Share

raya @ smsa part 2

part 1 kat sini...(klik klik)




kali ni part2 pula ;-)



ok ok


buat video!!
1st shoot







tak jadi pulak
ok ok

2nd shoot




alaa
kacau je
3rd time








ada lagi yang tak jadi
and finally
jadi jugeee









tahun depan nak raya kat sini la
motif??
nak buat salam perantauan
lalala~


nota kaki : esok main paintball...berperang!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 ulasan:

SCHAKEYRA berkata...

nk pi ober seajugak wuwuwuw~~

dude berkata...

kenal hafizi?

Manusia berkata...

ok..aku nampak engkau haha

ayin jemin berkata...

nak ikut!

kojah berkata...

msk blog nie msti tringt nk minum neslo...huhu

Yunus Badawi berkata...

Dulu mmg susah nak sampaikan salam kalau belajar di luar negara. Skrg dgn Youtube dsb nya dah tak thrill sgt lah.

psst - dulu kalau dpt baca akhbar dari Msia berebut2.

fezaL Mohd berkata...

hahhaah wahh kreatif. salam perantauan. ;)

rama2hatiku berkata...

aku teringin mahu main paintball.. tapi asik tak cukup team je.. huhu

sI tEDI berkata...

he he he he.. semata2 nak buat salam je ek?

green berkata...

sape die nye director ni??

joegrimjow berkata...

haa
taun depan nak wat
;-)

joegrimjow berkata...

director?
entah
lalala~

et berkata...

hehe..mcm2 gangguan..owh, macho juge sore mr joe..keh3~

DilOt berkata...

bawa daku ke obesea gak..leh wat salam perantauan..hehe...

Jard The Great berkata...

waaa... bnyk kali take neh.. hehehe..

joegrimjow berkata...

sian kat yg amek

lieya orange M.I. berkata...

...kalo raya kat sana, nnt time tu, nak rasa balik msia ada ngan family pulak...
...ngan family lg best ooo...

sharamli berkata...

ala...raya kt mesia p0n leh ap wat slm perantauan...haa3

DaliaLiyana berkata...

bagus...ade kemajuan..
joe, camner nak attach u tube ek???
adoiii..tak reti r...last2 n3 bubuh link je...waaa....jelessss nyer...

Hayatito berkata...

ramainya jejaka..
kenenkan sorg?
ha3

miSs siv berkata...

oii..
aku tak tgk pun vdeo nih..
hahaha

Tanpa Nama berkata...

org nak balik kg ko nak wat salam perantauan

apa kes

Tanpa Nama berkata...

masih dalam mood raya?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW