Share

WORLD CUP : Random post yang menarik

Salam 1Blogger!


Baru balik dari exam dan betapa seronoknya sekarang ni, Tengah menghitung hari untuk balik. Yahuuu. Sebab mood tengah baik ni, nak pergi jenjalan dulu. Sebelum tu, type satu entry dulu dan kali ni akan buat random post pasal World Cup yang akan sepak mula esok. Jom kita tengok, nanti korang jumpa yang menarik pasal World Cup ni, boleh share kat ruangan komen bawah ya


Gol tercantik


Mashable telah menyenaraikan top 10 Best World Cup Goal dan boleh klik sini untuk tengok. Cuma mahu kongsi gol tercantik world cup lepas yang mana hampir 20 'touch' baru berjaya sumbat gol. memang stylo. Jom layan!

Argentina vs Serbia Montenegaro






Group World Cup facebook


Facebook telah membuat satu page sports on facebook yang mana menyenaraikan Passion by Rank oleh fan fan yang ada untuk pertandingan World Cup nanti. Setakat ni Chile mendahului dan sangat jauh England tertinggal dibelakang walaupun ramai internet user dari sana. Apa lagi, jom klik sini dan like pasukan pilihan anda


page Sport di Facebook





Ranking Piala Dunia

Sekarang Brazil tengah mendahahului dan di ikuti oleh Spain dan Portugal. Sebab belajar kat Uk, kenalah sokong England kan. hehe. England sekarang berada di tangga ke 8 atas sikit daripada Argentina yang berada di 7. Jom tengok ranking sekarang di bawah dan yang lain boleh klik sini untuk full


Ranking bawah 20 FIFA



Entry World Cup @ Joegrimjow


Setakat ni aku dah buat 3 entry berkenaan pasal World Cup ni. Pasal lagu ada, Team world cup blogger versi komik ada dan yang terbaru pasal Subkhiddin. Untuk lepas ini, mungkin akan buat update live, tapi bergantung pada kerajinan. nak juga tengok kat kedai mamak dengan korang kan. Sapa yang mau join? ;-)



pss : rasa janggal pulak tak study ni. hehehe


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

12 comments:

Nur Su'aidah said...

netherlands tempat ke4?? miahahahah! aku suka :D

nursarah said...

go go Spainnnn!

mIsH IeRA cIK irAh said...

lagi sorang lelaki bercakap pasal lelaki :P kekeke

a kl citizen said...

memang tak ikut bola ni..
cuma baca kat blog kengkawan je

Ann said...

kene undi argentina ni...

Wan Perlis said...

gila
mesir rank 13

muhammadthoriq said...

jelesnye dah abes,naek jemu dah tgk buku ni...:(

PeiPei said...

coming! =)

http://untalentedme.blogspot.com/

sinagarimba said...

dah habis study ke joe.
bolehlah layan bola nier.
jom kita sokong sepanyol. kasi cam sikit kt sepanyol. dah lama dah diorang kepingin nak jadi juara tapi tak der nasib.
jom layan - 4 jenis giler bila kena demam bola di my blog

joegrimjow said...

ramai yg sokong spain ni

joegrimjow said...

dah cakap kat entry
tetap akan songkong england
;)

Uncle J said...

england!
walaupon x penah g england, nak sokong jgak. sbb ade rooney.:P

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW