Share

Gathering Arak dan Gathering DiGi Nuffnang

Kurang dari 24 jam lagi, minggu pertama contest dari DiGi Youth (26 hb 10 2010, 7.00pm) akan ditutup untuk proses 'voting' Sangat terharu dengan promosi yang dijalankan oleh blogger, tak kira di facebook, twitter atau membuat special post di blog sendiri. Semoga jasa kalian dibalas setimpal dengan usaha yang dilakukan.


Daripada 400 lebih entry yang bertanding, pada waktu ini kita mendapat ranking ke 12!!!




Antara yang membuat entry khas


dan banyak lagi yang tak sempat nak sebut!



Sebenarnya ranking terbaik dicatatkan adalah 11. Jam 5 tadi baru kena potong. Yang memotong kita adalah entry dari 3 lelaki yang bertajuk 'Organaize A PRIVATE PARTY' Kehebatan entry ini mengalahkan kita secara total, dahlah mereka post lebih lewat dari kita, sekarang ni sudah dapat ranking ke5. Sungguh pantas mereka memotong!


Mungkin tarikan 'free Liquor' membuat ramai yang tertarik. sama ada bergurau atau memang serius, itu satu kehebatan banner mereka. ooh nooo, adakah kekuatan kita yang memiliki begitu ramai blog, facebook dan juga twitter kalah dengan entry mereka? Diingatkan, hanya satu entry yang layak memenangi dalam sesebuah minggu. Jika kita no 2 pun, masih dikira kalah!!!


Perjuangan detik terakhir


Jadi, aku merayu, untuk siapa yang tidak lagi membuang undi, buanglah undi dengan vote entry 'When Blogger, Facebooker And Tweeple Meet Together (klik sini) Ini adalah peluang terakhir untuk kita mendapat sponsor menjayakan gathering kita yang paling besar. Tolonglah kawan-kawan, vote entry ''When Blogger, Facebooker And Tweeple Meet Together' ini dan promotelah ia sehabis daya usaha. Segala jasa semoga kita dapat RM 10 000 ini!!



******


DiGi Angel Mini Gathering

Hahaha, macam mendayu gila ayat kat atas ye? hehe, dah terdesak dah tuan2 puan2, memang macam nilah gayanya. Sedih jugak sebab dari semalam lagi ranking 12 ni tak turun2. turun pun kejap je, lepas tu kena potong balik. Apa lagi, jom vote sekarang!!! Ok, bukak facebook tadi, cik ery post kat wall 'fuhh, one of finalist. tahniah' lebih kurang. Jadi aku pun pelik, ni finalist apa ni. Check punya check, wahhh, tak sangkat dapat jadi finalist untuk DiGi the iphone 4 contest



Entry yang dihantar untuk contest



Memanglah gumbira sangat. Sebenarnya hati sudah berbelah bagi nak pergi ke KL tak minggu ni, ye lah, baru balik isnin lepas, nak pergi lagi ke? tapi Kelantan lawan Negeri Sembilan pun hujung minggu ni, menguatkan lagi nak pergi. fikir punya fikir, masih berat nak pergi fikir kos semua. Tup Tup, macam orang mengantuk disorongkan bantal, dapat pulak invitation pergi ke Majlis DiGi Angles Internet Gathering, memang sah aku pergi. tiket pun dah beli tadi. hihik


Date: 29 October 2010 (Friday)
Time: 7 pm – 10 pm
Venue: Grand Modesto’s, Jalan P. Ramlee

Google Grand Modesto keluar gambar ni. LOL



Jom sama-sama pergi, hanya terhad untuk 50 terawal saja. Boleh jadi review phone yang canggih-canggih, siapalah yang tahu kan? miro pun top 5 jugak. congratez bro. Jangan lupa doa-doalah menang iPhone 4 ni, mana tahu aku buat contest iphone 3g aku ni bila menang iphone 4. hihik.


pss : vote vote vote

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

33 comments:

khairil said...

aku ingat lagi masa dalam kereta hari tu ko kata macam dah xda harapan utk nak menang iP4 ni..last2 dapat top5

rezeki tuuu, harap dapat betul2 iP4 tuu

Ery Farieha said...

thanx kat ery

hahaha

xP

nas said...

da vote dah...harap2 kitew leh menang...
baru la besh kan...
tapi ramai blogger2 yang tak tahu pasal nie..aku baru dapat tahu 2 hari lepas..hu3


latest entri:

Dara Gersang

joegrimjow said...

@khairil

amin amin
huhu

joegrimjow said...

@Ery Farieha

thank uuuu eryy

joegrimjow said...

@nas

ahaa, nampaknya promosi tak memberangsangkan lagi tu
huhu
jom buat lagi promosi

d_LA said...

vote ngan segeranya..congratz dpt msk final :)

-ROCKprincess- said...

kalularr bleh vote byk2 kali..
huhu...

hazman aka species1980 said...

yeahh.... petang tadi baru je vote...dan tahniah sebab list top 5 contest iphone 4.

dah antar request pegi gathering tue... arap2 dapat laa... boleh la jumpe bro nanti.... ;-p

slay said...

laaa... aku ada baca kat fb kau tadi, ingatkan contest gathering tu yg dapat top 5! sekali yg contest iphone4 daa! haha.

apepun gud luck bro! :D

joegrimjow said...

@d_LA

thx u =)

joegrimjow said...

@-ROCKprincess-
tu r pasal, kalaulah....

joegrimjow said...

@slay
huhu, banyak betol contest dari digi ni

Ichigo Miro said...

hahaha..gamba google modetos tu mmg damn...klu aku x mene, demo mene pun xpo..iphone 3g sistem barter ar...ahaks

masturah idrus said...

wiwiwiwiwiwiwiwiwi...

hopefully dapat sponsor!! amin.................

masturah idrus said...

kenapa link entry mastura same dgn entry slay?? kurious2... *curious* haha

atok said...

ak doa ko dpat hp bru, hp lame bg aku jelakan? hee

joegrimjow said...

@Ichigo Miro

haha, contest2
ehe

joegrimjow said...

@masturah idrus

sangat2 berharap kot
huhu

joegrimjow said...

@masturah idrus

aiyok, silap kot
check jap

joegrimjow said...

@atok

haaaa, xle tok xleh
huhu
bahaya bagi2 ni
=)

dah undi?

Tn.Punya said...

tahniah terpilih 5 finalist

Teh Tarik Drinker said...

all the best for the comp! do check out my entry as well!


tehtarikmemoirs.com

HiGHNeSS FiQ said...

dah vote ntuk 'When Blogger, Facebooker and Tweeple meet together", and now dah ranking ke -9.. tapi still xtaw ape tujuan dy.. can anyone explain??

btw, tahniah, dh nk mng iphone~

ASaDa RyutaRo said...

sudah di vote.. skrg dah naik #9..

chaiyok! gud luck.. semoga dapat rm10K tu.. ;P

Encik Tikus said...

gua dah vote. okey gua bangge sekarang. ahahah

nabil_potter said...

wah..tahniah2..
iphone lama ko jual kat ak la..heheh

Hazzy Ishak said...

fuhh nasib baik sempat vote

cikanna said...

good luck top 5

CikLilyPutih said...

baru je vote. skrg kat no. 8. nanti nak suruh org lain vote gak..

atty's said...

gudluck..ye

mamayiyen said...

tahniah en. joerimjow :)
harus dapatkan 1p4 ittew!

atreyu strange said...

Your iPhone 4 entries were good. Hopefully, you triumph among the 5.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW