Share

setelah 350 minit berfacebook

ini bukan drama
atau gimik
memang betul
semalam
dan sampai sekarang
kira-kira dah 350 minit aku berFACEBOOK


kemaruk facebook?
no lah!!



kenapa online 350 minit semalam?
sebab 350 event
promotekan 350 kat semua orang
huhu
menjadi spammer terhandal




350 adalah international event, yang mana hampir 179 buah negara mengambil tempat untuk membuat sesuatu berkaitan dengan 350. 350 mewakili nombor 'particle' dalam karbon dioksida yang di cadangkan oleh saintis dan sekarang nombor itu sudah melebihi 387! sebagai persatuan malaysia, kami ambil inisiatif untuk anjurkan juga walaupun jauh di negara sendiri


ingat orang malaysia malas??


kalau perasan nota kaki banyak tulis 350 350. ini lah dia 350. cuma rasa runsing anjurkan program seumpama ini yang kurang akan menarik minat pelajar malaysia. tambahan pula, cuaca yang tidak menentu yang mana hujan agak lebat pada waktu event berlangsung


tetapi

BIG THUMB-UP yang datang. 34 orang semuanya. hehe, satu lagi nak cukup 35. 32 melayu dan 2 orang mexico. ok la tu, permulaan yang bagus untuk pelajar malaysia bergiat dalam aktiviti macam ni. terima kasih yang datang dan harap sokong lagi event seumpama ini berlangsung ;-)



walaupun hujan tetap gigih!!!






nota kaki : jagalah alam sekitar ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 ulasan:

green berkata...

ape yg korg wat sebenrnye..
terangkan..


x phm...~

HEMY berkata...

olrite la tu..masih ada sambutann...

mamai berkata...

aku suka aktivit melibatkan alam sekitar go green

joegrimjow berkata...

buat formation
hehe

joegrimjow berkata...

mmg best buat ni semua
;-)

Nabil Fizri berkata...

ho3!

Lun berkata...

bru je publish pasl "muka buku"

et berkata...

hebat..syg alam sekitar~

tp, ape je prog yg korg wat?

seminar?

Manusia berkata...

bagus..
teruskan benda3 camni..

joegrimjow berkata...

sama2 la truskan
;-)

Eazy Izzuddin berkata...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

Eazy Izzuddin berkata...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

Eazy Izzuddin berkata...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

Eazy Izzuddin berkata...

whoa....
gud2
350 tuh
xD

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs berkata...

nk jgk! nk beli no plat kete 350 ok x? hehehe....joking :D

tabik la kat u all~

qyla berkata...

bagus la tu..

sharamli berkata...

pergh...lama tu....

siggplus berkata...

apsal aku nmpk gambar tu 330?maaf aku rabun warna..heh

piNky LuCiA berkata...

oo patut laa.. go green.. chaiyok2..

Syima Syaz berkata...

joe...tukar layout lah.....

farah berkata...

ouh,

program alam sekitar ye.

bagus joe nie!

joegrimjow berkata...

entah bile la ley tuka lay out ni
huhu

joegrimjow berkata...

alam sekitar untuk semua ;-)

arnamee berkata...

bgus2. truskan berkempen.
eheh.

'AQILAH berkata...

kempen alam sekitar?..
bagus.

dude berkata...

ni macam earthour ke?

ayin jemin berkata...

kempen yg bgus joe
rajin btul ko dsana ya..

ayin jemin berkata...

btw
joe,sy suka lg tmpt komen kmu yg bgini
seng skit
xbyk kerja

acap berkata...

350minit=5jam 50minit.
record tuh!
thniah!
hahaha ;D

Tanpa Nama berkata...

lama2 on9 leh sakit tau

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW