?

mata juling jap..


baju tido tuh me-mang-me-ngan-cam.

lepas exam datang sini,
dtg tengok si buah hati,
jejaka idaman nyah dan lelaki,
sape lagi kalau bukan yg bertuxedo ni..

apa macam? boleh terima? sila jangan PENGSAN.

Tanpa Nama berkata...

nk g gathering :(

Oasis berkata...

Haha...Cantik baju tu. Mesti sronok klau dpt pakai kan...

azaliahjsalleh berkata...

hawt gilerrr abg joe

joegrimjow berkata...

@yanmie

aik ai
xleh xleh
hehe

joegrimjow berkata...

@Cik Diana

erkk, patung je
hehe

joegrimjow berkata...

@nursarah puteri biru

wahaa
=)

joegrimjow berkata...

@enyheartsdiamond

jom balas pantung jom

joegrimjow berkata...

@ღ TeRU²bOzUღ

mekasih2
hoho

joegrimjow berkata...

@NAJ HEBAT

wahaa
xmampu nak beli pantun
huhu

joegrimjow berkata...

@maCy

jom2
;)

joegrimjow berkata...

@Oasis

eherm2
ku xjual
uhu

joegrimjow berkata...

@azaliahjsalleh
hawt kah>
huhu

Hanisah Safian berkata...

putih itu suci! haha :D

joegrimjow berkata...

@Hanisah Safian

suci itu joegrimjow
hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW