Share

Komik : Cara control anak sdara

Salam,

Akhirnya setelah berhempas pulas, siap juga menulis kad raya kepada 30 yang terawal menyiapkan tugasan. Tadi pun baru balik dari pejabat pos hantar semua kad 30 semuanya. Senarai penuh nama yang dapat disini. Terima kasih diucapkan dan nak tahu siapakan yang berjaya dapat duit 50 ribu, sila baca komik dibawah ini dengan tekun












Done

Tahniah pada hizamli (yang terawal siapkan tugasan) zool dan iera (dipilih anak sdara). Masing-masing akan dapat rm 50 ribu + kad raya + ole2 dari Bali. yang lagi 27 akan dapat kad raya + ole2 dari Bali. Warning awal, tulisan sangat buruk dan tidak dibernarkan sama sekali publish diblog tulisan blog aku yang buruk itu. hehe. maklumlah, lama dah tak menulis kan.


Selamat berpuasa semua
=)


pss : tulis kad raya lebih SUSAH dari menulis blog! (copy paste status facebook)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

37 comments:

Eyriqazz said...

sorry bro tak sempat nak join...ehh,poskan duit tak hilangke?dia ble scan rasanya..pernah buat dulu..akhirnya..tak sampai2 surat tu..

LORD ZARA 札拉 said...

huwaaa~

tak dapat 50 ribu~

sobs~

Aizat Shafiq said...

alaaa...
nak 50 ribu...
huhuhuhu...

=p

joegrimjow said...

@Eyriqazz
haha, duit indon, pernah buat dan mmg diterima. hopefully kali ni pun dapat

joegrimjow said...

@LORD ZARA 札拉
ahaa, xbernasib baik =)

joegrimjow said...

@Aizat Shafiq
xpe, kad raya dah dapat
=)

Hazzy Ishak said...

hazzy pun tak join.
sowwyyyy

joegrimjow said...

@Hazzy Ishak
xpe, no hal
=)

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Cis cis cis! Memang menggunakan anak sedara ke jalan yang lurus betul!

Weh apa pasal aku tak join ar? Sapa nak jawab ni? Hik hik hik!

aYaz said...

ohohoh...
cara pemilihan winner yg sgt telus..
(telus ke?)
hek... ;p

MuNsYi SaMa said...

erk, panggil afiq mai sini sat,meh pakcik munsyi bg duit raya singgit2 kertas smpai 5,tapi bak duit 50 ribu yg satu tu. 5 dgn 1, 5 lg byk.hehe

thanks la joe walau tak dpt pun,dpt kad pun ok :)

joegrimjow said...

@Hami Asraff هامي أشرف ™

erkk, xtau xtau sape nak jawab. ekeke

joegrimjow said...

@MuNsYi SaMa

harap2 sampailah kad tu
hoho

paan said...

xberjaya la plak utk dapat duit raya 50ribu...huhuhu

xperla , dapat kad raya dan ole2 dari bali pun ok la kan..thanks joe.

joegrimjow said...

@paan
sama2
=)

molmolla said...

ahakssss!! sangat comel ok anda pik. jgn ngs~ haha :)

btw, ku dapat! haha. last minute. tq joe! kmslm pik.. opssss! ada amaran tak ley publish~

mama zharfan said...

no luck!!!:(

joegrimjow said...

@molmolla

xley publish ok tulisan tu

neyra shazeyra said...

lagi 10 tahun aku ngorat afiq. syg joe! eh silap. syg afiq! muah muah

gadisBunga said...

raya haji nanti ade tak? :D

Hizami Rahim said...

haha.
sedap pulak tengok gelagat dia.
:)
seronok~

Ery Farieha said...

alaaa
x dpt ek?
hohoh xpela :D

joegrimjow said...

@neyra shazeyra

wottt
hehe

joegrimjow said...

@gadisBunga

erk, mungkin.... xleh gtau
hoho

zool said...

Terima kasih AFiq...
Ni air mata dah menitik ni... Menangis kegembiraan.. Huhuhuhuhu..
First time menang sesuatu......
Nak bagi duit raya kat Afiq jauh plak.....

joegrimjow said...

@zool

harap2 sampai lah bro
huhu

milimilo said...

nak publish jugak tulisan joe dkt belog.agaga.thanx joe >.<

joegrimjow said...

@milimilo
wootttt
jangan!

~cik manis~ said...

wuaa rugi tak join. taun ni dpat 1 kad raye je T___T

Cikgu Nizam said...

Bagusnya... huhu...

azzura said...

kanak2 yg nakal cikit ni mmg kene kasi kerja sikit baru die boleh dudk diam sikit..pengalaman mempunyai 2 org anak sedara yg sngt active.

*tulisan x cantik mesti kes dah lama x pegang pen..ye la selalu sgnt menaip je. =)

azzura said...

kanak2 yg nakal cikit ni mmg kene kasi kerja sikit baru die boleh dudk diam sikit..pengalaman mempunyai 2 org anak sedara yg sngt active.

*tulisan x cantik mesti kes dah lama x pegang pen..ye la selalu sgnt menaip je. =)

a.s.m.a said...

comel tul afiq tu..
cam nak cubit2 je pipi dia
haha
joe,tlg cubitkan pipi dia =)

masturah idrus said...

adek manis!! nape tak pilih name akak!! haha

noor afzan said...

alaa..
tak dapat..
cett~

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

sbb kn ak dh komen td..
so tbe2 ak nk aktif komen la psnie..buhsan dh jdik silent reader..haha


pnye la smngat mmbce sbb igt kn ade tips..
ble la jgak nk praktis kt ank2 sdre ak yg ade 15 org(3bln-8thun)..
tp xde pn..kaciwa..huhuhu

Bro Framestone said...

arghh... xcakap pun undi budak nie yg cabut.. klu x dah leh belanje die gula2 ke ape ke kan he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW