Share

Siti Nurhaliza dan Joegrimjow berduet lagu biarlah rahsia

Ahaa, mengancam tak tajuk? Ok, baru balik dari dinner dengan siti tadi. eh eh, bukan dinner dengan siti sebenarnya, aku makan siti nyanyi. wahaa, amacam, baru nampak macam gaya bisnesman kan. hehe. 1st time jumpa siti secara bertentangan mata dan tak sangka dia begitu anggun biarpun dah 30-an dah. Ok lah, esok aku update penuh, malam ni terlampau penat untuk upload gambar semua. Bagi sekeping pemanis bicara =)

Camera iPhone, paham2 lah kualiti dia

pss : sebab aku bersemangat follow siti nyanyi dan kebetulan duduk depan dia je, haaa, dia bagi mic suruh nyanyi. auuuw, blushing i tadi. jangan marah dato K, dato J nak mesra sikit2 je =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

24 comments:

Ajeyy Khalid said...
This comment has been removed by the author.
Ajeyy Khalid said...

Hak3 . . .
Selerakk2 Abg Joe ! :)

Ery Farieha said...

dato J? insyaAllah one day. hehehe

cimut munniey :) said...

sukalah tue joegrimjow

joegrimjow said...

@Ajeyy Khalid

selerak2
hehe

joegrimjow said...

@Ery Farieha

one day one day

joegrimjow said...

@cimut munniey :)

sangat suka
=)

Kuronofu91 said...

saya pun pernah jumpa Siti depan2...masa hari raya aidilfitri ari tu..dia dgn Dato' K n anak2...kat masjid...jamuan besar tuu...~~~ hehehe

nur 'afifah :) said...

hehe..td bukan siti dekat idola kecil ke.?hehe. :)

joegrimjow said...

@Kuronofu91

dia sangat baik kan
;)

joegrimjow said...

@nur 'afifah :)

hoho, ni malam tadi je, kul 1030 camtu dienye persembahan

dak eina said...

hai dato J~~ keh keh keh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

yeehhaa..stail gak siti kasik mic kat dato j..hik3

Hasrol Nizam said...

hehe..joe, takde ke gambar dgn dato' k?

Pendapat anda?
Kenangan cuti sekolah aku dulu-dulu

Encik Tikus said...

jelez jelez >,>

Cik Mieyrarif said...

eyt?
tu kakak mya tu :P

Anonymous said...

Hey guys, I found this amazing area for inexpensive cheap mp3 player

-ROCKprincess- said...

uih...
datuk j ek...
insyallah...
amin...

joegrimjow said...

@dak eina

hai juga
hehe

joegrimjow said...

@SyAfaWaNi ♥‿♥

sangat style
hoho

joegrimjow said...

@Encik Tikus

jangan jelez lama2
hoho

noorafzan said...

best lah daapt jumpa tokti..
tapi, gamabr tu tak leh view la.
rugi lak rasa..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

datuk j ?

ni datin L datangggggggggg :)

Cute Mommy said...

dato' J...??insyaAllah satu hari nnt...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW