Share

iPhone4S : Beza dua darjat


=)


Malam ni, tepat jam pukul 12 malam akan dilancarkan iPhone4S di kebanyakan syarikat telco. maxis, celcom dan digi semua tak nak ketinggalan. Cuma agak butthurt tadi tv3 kata orang beratur malam ni adalah yang pertama pakai iPhone4S kat Malaysia, wei, aku beli 2 minggu lepas ok. siap dah peluk + cium dah SIRI sampai lebam. haha.

Apa-apa pun, memang iPhone membawa fenomenanya sendiri. Sini ada beberapa link yang korang bleh baca pasal iPhone4S

Okeh, sampai situ saje. selamat beratur yang beratur =) - gambar dari @theskop


pss : 16gig bleh dapat dengan serendah 2290. hampeh aku bayar 2850. haha, siapa suruh beli awal ye tak?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

12 ulasan:

Aku By Pojie berkata...

haha aku dah dpt pegang lebih sebulan dah.. member beli kat singapore.. heeheh

joegrimjow berkata...

@Aku By Pojie

haha
lagi lamaaaaaa

Izzat Aziz berkata...

tengokan ke budget, nampak gaya kena tunggu iphone 5 lah kalau nak..haha

fatihah azemi berkata...

tengok berita tadi terus teringat kat abg joe.dalam hati cakap, "oh man, abg joe bought it like earlier than those guys tapi xde la gege sgt pong"

ekeke.u're super fast, bro! :)

akuzle ayu berkata...

bila talipon pegang di tgn menjadi tuhan??

joegrimjow berkata...

@Izzat Aziz

kumpul jangan xkumpul
;)

joegrimjow berkata...

@fatihah azemi


tu yg update tu kena gtau
hehe

joegrimjow berkata...

@akuzle ayu

xsembah talipon pon
excited je lebih

ChiLaBaey's Spot berkata...

Aduhhh Joe, rugi2... Takpe dah ada pun... :)

joegrimjow berkata...

@ChiLaBaey's Spot

rm 500 lebih jugak
tp xpelah

Azah berkata...

Joe, kalau pkai iphone ni.. what's the best service utk guna? plan maxis/digi/celcom? care to share?

ChiLaBaey's Spot berkata...

Takpe, sedekah kat peniaga... Mungkin beli juga, tapi tunggu reda dulu.... :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW