Share

hadiah diri sendiri yang terbaik (2)

Versi (1) ada disini


Esok flight awal lagi ke Bali, Pukul 9.45 pagi dan pada pukul 7.45 dah kena kumpul di airport dah. Esok aku akan ke Bali dan entah sempat ke tidak nak update kat sana. Seumur hidup aku, tak pernah terfikir nak ke Bali dalam usia semuda ni, setelah ke taiwan, korea, bangkok tahun lepas, kali ini akan ke BALI pula!







Ini adalah salah satu faktor kenapa aku suka buat bisnes herbalife. The way Herbalife teaches me to reward myself. Semalam aku pergi ke UiTM dan ke Pulai Chondong untuk jalankan bisnes ni, memang penat tapi fikir lusa (esok) aku akan bercuti ke BALI, terus kepenatan itu berbaloi. This is Business!


Kita buat kerja kuat
dan kita reward diri kita dengan setimpalnya
=)



Doakan perjalanan selamat. Contest yang ni baru seorang yang join, nampaknya dia jelah menang tanpa bertanding nanti hadiah dari Bali nanti. hehe. Jom Jom sertainya!



psss : bermain bowling untuk berlatih Perlawanan bowling GengBlogger nanti

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

besg sgt2!

mya berkata...

selamat bercuti

Yatre Hayati berkata...

wah seronoknya !!! selamat bercuti :)

/Dayah//Nurul/ berkata...

beruntungnya jo....pegi tanah lot kat bali, mcm2 ada situ sambil minum air kelapa muda sedap

Encik Tikus berkata...

untung dapat pergi bali dalam usia muda. elok-elok kat sana joe ;)

Hazzy Ishak berkata...

jaga2 makanan kat sana ya. jgn tersalah makan benda 'tuttt' udah le

alinac lover berkata...

untung dpt p sna

FaizalSulaiman berkata...

hehehe..sonokk berbaloi-baloi:)

Nazra~ berkata...

slmt berjalan ke Bali. dah lama tak melawat blog ni, baru perasan theme nya sgt menarik :D

.............................................. berkata...

eh 2 pupu...ngah cuti ke skarang???t lau dtg uum lau ade problem gtau la kak mira k...kak mira kat uum..

.............................................. berkata...

eh 2 pupu...ngah cuti ke skarang???t lau dtg uum lau ade problem gtau la kak mira k...kak mira kat uum..

Clara Emily Cancer berkata...

teringin nak g bali!

;-)
claraemilycancer.blogspot.com

Matjoe berkata...

bujunag xde anak laa best time. dh kawin, xde masa dhh.
kene rancang kewangan dgn rapi. nak hidup lama lagi walaupun ada posssibility esok lusa mati.

enjoy ur bali trip

tengkorakemas berkata...

baik2 joe p bali tu, jaga diri ^_^

ieQa sWetLuv berkata...

nak ikut jugak!! =(

+akufobia+ berkata...

main 1 game,game ke 2 da tak boleh nak angkat bola.

cikkiah berkata...

neybuk jap...nak bg award kt joe bley kan??haha.

GADIS COMEL berkata...

setelah penat bekerja, bg reward utk diri sendiri adalah terbaekkkkk!!!



selamat bercuti. ;p

.

azizan4444 berkata...

syoknye abe joe jalan2,nnti kim slm cewek2 bali ye.hehehe

ps:nnti kita lawan boling..kah3

Eyriqazz berkata...

wah, besttnnyaa..boling tu nampak menarik tapi rasa segan pulak nak join..slalu masuk longkang je..hik3...

P/s : Tahniah, anda salah seorang finalist untuk contest hadiah birthday untuk Alisya. Appreaciate your reply on "Adakah anda Berjaya untuk mencukupi Syarat Surprise Ke Dua dan Ketiga dan sila balas di entry ini ya : http://www.eyriqazz.com/2010/07/finalist-contest-hadiah-birthday-untuk.html

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW