Share

Rima Fakih : Miss USA 2010

Pemenang pertama Miss USA Eurasian (eropah + asia) adalah Mai Shanley pada tahun 1984

Pemenang pertama Miss USA Hispanic ialah Laura Martinez-Herring pada tahun 1985

Pemenang pertama Miss USA African-American ialah Carole Gist pada tahun 1990

Pemenang pertama Miss USA MUSLIM!!!! ialah Rima Fakih pada tahun ini (2010)!!



cintanya pernah ditolakku. kekeke




Menarik mengenai Rima Fakih


1) Graduate dari University of Michigan dan memiliki degree dalam economics dan business management ('pandai' ni)

2) Di dakwa bekerja sebagai 'pole dancer' di kelab malam sekitar US

3) Keluarganya adalah muslim - tetapi menyambut kepercayaan islam dan juga kristian (yakin boleh)



komen :
1-Dah nak kiamat sangat dah dunia ni, benda pelik macam ni rasa macam biasa je
2-Tak yah kalut sangat dengan minah ni menang Miss USA, tengok baju dia, tengok baju kita, kalau lebih kurang sama, sama je lah kita dengan dia. cuma minah ni lagi hebat, sebab dia menang MISS USA, kita menang MISS BABOT. kekeke


pss : BABOT (bukak aurat bagi orang tengok) *senyum*



nota kaki : Jangan lupa baca entry pasal IC ni ek

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 ulasan:

et berkata...

oh.pulak.tak tahu nak komen ape.sadis.

atty's berkata...

itulah semalam ade terbaca kat kosmo..punya lah ramai yg non muslim..lagi seksi .apa semua .dia lak menang hah..huhuhuuhh..

Sharinginfoz berkata...

entahlah apa yang penting kita jadikan sempadan..

Budak US Tak Tahu Maths??

joegrimjow berkata...

. sangat sadis

. hakim terpikat kot, hehe

kella berkata...

ohh joe.. kau tolak cintanya? baguss..bagus.. lebih byk gadis yg elok di luar sana yg boleh kau jadikan calon ok.. hihihi...
kecian dia kan..

Oasis berkata...

Betul ke dia ni muslim? Tapu dulu Era Fazira pun pernah jd wakil Malaysia untuk Miss World kan...

~kuyam~ berkata...

Lahai...adakah islam pada nama?
isk..

joegrimjow berkata...

. menurut wikipedia, mmg ya

. entahla pada nama atau pada ape

Bro Framestone berkata...

mane mu dpat word BABOT tue ek huhuhu

ala kite ramai yag miss... tp gaya dah cam mrs huhuhu

BroFramestone Blog

joegrimjow berkata...

mrs tu gaya camne bro?
hehe

myatiqah berkata...

tadi baca kosmo tajuk, Kemenangan Gadis Islam Tercemar- trcemar sbb gmbar die mnari tiang trsebar, bkn sbb die adelah seorng muslim...erkkk...

Beautiful Disaster berkata...

apa nak buat.
tu yang kadang-kadang pelik.
kalau artis luar negara nak buat konsert dekat Malaysia (negara Islam?) kena ikut etika pemakaian yang tutup aurat. yang tak terlalu mendedahkan. bla bla bla and bla.

tapi artis negara sendiri, melayu dan Islam lagi. apa cerita?

haih. sedih sedih.

joegrimjow berkata...

. lol, ye ke? kena baca kosmo ni

. bila agama letak di tepi, macam tu la jadinya

YanTzYanTtiE berkata...

hermm.ade jugak mende ceni

joegrimjow berkata...

ada, crita ni lah contohnya

Nur Su'aidah berkata...

ada gak baca pasal ni. aiyaaa. penin2. kiamat semakin hampir.

Adeqq berkata...

urm.
tu lah.
mmg da nak kiamat kan.
kita doakan je untuk mereka dan diri sendiri. =)

joegrimjow berkata...

. pk kiamat dah nak dekat ni, tak takot ke?

fikaryna berkata...

yg bukak aurat dosa..yg menengok pun tumpang jugak berdosa..

Kamsiah berkata...

nak kata cantik sgt..biasa2 ja...
ala 'permainan ' pihak penganjur utk mencetuskan kemarahan umat islam..
tak payah dok heran dgn minah tak cukup akal ni...akal pendek,sependek kain baju yg dia pakai...

bArdbOO berkata...

babot? huhu..sabar jelah...

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Wahalaaooo!
Cun sehhh.. Tp very der pegangan agama terbalik²..
Apa nak jadi, jgn la ada kat Malaysia macam nih..

Love,
PojiePooh Abdullah

FarhanaDr berkata...

BABOT? Hoho.. Alhamdulillah, maseh lagi cukup kain dan menutup aurat..

Eh.. Islam tapi both kepercayaan dipegangnya ya? Hmmmmm.. Pelik2..

hakimfaridzul berkata...

like like like!!!

perkataan babot tuh!!!

agagagagaga

nursarah berkata...

dia akan wakil usa ke iss universe. ermm. agak2 menang tak

Hizami Rahim berkata...

ahha.
saja nak bua kontroversi.
so dia pilih la perempuan ni.
hebat.
nak beritahu bahawa Islam okay je kalau nak join miss miss ni.
aiyoh.
;)

encik tikus berkata...

Hmmm,dah nak kiamat,bende mustahil pon boleh berlaku.Haihh~

aduka berkata...

miss babot kemaman dah sama miss babot KL!
wahahaha..
rmai plak tuh!
hahahaha..

SuFy berkata...

huisyy, x cantek pown..hehe...

minta2 x terjebak dgn hal yg camni..dunia dunia...

eNaSaN berkata...

hurmmmmm...


baca paper ari nie..ade gamBo dia rasenye kat MetRo...


dunia2

joegrimjow berkata...

ramai yg baca metro ek
;)

Tanpa Nama berkata...

muke dia cantik T_____T

Nur Su'aidah berkata...

belom pk dah takot dah joe pasal kiamat. dosa je tak terpikir. huhu.

AMOI KUSUT berkata...

tak cantik sangat laa.
lawa lagi lisa surihani kot.
hahaha..

ayat baru laa..
BABOT..

lilacfla berkata...

lol babot bleh. senget sungguh incik joe

yanmie berkata...

Benda nak komen kawan2 kat atas dh komen.

kelakar pulak dgn BABOT tu..

Hazwan Hakim berkata...

pergh..orang arab tu...

rhapsody LiN berkata...

org arab skrg pon dh x bnyk yg mcm arab..

a's berkata...

thanks for the reminding.
and thanks for visiting my blog! salam ukhwah

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW