Share

Komik : Firework by Blogger


sila tekan play dan tunggu untuk kesan yang lebih menakjubkan!



Jom sama-sama berkaraoke!!!










Semua gambar dari Gathering Blogger sebelum ini


Jom cipta kenangan dengan bergathering =)
credit lyric from here 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

31 comments:

Linglung said...

1st!

Linglung said...

ok cun, gua 1st! tp mana gambar gua..aiseh! nect time kalau ada kelapangan gua cuba join..

-ROCKprincess- said...

haha...
dah lamer xkarok nih...
c ya tomorrow...

LORD ZARA 札拉 said...

Woot!

Syok aaa!

=)

joegrimjow said...

@Linglung

ahaa, nanti leh je join lagi kan

piNky LuCiA said...

syoknya... hehehe.. aku sll je xdpt nak pegi. huhu

joegrimjow said...

@-ROCKprincess-

berkarok ek esok

joegrimjow said...

@LORD ZARA 札拉

jauh2 pon leh join
hehe

FarhanaDr said...

Nak ketemu lagi ngan tokey HerbaLife ni.. Nak tuntut hadiah.. Lalalala.. :p

Pastu pastu.. Nak jumpa Joanna mahu belai-belai sikit.. Cium-cium sikit.. Boleh kaa? Heee..

joegrimjow said...

@FarhanaDr

wooh
mana leh, joana pompuan. hehe

adiah ada lagi ni. hehe

akmalhilmi said...

terbaek
hahaha

FarhanaFabulous said...

wah..cambest jek !

Hasrol Nizam said...

terbaik la.. lagi jeles ni muka aku tak ada :D

joegrimjow said...

@akmalhilmi

muka ada?
hehe

joegrimjow said...

@akmalhilmi

muka ada?
hehe

joegrimjow said...

@FarhanaFabulous

sangat best ok
hehe

joegrimjow said...

@Hasrol Nizam

haha, lain kali kena gath sama3
;)

milimilo said...

rajinnye joe.mesti suka gila dgn lagu firework ni.lirik dia memang menginspirasikan kan kan.

zarifahmr said...

amat mengagumi senior sbpik saya ini..hebat hebat ;)

joegrimjow said...

@milimilo

sangat2 kot mili
huhu

joegrimjow said...

@zarifahmr

wahhh, junior?

phreak-id said...

Ada karok jugak ke? Lama la jadinya. Bowling, arcade game, karok lagi.. waaa

Terbaru >> 1) Blog Pilihan Malaysia 2) Prank Paling Gempak 3) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat

Shaofie said...

joe, jemput baca dekat blog plak. pasal kahwin. hehehe

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/membuat-perhitungan-untuk-ke-alam.html

/Dayah//Nurul/ said...

jo mmg terbaik ah entry camni, rasa nk nyanyi sampai abis, insyaAllah bsok jumpa kalo ada rezki :)

Siska said...

syok nya...i kalau diajak g karoke i memang x tolak...ahahha

Siska said...

syok nya...i kalau diajak g karoke i memang x tolak...ahahha

Siska said...

syok nya...i kalau diajak g karoke i memang x tolak...ahahha

Siska said...

syok nya...i kalau diajak g karoke i memang x tolak...ahahha

noorafzan said...

have fun tomorrow ok..
i'm not available to join you all.
uhuk2..sedih.

joegrimjow said...

@Siska

jom karok
heee

Anwar Naim said...

karokee~ yeah..hik3

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW