Share

Blogger @ Times Square MeetUp



Seperti kat atas ni, akan diadakan MeetUp Blogger pada ahad ini. Sebenarnya plan nak main bowling dengan beberapa blogger, lepas tu dah alang-alang, buat je la meet up kan. Jadi, sesiapa yang berkelapangan, bolehlah join. detailnya seperti diatas dan juga di bawah

Hari : Ahad
Tarikh : 12/12/2010
Masa : 1.00pm-6.00pm
Aktiviti : Bowling, karaoke, arcade game


Ahaa, mengenai masa, start memang akan pukul 1 petang, habis tu tak tahu pukul bape, tengok mood. kita kumpul kat tempat bowling pukul 1 tu dan dah cukup 3-4 team, dah terus boleh main. Ni meet up kecil-kecilan je, so memang xkan tunggu orang untuk main. tapi kalau ada 3-4 orang je pukul 1 tu, tunggu je lah. hehe. lepas tu.... karaoke dan arcade game tu saja je cadangan. tengoklah macam mana keadaannya nanti, kita decide kemudian. main arcade lumba kete stylo jugak kan? hoho

so, jumpa disana ya, no untuk dihubungi, 0169640972 - call me joegrimjow. wahaa =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

59 ulasan:

Ery Farieha berkata...

okay, insyaAllah datang ;D

joegrimjow berkata...

@Ery Farieha

cpat btol confirm. hehe

Azrul Hisham berkata...

aku confirm datang even bertongkat..ekeke...SEMANGAT!! :)

ZACK ENTRY berkata...

insyaALLAH, akan datang..=)

joegrimjow berkata...

@Azrul Hisham

biar betol bertongkat?
huhu

joegrimjow berkata...

@ZACK ENTRY

waha, dah 3 orang

daydeck86 berkata...

cam menarik jer tapi tak kompem lagik ekk

phreak-id berkata...

sapa-sapa boleh join ke??



Terbaru >> 1) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat 2) Facebook Ibarat Pisau 3) Pengasuh VS Amah

Jard The Great berkata...

aku malu la joe.. mulut aku da mcm mulut itik.. miahahaha... dan aku ckp mcm org cacat je sejak ada pendakap gigi neh.

MyzaAli berkata...

dtg tgk dari jauh :)

zikeryhassan berkata...

usha dari jauh je la. malu

joegrimjow berkata...

@daydeck86

xpe, pop up je

joegrimjow berkata...

@phreak-id

sape2 je ;)

joegrimjow berkata...

@Jard The Great

aha jard, datang je, main bowling guna tangan, bukan gigi
;a;a;a;a

joegrimjow berkata...

@MyzaAli

ahaa, tego2 la nanti ya

CERITA LEBAT berkata...

gua pun boleh dtg ke?

shazzy :) berkata...

kalau sempat pulang dr pd menyinggah ler. probability hanya 15.75% :D

Tanpa Nama berkata...

nak join boleh? tapi maluuuu.... HAHA

akuzle berkata...

joe, menarik bunyiknyer... tp ahad tuh byk plaks agendanyer...lagi2 sepupu hub kawen...hmmm...

Syafiq Rosli berkata...

pergh..syok gile gathering ni

cik EPAL berkata...

nak pergi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hazzy Ishak berkata...

tak leh pegi lah
;(

Izzat Aziz berkata...

Tak pernah pegi lagi meetup ni, segan lah plak.. tapi ahad busy skit.. nanti dah jumpa semua rajin-rajinlah update gambar ke apa.. best gak tengok walaupun tak dapat pegi..hehe

jedi berkata...

kalo free aku singgah...

suffer8zine berkata...

adoiii weding pulak time ni, huhu

Terkini : 10 Kereta Termahal Di Dunia Tahun 2010

joegrimjow berkata...

@jedi

singgah jngn xsinggah

joegrimjow berkata...

@Izzat Aziz

tengok gambar je best ke?
hehe

joegrimjow berkata...

@cik EPAL

jom cik epall

joegrimjow berkata...

@CERITA LEBAT

semua boleh
hehe

Kie-yu berkata...

ehem
nk kepoci ni
kamu ade komen kt blog kak di tak?

nama kamu naik lorh :))

http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/2010/12/fitnah.html

lalink7 berkata...

aduh..teringin nyee nak join..boleh ke join sesuke hati..ok..jmpa di sana..i copy ur number heh joe~

mier@merr berkata...

confirm tak datang..hee~
ada knuri kat kelantan la pulak time tuh..adeh..da byk kali tak dapat pegi meet up..

misz beauty berkata...

insyaAllah tak de aral melintang saya folo..;-)

anyss berkata...

Salam,
Alamak, kena pi melaka la ari tu...:(

YanaMIB berkata...

dem! melepas lg nk jmpe blogger..ada hal la pulak ahad ni..isk~ maybe next time =_=

Hariz berkata...

Bestnya :( Tapi saya saya di penang..

http://profhariz.com

~cAhAyA kEmUL!aAn~ berkata...

ala bnyk kndri ahd nie..
klau x ble jer g..
bkn jauh pn tyms ngn umh..
huhuhuhuhu

misz jue berkata...

ku malu tapi ku mahu ..

best ye jupe bloggers..huhu..

-ROCKprincess- berkata...

nak join...
c ya guys there..
huhu...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

macam nak join, kebetulan ada kat KL gak ni....

Insyaallah akan join kot

noorafzan berkata...

huhu..konfem tak dapat pi.
selagi my sis tak bersalin, selagi tu lah tak leh jalan2.
hmm..

Fariq berkata...

maen bowling??
adeh2,,
dah la xreti,,
kalo dtg tgk bley la,,
ngee

Tanpa Nama berkata...

mcm menarik..tp segan plak! hakak dah x muda..sob..sob..

khaizarien berkata...

nk g...tp cm segan bile sesorang....

/Dayah//Nurul/ berkata...

insyaAllah :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

eee, bestnyaa, meetup lagii lah!!!:D
unluckilyy i can't join:(

e-liex berkata...

wah~~~ cam best jek. teringin nak join.. tapi segan pun ada gak.. huhu. but, new experience ni!

piNky LuCiA berkata...

cm best je... :)

MuJE berkata...

saya datang!

akmalhilmi berkata...

aku kompom datang...........
:)
yeah

||| PöJìé PööH ||| berkata...

sedih xdpt join lagi sudah ada plan lain T_T

kenshiro berkata...

kenduri ramai plak besok.. kalo sesat kesana pasti join!!!

masturah idrus berkata...

SEPUPU BERKEMBAR TUNANG!

huh. asyik tak dpt jumpa ja. :(

Nur Areefah berkata...

esk plan g pc fair la plak..kalau tau awal2 g pc fair harini n dapat g ts esk..ni dapat tahu lmbt la plak..aiyyakk

latest entry : jom masuk pertandingan ratu cantik yang halal

eqbalzack berkata...

alamak! esok abg eq jd pengapit pengantin kat shah alam...hehe

Nur berkata...

sila buat lagik time awal bln 2..nanti nur dtg

faiz berkata...

Esok pergi KL, insyaallah akan singgah!! yeahh

amry berkata...

kalau la aku boleh join...sedih nyeee

shamsiah shamsuddin berkata...

ish..takkan la ade kelas time tu..,
lau takmg nak join..
terlepas ag....:(

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW