Share

Episod 2 Nurul Mohd Najib

Untuk mengelakkan blur, boleh baca sini untuk episod 1 kisah Nurul Mohd Najib ni. 

Selepas cubaan untuk menalefon dia gagal, maklumlah nombor dah diberi, nak jugak tahu dia ni wujud atau tidak. Malangnya tidak dapat telefon! Terus hantar email bagitau yang aku tak dapat call dia dan dibawah ini adalah reply dari dia






Aku pun macam dah tak berapa berminat dah.

Asyik ulang benda sama je. Ni betul ke tidak ni dah ragu-ragu. Penat2 call tak dapat dia siap bagi no telefon lagi. Siap cakap nak buat investment itu ini. Sah ni seperti minah afrika yang pernah menipu dulu ni. Tapi takpe, layan joe jangan tak layan!




Cuba memancing ingin tahu sama ada dia ni betul2 scam atau tidak. Nampaknya dia lagi bijak!






Cubaan berdalih tu menjadi. dia berpura2 nampak keseriusan dirinya dengan menyuruh aku menangkap gambar rumah yang berkenaan. haiishhh, nampaknya dah tak boleh nak layan dah. malas nak tangkap gambar-gambar ni semua!






Tu diaaa, ayat i love u dah datang dahhhh!!!






Heh, sampai situ saja cik Nurul Mohd Najib. Akhirnya kisah aku dengan dia sampai disitu sahaja. Balasan aku kepada dia yang paling akhir nak tahu apa dia? hehe, jangan terkejut






Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

45 ulasan:

kechixx berkata...

fu*k..????


hahahahahahahhaha;)

mesti dia menangis lepas baca tu..x pun dia pikir lain..hehehehe...

Kumiko berkata...

terbaik punya kata2 last kat si nurul tuh...haha

Hazzy Ishak berkata...

my love....?
keke

mengada juga dia ni ye

Azam Shah berkata...

kalau real pe crite joe?? hahaa, hancur hati minah tu dibuat nye...hahaha

d_tieah berkata...

Adoi.. Lawak giler lah..

Kosonger berkata...

nak meraban ta beragak. Haha

Daleela berkata...

Serius aku xpaham ape pompuan tu nak.. ke aku yang xpaham bahasa inggeris?

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• berkata...

episod 3 pulak...

zahidah dihaz berkata...

hohohohooho...jawapan "terbaik"...hahahaha


New Entry: Secret Garden

joegrimjow berkata...

@kechixx
ohh
stakat ni xde fikir bukan2 lg

joegrimjow berkata...

@Kumiko

ayat kena macho

joegrimjow berkata...

@Hazzy Ishak

sangat mengada

joegrimjow berkata...

@Azam Shah

alaaaaaa
jgan la
dah serba salah dah ni
hhee

joegrimjow berkata...

@d_tieah

=)

joegrimjow berkata...

@Kosonger

merapu meraban

joegrimjow berkata...

@Daleela

die xcakap lg apa yg die nak tu
berdalih2 skit

joegrimjow berkata...

@•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·•
xde sambungan dah
hehe

joegrimjow berkata...

@zahidah dihaz
hancur hatinya

[cucu Hj Hassan] berkata...

errr? hahahaha. rasa nak gelak dulu. saya rasa dengan gaya mcho anda perlu menjawab dengan hadis2 atau ayat quran. haha

Azrul Hisham berkata...

kah3x...ayat terbaik buat si penipu...

hati2 la bro...orang sekarang ni macam2 idea nak menipu...

hafiza haris berkata...

eyh joe...ko ade google dia btol2 x??

http://idaman-info.blogspot.com/2011/02/facebook-diguna-untuk-mengrekrut-kaldai.html

http://www.adpost.com/my/personals/9833/

/Dayah/nurul/dayak berkata...

xtekejut la jo bls camtu, hati2 slalu, ak mcm taksabar nk tunggu dia nk balas pe

Heavenly Smile berkata...

hahhah..lawak la minah ni..asyk gna ayat same jek...hati2 joe..org skg suke amik ksmptn...^_^

KiD berkata...

kaakakaaakak
Bahaya Beli TV LCD Murah!

joegrimjow berkata...

@[cucu Hj Hassan]

nanti xpaham pulak

joegrimjow berkata...

@Azrul Hisham
dah malas nak layan dah
huhu

joegrimjow berkata...

@/Dayah/nurul/dayak

ADA Pengalaman ke?

crayon berkata...

tiba2 panggil baby my love apa cita? hahahaha.. naluri wanita bukan begitu.. good good.. memang sesuai kena "fu*k"

eton berkata...

uii takut tgk ayat no... huhuhu

APi berkata...

die fikir lain nanti joe..
abes la kau..^^

Fina Fento berkata...

haha..hambek.

iman berkata...

huhu kasar jg tu.she shud meet my cousin v gud in manipulating. tengok sape kenakan sape.

enuLwanie berkata...

saya dah agak dah ni ending dia.
sebab sy tau joe ni bijak dan licik.
hahahaa..
*bodek ke ni?harap x!

Haz berkata...

nice ending..
hehe

pink berkata...

Hahahaha cool gila ending !

SofieyAzwa berkata...

Ayat last takleh blah.. Ingatkan Nak cakap " I love you baby" balik kat dia.Hahhahahaha

sitinurfaeezah berkata...

ble tbc ayt2 kt ats tu..tingt kes sy sme cm anda.. smpai sy dh msk kn bnk in,kte der brg spai..cdh sgt2.. tp nk wt cmne slh sy kn..wt pkre tu,xgtw prents..skunk tgg rgi..byk oo hbs..hmpr30k :(
sy smpn g email owg tu smpai skunk..

Mohamad Adib berkata...

xpe joe..bunga bukan sekuntum..tapi nice ending..

✖nedd✖ berkata...

Ak kne kt emel je. Mls nk lyn.

Mat Gebu berkata...

Contact producer drama bersiri sat..boleh jadi "modal" nihh.. :-)

gadisBunga berkata...

f*ck.

happy ending tuh! huhuhu~

Atirah berkata...

A wise saying hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

aihhhhhhh!!!!!!!!!!!last2 camtu jadi

syira_88 berkata...

hahhaha..memang patut dapat F*ck tu..padan muke nurul tu :)

syafiq berkata...

#foreveralone...hahaha

amik kena f*ck dah..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW