Share

Contest : Upload + Share + Win

Contest di Facebook!


Salam, kali ini joegrimjow menjalankan contest lagi untuk memberi penghargaan kepada semua yang 'like' di page joegrimjow. Terbuka kepada semua yang 'like' page joegrimjow dan sesiapa sahaja berpeluang memenanginya!


Klik sini untuk ke contest




I love My Blog Contest!
(upload + share + win)


Upload


Upload gambar anda di wall page joegrimjow (bahagian tepi sebelah kiri di ruangan box photo) Gambar yang diupload mestilah memenuhi tema 'anda bersama blog anda' Contoh gambar boleh melihatnya disini


Share

Kongsi dengan rakan2 yang lain untuk berpeluang lebih tinggi memenangi hadiah istimewa dari Bali! Hadiah yang tiada disini, cuma ada di BALI sahaja!


Win

3 gambar yang paling banyak 'likes' akan memenangi hadiah istimewa!


Tarikh tutup adalah 15 Ogos 2010



*******


Contest ni agak pelik sebab aku gunakan facebook sebagai platform untuk pertandingan. Ada orang tanya, apa faedah kepada traffic blog? Ini merupakan salah satu cara untuk promosikan blog kita di tempat selain bukan blog! Selain itu, contest ini juga sebagai penghargaan kepada semua yang telah 'like' joegrimjow di facebook. Kebanyakan yang like ni pun juga adalah silent reader dan contest ini adalah untuk menghargai semua, tak kira anda ada blog atau tidak, semua layak menyertai!


FBML


Baru saja belajar Facebook Markup Language di internet dan cuba mahu praktikkan, jadi contest ni adalah salah satu cara untuk praktikkan ilmu yang dibelajar. Aku lihat takde lagi blogger yang buat contest guna platform facebook ni, yang ramai adalah dari website2 dan syarikat2 yang ternama, jadi aku akan jadikan contest ini sebagai 'eksperimen' untuk melihat keberkesanannya. Kalau berjaya, aku akan share, OK?


Hadiah dari Bali


Kebetulan aku akan pergi ke Bali 21 hb ni, jadi semua hadiah akan dibeli disana. Walaupun harga tak seberapa, tapi nilainya cukup istimewa sebab dari Bali. Sambil menyelam minum air, sambil pergi event, shopping untuk hadiah. best2



contest ni takkan dapat sambutan kalau anda tak join, apa lagi, join join ya ;-)


pss : follow joegrimjow di twitter

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

9 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

bagus2..ni yang semalam punya contest ke?nak join bley?

Hazzy Ishak said...

senang, tapi sapa nak like aku.HAHA

etomyam said...

wah, menarik ni, nak kena prepare dan cari kesempatan utk join ni... :D

atty's said...

salam joe..fuh ..header..hebat ..

Ariff said...

Aku dah lama nak buat mcm ni tapi tak lepas2 lg belajar. Nanti ajar la

joegrimjow said...

akan di ajar

noor afzan said...

bro, best la contest ni tapikan saya tak jumpalah kat mana nak upload gambar tu?
x jumpa pun..

sekian, tq.

MuNsYi SaMa said...

akan join insyaAllah. :)

Nazra~ said...

dh letak tp yakin mcm takkan menang ja. sebab sesaja post gambar tu :D

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW