Share

Grand Celebrity Night with Siti Nurhaliza

Sangat suka dengan quote dari @dausposi, katanya '@joegrimjow Dato J dengan Dato K berebut Dato S... haha... JKS = Jokes! =)' haha, sangat kena gitu. hehe. Ok, ini berkenaan gambar dalam entry ni semalam. Maklumlah, teruja, memang akan update walaupun sangat pendek. Kali ni, akan update panjang lebar bersama gambar-gambar menarik. hoho

Grand Celebrity Night

Dinner berskala besar (700 lebih) ini dianjurkan oleh Herbalife untuk distributor dia yang membuat volume (sale) yang besar pada bulan 10 dan juga 11. Kiranya company bagi pengiktirafan kepada yang banyak buat sale gitulah lebih kurang. Aku pulak 1st time qualify, ye lah, dah buat full time ni, memang malu kalau tak qualify kan. Kebetulan, tahun ini artis jemputan adalah - Siti Nurhaliza!! Wahh gitu




Lebih kurang 700 orang hadir pada malam semalam dan semuanya tampil dengan segak dan kacak. Heh, aku pun siap tempah tuxedo yang disponsor penuh oleh rakan bisnes aku tak kurang segaknya. segak baju je lah, muka tak pun. kekeke. Dari baju, seluar hinggalah ke kasut, semua putih. Malam tu aku ditemani oleh kakak tersayang, sukalah dia boleh jumpa siti =)

Kakak yang meneman, ada org PTD kenal? hehe

Sebenarnya aku baru tahu boleh bawak orang sorang. Kalau tahu awal-awal dah bawak cik tanah sama dah. haishh, memang dah untung akak aku kot. hehe. Tahun lepas masa anita serawak sebagai artis jemputan, kena bayar rm 800 untuk seorang tetamu, tahun ni company murah hati bagi free je. ni yang sayang lebih ni!


Sampai je kat sana, wahhh, ramai betul yang berpakaian segak-segak dan cantik-cantik. Memang celebrity betullah malam tu. Yang chinese memang dominasi pasaran syarikat nutrisi ni dan mereka memang sangat comel-comel lah. Sexy terlampau pun ada. hoho

Makan malam

Malam tu aku duduk bersama beberapa kenalan lain dalam bisnes ni. sorang nama dia bub, yang dah turun 54 kg dan sorang lagi namanya abang zul, suruh panggil abang biarpun usia dah 53 tahun. hehe, abg zul dah turun 23 kg dalam masa 2 bulan je baru. Rudi, ika dan 2 orang yang familiar tapi tak ingat nama serta 2 orang chinese pun semeja dan malam tu kami makan dengan sepuas-puasnyalah!

Udang udang


Shark Fin shark fin

Sotong sotong

Antara makan tu, aku sempat ke luar dewan untuk ambil gambar. Sebab tengok ada ramai yang tengah ambil gambar dengan seorang mamat ni, aku pun join sekali. Tak tahu dia artis ke tidak, tapi sebab ramai je yang ambik gambar, aku tak lepaskan peluang. tangkap sekeping!


Ada sape kenal artis ni?

Rupa-rupanya mamat ni memang artis. haha, lame gila tak tahu!


Lepas tangkap gambar, sesi mencari mangsa untuk bergambar diteruskan. Heh, tiba-tiba mata aku terpandang beberapa brother yang sangat comel. haha, paham tak? brother yang sangat comel. Haa, tak paham? ok, ni gambar brother-brother tu. hehe. amacam, comel tak? hoho

Brother pertama

Brother kedua

Lepas je bergambar2 dengan brother ni semua, terus masuk dewan balik untuk sambung makan. Masa makan-makan tu, adalah pengumuman yang akan ada persembahan istimewa dari Siti. Wahh, aku dah teruja dah. makan siap-siap semua, terus ke depan untuk ambik port yang paling istimewa... depan siti lah, mana lagi kan? hehe. memang terujalah, dengar siti nyanyi semua

Sejam jugak siti nyanyi, 4-5 lagu dan ada juga lagu hindustan siti nyanyi. kuch kuch hota hai. wohoo. macam dah berada di hindustan dah. erkk, tak pernah pun ke sana lagi. hehe. Layan gambar siti nyanyi 

Wajah teruja

Siti nyanyi penuh kesyahduan

Lepas siti buat persembahan, ada bidding untuk buku ignaro. semua hasil buku ini adalah untuk HFF - Herbalife Family Foundation. Malam tu, buku yang bernilai rm 50 ada di bidding sehingga harga rm 20 000. woohh, memang tak mampu la aku nak bid kan? So, semua sekali dapat RM 29 ribu lebih malam tu. Memang bermurah hati betul distributor company ni kan.

Ok lah, tu je update malam ni. 

Nak ucap terima kasih pada organaizer malam ni, kot-kot la ada yang terbaca, kerana telah jayakan celebrity night semalam. Memang superb! Terima kasih banyak-banyak. Juga kepada upline2 yang banyak bantu aku dan juga organization di kelantan. Tak sabar nak balik kelantan ni nak cerita dengan orang sana. tahun depan kita qualify beramai-ramai dari kelantan ok! Tahun depan, agak-agaknya nak ajak siapa ya? kita ajak yuna lah pulak. amacam? hehe. 



Terima kasih yang sudi baca =)

pss : update gathering blogger esok la kot. 27 orang semua yang datang tadi. meriah! yang best, title raja bowling di rampas!!! nantikan esokk

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 ulasan:

-ROCKprincess- berkata...

haha...
cess...
semangat jumpa datuk siti ek...

joegrimjow berkata...

@-ROCKprincess-

ahaa, mesti bersemangat

Ajeyy Khalid berkata...

Cayaalaah Abg Joee !
Terbaekk ! :))

joegrimjow berkata...

@Ajeyy Khalid

thx u

nazihahisa berkata...

ahaha joe kalah artis menang ABPH.. white suit! nice.. btw.. LOL takhta raja bowling dah bertukarr tgn.. keh3..

psst: nice to meet ya

Hanisah Safian berkata...

moga teros maju!! :D

joegrimjow berkata...

@nazihahisa

wahaa,kalah artis ya? hehe

sronok jugak jumpa tadi

joegrimjow berkata...

@Hanisah Safian

thank u

azaliahjsalleh berkata...

npe x mik gamba sebelah siti
hoho bestnya dinner

Norfa Lyana berkata...

wah..bila mase ader buat gathering blogger?? hukhukhuk..xtau pown..

fahmi ibrahim berkata...

siti dah lepas.. yuna pun ok la.. help me joe! haha

rizal jabai berkata...

best best...lau aku tau datuk siti ade situ...nk je terjah..ehehehe

joegrimjow berkata...

@azaliahjsalleh

xsempat :(

atok berkata...

title bowling dirampass?? wahh bwat lagi skali cpat hehe

neyra shazeyra berkata...

hensem kau. meh nak ngorat haha

joegrimjow berkata...

@fahmi ibrahim

jooom, kite gtau dato ronnie panggil yuna

joegrimjow berkata...

@rizal jabai

ahaa, rugi xterjah kan
hehe

DanieL AdiE berkata...

wah,.sgt2 cemburu...

love CT so much!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tershopping-la.html

Skype Crew berkata...

wow..herbalife pgl ct tuh.

brp sewa tuxedo tu joe..hehe..

Renungan:Sirah Nabi | Kesedihan Rasulullah 2

spicy berkata...

wahhh,mmg terserlah kegembiraan di wajahmu...hahaha...
artis chinese tu nama dia z-chen...femes wo dia tu kt msia,tp tak sefemes dato'ct lah kalo di kalangan org2 malay kte...kt taiwan sna lg dia femes...
btw,u look nice in white tux...^__^

zarifahmr berkata...

dari zaman sekolah sampai sekarang ketua pelajar den ni tak berubah kot..makin hensem lagi tuu weewit~


hek hek

Tanpa Nama berkata...

bestnye...syg x qualify itu hari....huhuhu

zahidah dihaz berkata...

wah!! bestnya...

Playful Kiss

Oasis berkata...

Siti nurhaliza.....terbaek lah Dato' nih

joegrimjow berkata...

@Skype Crew

300
huhu

joegrimjow berkata...

@spicy

haa, z-chen. baru ingat nama die

thx u

joegrimjow berkata...

@zarifahmr

wohooo

joegrimjow berkata...

@eNie Noraini

xpe, next time

Izzat Aziz berkata...

wah banyak dapat buat sale.. tahniah2..hehe

Tanpa Nama berkata...

sgt comel pic wajah teruja dgn ct tu (^o*)

student berkata...

Dah fulltime wat Herbalife Joe?
Tahniah..tahniah..tahniah...hoo~ ^^,

Armiza berkata...

salam..ohh2..lari tajuk cket...
dulu matrik melaka k...???
mcm rupa sorang senior kat sana laa...^_^

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

tudiaaa... keterujaan terserlah bgambar ngan siti :P

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW