Share

Malam Indah bersama joegrimjow?

Salam,

Memang aku datang ke Kuala Lumpur kali ini adalah untuk satelkan beberapa hutang dengan blogger. Pertama pasal gathering buka puasa, kena buat meeting betul-betul dan alhamdulillah tadi semuanya satel! Yang kedua adalah untuk melunaskan hutang dengan cik farhana yang menang contest Malam indah bersama joegrimjow. Klik sini untuk baca entry pemenang tu. best gile!


Jadi, tujuan asal aku datang ke KL ni sudah dilunaskan, esok bolehlah start meniaga balik. Ok, ni ada beberapa gambar, tunggu jelah dieorang update. Penat dengan broadband abang aku yang lembap ni. Sekarang kat shah alam dan tadi drive pun hampir-hampir langgar kereta sebab mengantuk. huh, masih berdebar ni...Tak de feel plak nak menaip! TAK PE, letak gambar pun dah ok. Antara yang datang tadi, cik farhana dan 2 kawannya yang datang jauh dari Ipoh, jardness yang sentiasa jumpa time puasa je, cik sarah puteri biru yang lagi ayu di luar berbanding gambar, ariffshah, syahirul, azrul, broframestone, khaizrien, fazreen dan ayongaqila.



Main bowling, team aku kalah teruk, ni syah punya pasal la ni tak perform, ekeke



13 orang, penuh meja!


gadis gadis



cik farhana dan kengkawan yang datang jauh dari ipoh!


jejaka jejaka



syah : ini anak lelaki dan perempuan saya ya


fazreen, antara yang menyumbang kekalahan bowling tadi. ekeke



semua nampak gigi



Gambar last pelengkap majlis


Oklah, sampai situ dulu update gambar ni. Hasil meeting tadi sehari dua lagi akan diumumkan. Harap nanti akan lebih ramai yang join berbanding 1st GengBlogger Gathering dulu. Kita kumpul ramai-ramai kasi meriah gitu.


Selamat berpuasa =)


pss : dieorang sibuk suruh aku tukar wordpress. aaahh, ku setia dengan blogspot. hek hek

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

Nabiel said...

harap2 aku dpt join utk next Gath..!
huhuhu..
update cpt2 joe=)

Ery Farieha said...

best3
:)

nursarah said...

hahahahah!

nak jugak letak 'puteri biru' tu yep. ceh.

joe juga lebih handsome realiti dari dalam gambar. ekeke. puji ikhlas nih. :p

thanks so much to joe belanja kami semua bukak puasa, meriah n sedap alhamdulillah. semuga joe lebih murah rezeki di masa akan datang amin.

even waktunya macam singkat tapi still dapat jalinkan ukhwah. memang manis. thanks a lot.!!

jumpa lagi next time InsyaAllah.

joegrimjow said...

@Ery Farieha

@Nabiel

cepat betol komen,
ok next time join ya

joegrimjow said...

@nursarah

murah rezeki tu kena amin banyak2 skit
;)
thx u sebab datang

Jard The Great said...

demmmmmmmmmmm.. *cara syah sebut.

heheh.. nmpk gak gigi ku.... ehh joe, thanks blanja. tido elok2 na

Piratz said...

tah joe... pki la wordpress...
tak nak pki wordpress, pki domain pun ok gak...

joegrimjow said...

@Jard The Great

xleh tiru gaya syah, mahal2. hehe
thx u jard datang

nEo.. said...

satu usaha dan pengorbanan yang amat baik bro..tahniah.

joegrimjow said...

@nEo..

huhu, usaha apa ek?

MX said...

joe...
macam best je...
nak buat majlis kat mne nanti?...
aku yg dr KB ni jugak merasa....
hehehe

FarhanaDr said...

thanx encik joe belanje kami sume.. heehee.. speechless dah.. tak tau nak kate ape.. haha.. :p

joegrimjow said...

@FarhanaDr

wah wah
jangn lupa update
=)

da[Y]un said...

knp wordpress?
cam tak best je..blogspot lg best.huhu
bila la leh join gathering GB ni..huhu

MuNsYi SaMa said...

best2. harap menjadi dan leh join gathering nnti. :)

joegrimjow said...

@MuNsYi SaMa

haah, harap2 menjadi, tai da meeting, ok la kot

Nur Areefah said...

wah menarik!!

Mohd Sukur Ibrahim said...

JOE UTK gathering nnti marketing tu kena kuat skit k..biar ramai yg thu dan boleh join..hehe

joegrimjow said...

@Mohd Sukur Ibrahim

iA bro
=)

aduka said...

harap sgt tarikh gath tu sesuai..nak join gak..huhu

mama zharfan said...

bestnya dpt mkn joe belanja :)

LiFe KaMi said...

wah bestnyer...meriah gitu..

Ariff Shah said...

makan2 telah disponsor oleh bos Herbalife - Joegrimjow

:D

paeh said...

sila bertukar kepada wordpress. sekiaaan. baru pro gitu. hehehehe

Encik Tikus said...

bestnya berbuka dekat tempat mewah..











































kehkehkeh... ;)

fiQ Froz said...

beshnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....hehe

noor afzan said...

ooo....bestnya dapat main boling.
tapi kalau kumain akan lebih menyumbang kepada kegagalan sebab score ku lebih rendah daripada yang ada tuh.

Khai said...

Syah setia sungguh menyarung baju scukz.. tolong promosikan kat TS gitu... harus belanja teh tarik ni.. kui2.... hehehe...

Azuan said...

rugi tak dapat pergi...hoho

syahirul said...

gambar dah update.. hehehe.. thnax joe :)

http://www.facebook.com/photos.php?id=106585492714019

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW