Share

Blogger @ Times Square MeetUp



Seperti kat atas ni, akan diadakan MeetUp Blogger pada ahad ini. Sebenarnya plan nak main bowling dengan beberapa blogger, lepas tu dah alang-alang, buat je la meet up kan. Jadi, sesiapa yang berkelapangan, bolehlah join. detailnya seperti diatas dan juga di bawah

Hari : Ahad
Tarikh : 12/12/2010
Masa : 1.00pm-6.00pm
Aktiviti : Bowling, karaoke, arcade game


Ahaa, mengenai masa, start memang akan pukul 1 petang, habis tu tak tahu pukul bape, tengok mood. kita kumpul kat tempat bowling pukul 1 tu dan dah cukup 3-4 team, dah terus boleh main. Ni meet up kecil-kecilan je, so memang xkan tunggu orang untuk main. tapi kalau ada 3-4 orang je pukul 1 tu, tunggu je lah. hehe. lepas tu.... karaoke dan arcade game tu saja je cadangan. tengoklah macam mana keadaannya nanti, kita decide kemudian. main arcade lumba kete stylo jugak kan? hoho

so, jumpa disana ya, no untuk dihubungi, 0169640972 - call me joegrimjow. wahaa =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

59 comments:

Ery Farieha said...

okay, insyaAllah datang ;D

joegrimjow said...

@Ery Farieha

cpat btol confirm. hehe

Azrul Hisham said...

aku confirm datang even bertongkat..ekeke...SEMANGAT!! :)

ZACK ENTRY said...

insyaALLAH, akan datang..=)

joegrimjow said...

@Azrul Hisham

biar betol bertongkat?
huhu

joegrimjow said...

@ZACK ENTRY

waha, dah 3 orang

daydeck86 said...

cam menarik jer tapi tak kompem lagik ekk

phreak-id said...

sapa-sapa boleh join ke??



Terbaru >> 1) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat 2) Facebook Ibarat Pisau 3) Pengasuh VS Amah

Jard The Great said...

aku malu la joe.. mulut aku da mcm mulut itik.. miahahaha... dan aku ckp mcm org cacat je sejak ada pendakap gigi neh.

MyzaAli said...

dtg tgk dari jauh :)

zikeryhassan said...

usha dari jauh je la. malu

joegrimjow said...

@daydeck86

xpe, pop up je

joegrimjow said...

@phreak-id

sape2 je ;)

joegrimjow said...

@Jard The Great

aha jard, datang je, main bowling guna tangan, bukan gigi
;a;a;a;a

joegrimjow said...

@MyzaAli

ahaa, tego2 la nanti ya

CERITA LEBAT said...

gua pun boleh dtg ke?

shazzy :) said...

kalau sempat pulang dr pd menyinggah ler. probability hanya 15.75% :D

Dean winchester II said...

nak join boleh? tapi maluuuu.... HAHA

akuzle said...

joe, menarik bunyiknyer... tp ahad tuh byk plaks agendanyer...lagi2 sepupu hub kawen...hmmm...

Syafiq Rosli said...

pergh..syok gile gathering ni

cik EPAL said...

nak pergi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hazzy Ishak said...

tak leh pegi lah
;(

Izzat Aziz said...

Tak pernah pegi lagi meetup ni, segan lah plak.. tapi ahad busy skit.. nanti dah jumpa semua rajin-rajinlah update gambar ke apa.. best gak tengok walaupun tak dapat pegi..hehe

jedi said...

kalo free aku singgah...

suffer8zine said...

adoiii weding pulak time ni, huhu

Terkini : 10 Kereta Termahal Di Dunia Tahun 2010

joegrimjow said...

@jedi

singgah jngn xsinggah

joegrimjow said...

@Izzat Aziz

tengok gambar je best ke?
hehe

joegrimjow said...

@cik EPAL

jom cik epall

joegrimjow said...

@CERITA LEBAT

semua boleh
hehe

Kie-yu said...

ehem
nk kepoci ni
kamu ade komen kt blog kak di tak?

nama kamu naik lorh :))

http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/2010/12/fitnah.html

lalink7 said...

aduh..teringin nyee nak join..boleh ke join sesuke hati..ok..jmpa di sana..i copy ur number heh joe~

mier@merr said...

confirm tak datang..hee~
ada knuri kat kelantan la pulak time tuh..adeh..da byk kali tak dapat pegi meet up..

misz beauty said...

insyaAllah tak de aral melintang saya folo..;-)

anyss said...

Salam,
Alamak, kena pi melaka la ari tu...:(

YanaMIB said...

dem! melepas lg nk jmpe blogger..ada hal la pulak ahad ni..isk~ maybe next time =_=

Hariz said...

Bestnya :( Tapi saya saya di penang..

http://profhariz.com

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ala bnyk kndri ahd nie..
klau x ble jer g..
bkn jauh pn tyms ngn umh..
huhuhuhuhu

misz jue said...

ku malu tapi ku mahu ..

best ye jupe bloggers..huhu..

-ROCKprincess- said...

nak join...
c ya guys there..
huhu...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

macam nak join, kebetulan ada kat KL gak ni....

Insyaallah akan join kot

noorafzan said...

huhu..konfem tak dapat pi.
selagi my sis tak bersalin, selagi tu lah tak leh jalan2.
hmm..

Fariq said...

maen bowling??
adeh2,,
dah la xreti,,
kalo dtg tgk bley la,,
ngee

makdara TERdiva said...

mcm menarik..tp segan plak! hakak dah x muda..sob..sob..

khaizarien said...

nk g...tp cm segan bile sesorang....

/Dayah//Nurul/ said...

insyaAllah :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

eee, bestnyaa, meetup lagii lah!!!:D
unluckilyy i can't join:(

e-liex said...

wah~~~ cam best jek. teringin nak join.. tapi segan pun ada gak.. huhu. but, new experience ni!

piNky LuCiA said...

cm best je... :)

MuJE said...

saya datang!

akmalhilmi said...

aku kompom datang...........
:)
yeah

||| PöJìé PööH ||| said...

sedih xdpt join lagi sudah ada plan lain T_T

kenshiro said...

kenduri ramai plak besok.. kalo sesat kesana pasti join!!!

masturah idrus said...

SEPUPU BERKEMBAR TUNANG!

huh. asyik tak dpt jumpa ja. :(

Nur Areefah said...

esk plan g pc fair la plak..kalau tau awal2 g pc fair harini n dapat g ts esk..ni dapat tahu lmbt la plak..aiyyakk

latest entry : jom masuk pertandingan ratu cantik yang halal

eqbalzack said...

alamak! esok abg eq jd pengapit pengantin kat shah alam...hehe

Nur said...

sila buat lagik time awal bln 2..nanti nur dtg

faiz said...

Esok pergi KL, insyaallah akan singgah!! yeahh

amry said...

kalau la aku boleh join...sedih nyeee

shamsiah shamsuddin said...

ish..takkan la ade kelas time tu..,
lau takmg nak join..
terlepas ag....:(

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW