Share

Laura Hamid mahu jumpa saya!

Hari tu aku diganggu oleh Nurul Mohd Najib (episod 1 dan episod 2 - klik untuk baca) di facebook, sekarang ni diganggu pula dengan Laura Hamid. Perempuan ni memang ada masalah dan memang aku ni jenis lelaki yang suka menolong orang, mesti mahu tolonglah. Ini email dari dia




Tapi kan, bukan setakat Laura Hamid je tau, dulu ada nama Siti Rebecca yang baru je peluk Islam dan nak datang ke Malaysia sebab nak dalami islam dengan aku. Siap suruh aku carikan dia calon suami lagi. Lepas tu cakap dia nak bagi harta dia kat aku milik ayah dia yang meninggal sebab eksiden, serius tak paham! Aku pun tak tahu dari mana dieorang dapat email aku. haiish, korang bagi ke?

Siti Rebecca ke, Laura Hamid ke, senang je nak handle benda-benda yang panjang gini. Korang reply macam aku ni





pss : bilalah org macam ni nak email aku tanya tipskurus ke, bleh la aku share!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 ulasan:

NHAR berkata...

Apakah niat sebenar mereka hantar email sebegini?

joegrimjow berkata...

@NHAR

tak sempat sampai habis

belog|amiyo berkata...

kalau aku reply macam ko jgak. tapi aku tambah 'you' plak kat depan. ha ha.

joegrimjow berkata...

@belog|amiyo

kejam sangat tu

Tanpa Nama berkata...

sat gi dia balas..
yes.. Fuck me please...

Tanpa Nama berkata...

Joe..avocet mining plc tu company yg wea kerja.owner lombong emas kat kuala lipis tu.. kat opis uk mmg sah takdok position supervisor..cfo n ceo jah duk sana...haha pandai guna nama avocet..

Tanpa Nama berkata...

alahai... Joe..dulu aku selalu juga dpt email mcm tu...itupun masa masih active dgn 'tagged'..bermcm2 jenis inbox & email dtg konon2 nak bagi harta sebab dorg tak ada pewaris..,aik..fikir kitaorang ni kebulur kot..nak makan harta yg ntah wujud kah tidak..haha,apa2 pun..bGUS juga reply Joe tu..cantik !!

Gimi berkata...

@Anonymous

klu jadi gitu, ko nak jawab pe joe?

SyazwanSarawak berkata...

susah gak kalau femes nih. hikhik

hidayahjamal berkata...

aha.lawak, pena jgk dpt mail gila apa merepek canila lebh kurang..tapi xkan balas punya

sucks la

fiqkbe berkata...

aku pn dpt emel yg sama. untuk apa ni?

AMOI KUSUT berkata...

kalau nurshaliza jumri a.k.a amoi kusut nak jumpa u
sbb nak tanya tips kuruskan badan,
u rply apa yee?

joegrimjow berkata...

@AMOI KUSUT

reply 'boleh'

joegrimjow berkata...

@Anonymous

avocet keno same ni!

♥CIK SHA♥ berkata...

mak ai..ganas beno reply nye..ehehe..

KiKiHanakO berkata...

haha!! gila betol :P

Tanpa Nama berkata...

thank bro,
nasib baik bro bagitau...aku dah tangkap cintan ngan
awek nama LAURA HAMID ni .siap tukar2 gambar lagi.muka dia cam indon,tapi dia call aku cakap english pelat cam tagalog (filipino )
aku ni mudah sian kt orang.dia kata ada buyer nak beli alluvial gold dust(serbuk emas cam pasir) ngan avocet uk tapi kt warehouse dorang ,skang dia
offshore/outstation sebulan.
dia suroh aku gi kt avocet malaysia kt menara citi bank jln ampang.tp pasal ari public holiday opis tutup.aku tak sedap ati..ya la kata tinggal kt LONDON siap bagi alamat lagi.tapi speaking dia
lagi teruk dari aku ni yang tak pandai speak london ni.lagi satu kan avocet uk tu ngan avocet malaysia satu company.kan dia bole contact sendiri.ntah nape tangan aku gatal nak google nama dia terus jumpa kt blog ni.
tima kasih banyak bro..tapi gambar ngan info aku tu takut dorang guna la pulak.terus sebarkan bro..

Tanpa Nama berkata...

Tapi bro, aku ingat biar aku layan je dulu tengok camne game dia..apa2 nanti aku bagitau korang suma

aimisarah abdullah berkata...

salam.
saya baru ja dapat email mcm ni.
nak report polis boleh?
:)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW