Share

Episod 2 Nurul Mohd Najib

Untuk mengelakkan blur, boleh baca sini untuk episod 1 kisah Nurul Mohd Najib ni. 

Selepas cubaan untuk menalefon dia gagal, maklumlah nombor dah diberi, nak jugak tahu dia ni wujud atau tidak. Malangnya tidak dapat telefon! Terus hantar email bagitau yang aku tak dapat call dia dan dibawah ini adalah reply dari dia






Aku pun macam dah tak berapa berminat dah.

Asyik ulang benda sama je. Ni betul ke tidak ni dah ragu-ragu. Penat2 call tak dapat dia siap bagi no telefon lagi. Siap cakap nak buat investment itu ini. Sah ni seperti minah afrika yang pernah menipu dulu ni. Tapi takpe, layan joe jangan tak layan!




Cuba memancing ingin tahu sama ada dia ni betul2 scam atau tidak. Nampaknya dia lagi bijak!






Cubaan berdalih tu menjadi. dia berpura2 nampak keseriusan dirinya dengan menyuruh aku menangkap gambar rumah yang berkenaan. haiishhh, nampaknya dah tak boleh nak layan dah. malas nak tangkap gambar-gambar ni semua!






Tu diaaa, ayat i love u dah datang dahhhh!!!






Heh, sampai situ saja cik Nurul Mohd Najib. Akhirnya kisah aku dengan dia sampai disitu sahaja. Balasan aku kepada dia yang paling akhir nak tahu apa dia? hehe, jangan terkejut






Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

45 comments:

kechixx said...

fu*k..????


hahahahahahahhaha;)

mesti dia menangis lepas baca tu..x pun dia pikir lain..hehehehe...

Kumiko said...

terbaik punya kata2 last kat si nurul tuh...haha

Hazzy Ishak said...

my love....?
keke

mengada juga dia ni ye

Azam Shah said...

kalau real pe crite joe?? hahaa, hancur hati minah tu dibuat nye...hahaha

d_tieah said...

Adoi.. Lawak giler lah..

Kosonger said...

nak meraban ta beragak. Haha

Daleela said...

Serius aku xpaham ape pompuan tu nak.. ke aku yang xpaham bahasa inggeris?

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

episod 3 pulak...

zahidah dihaz said...

hohohohooho...jawapan "terbaik"...hahahaha


New Entry: Secret Garden

joegrimjow said...

@kechixx
ohh
stakat ni xde fikir bukan2 lg

joegrimjow said...

@Kumiko

ayat kena macho

joegrimjow said...

@Hazzy Ishak

sangat mengada

joegrimjow said...

@Azam Shah

alaaaaaa
jgan la
dah serba salah dah ni
hhee

joegrimjow said...

@d_tieah

=)

joegrimjow said...

@Kosonger

merapu meraban

joegrimjow said...

@Daleela

die xcakap lg apa yg die nak tu
berdalih2 skit

joegrimjow said...

@•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·•
xde sambungan dah
hehe

joegrimjow said...

@zahidah dihaz
hancur hatinya

[cucu Hj Hassan] said...

errr? hahahaha. rasa nak gelak dulu. saya rasa dengan gaya mcho anda perlu menjawab dengan hadis2 atau ayat quran. haha

Azrul Hisham said...

kah3x...ayat terbaik buat si penipu...

hati2 la bro...orang sekarang ni macam2 idea nak menipu...

hafiza haris said...

eyh joe...ko ade google dia btol2 x??

http://idaman-info.blogspot.com/2011/02/facebook-diguna-untuk-mengrekrut-kaldai.html

http://www.adpost.com/my/personals/9833/

/Dayah/nurul/dayak said...

xtekejut la jo bls camtu, hati2 slalu, ak mcm taksabar nk tunggu dia nk balas pe

Heavenly Smile said...

hahhah..lawak la minah ni..asyk gna ayat same jek...hati2 joe..org skg suke amik ksmptn...^_^

KiD said...

kaakakaaakak
Bahaya Beli TV LCD Murah!

joegrimjow said...

@[cucu Hj Hassan]

nanti xpaham pulak

joegrimjow said...

@Azrul Hisham
dah malas nak layan dah
huhu

joegrimjow said...

@/Dayah/nurul/dayak

ADA Pengalaman ke?

crayon said...

tiba2 panggil baby my love apa cita? hahahaha.. naluri wanita bukan begitu.. good good.. memang sesuai kena "fu*k"

eton said...

uii takut tgk ayat no... huhuhu

APi said...

die fikir lain nanti joe..
abes la kau..^^

Fina Fento said...

haha..hambek.

iman said...

huhu kasar jg tu.she shud meet my cousin v gud in manipulating. tengok sape kenakan sape.

enuLwanie said...

saya dah agak dah ni ending dia.
sebab sy tau joe ni bijak dan licik.
hahahaa..
*bodek ke ni?harap x!

Haz said...

nice ending..
hehe

pink said...

Hahahaha cool gila ending !

SofieyAzwa said...

Ayat last takleh blah.. Ingatkan Nak cakap " I love you baby" balik kat dia.Hahhahahaha

sitinurfaeezah said...

ble tbc ayt2 kt ats tu..tingt kes sy sme cm anda.. smpai sy dh msk kn bnk in,kte der brg spai..cdh sgt2.. tp nk wt cmne slh sy kn..wt pkre tu,xgtw prents..skunk tgg rgi..byk oo hbs..hmpr30k :(
sy smpn g email owg tu smpai skunk..

Mohamad Adib said...

xpe joe..bunga bukan sekuntum..tapi nice ending..

✖nedd✖ said...

Ak kne kt emel je. Mls nk lyn.

Mat Gebu said...

Contact producer drama bersiri sat..boleh jadi "modal" nihh.. :-)

gadisBunga said...

f*ck.

happy ending tuh! huhuhu~

Atirah said...

A wise saying hahahahaha

Puan Capa said...

aihhhhhhh!!!!!!!!!!!last2 camtu jadi

syira_88 said...

hahhaha..memang patut dapat F*ck tu..padan muke nurul tu :)

syafiq said...

#foreveralone...hahaha

amik kena f*ck dah..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW