Share

2 benda yang akan terjadi selepas cukai 6% ditangguhkan

Cukai 6% sebelum ini (baca sini) ditangguhkan dahulu kenaikkannya. 15 september seperti yang diberitahu terdahulu entah bila akan naik cukai tu. Mungkin lepas pilihanraya? Atau mungkin takkan naik untuk selama-lamanya!

Apa-apa pun, 2 benda ni mungkin akan terjadi selepas dengar berita tersebut



1) Semakin ramai sayangkan Najib, pemimpin berjiwa rakyat!









2) Orang yang top up dengan banyak sebelum ini mengalami penyesalan!!








pss : aku lah tu yang no 2 tu! grrrrr

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 ulasan:

CIK PARO! berkata...

hahyhahahaha..
nasib baik tak pi topup bnyk2..

Wadi AR berkata...

musti kau topap byk byk kan?

azrijohan berkata...

hahahaha,kesian nye

joegrimjow berkata...

@CIK PARO!

nasib baik!

joegrimjow berkata...

@Wadi AR

ada gak tapi tak banyak sangat r. hehe

joegrimjow berkata...

@azrijohan

:(

Ghudy Herbalife berkata...

haha..1st picture tu gambar kakak aku down n abg ipar aku padin..

joegrimjow berkata...

@Ghudy Herbalife

serius??? glamer kot kat google. hehe

APi berkata...

propa propa..

Dawa berkata...

najib hero rakyat..pakar propaganda...

Muslimah Optimis berkata...

heheheh..MO pon hampir nak topup banyak2 jugak

mamai berkata...

tangguh lepas pilhanan raya baru naik

Akulah Pak Lan berkata...

brapa kau topup? biar aku teka. rm200?

haha, jgn sangka student pun terlepas dari cukai.

Akulah Pak Lan berkata...

brapa kau topup? biar aku teka. rm200?

haha, jgn sangka student pun terlepas dari cukai.

Atiqahtuty berkata...

banyak jugak la. lebih dari biasa. sigh

RerameUngu berkata...

ekeke..nasib pakai postpaid je..hehehehehe

takpe..prepaid tu leh guna utk jangak masa panjang..ngeeee

joegrimjow berkata...

@APi

bodek

joegrimjow berkata...

@Dawa

hehe

joegrimjow berkata...

@Muslimah Optimis

hampir ok lagi dari dah buat terus

joegrimjow berkata...

@mamai

mungkin?

joegrimjow berkata...

@Akulah Pak Lan

huih
xde la banyak sangat
huhu

joegrimjow berkata...

@Atiqahtuty\
kecewa kan

joegrimjow berkata...

@RerameUngu

tp ada tarikh expired

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Leh share kan? kongsilah dengan i...i rela menerima top up percuma la la la

alyaa majid berkata...

haha . aduhh . aku pon tergolong dalam kalangan nombor dua tue . topup banyak - banyak sudaahhh . harghh

afqh berkata...

sape yang pakai dua nombor tu terasa la kan
dulu nak murah kot2 kawan pakai telco lain
sekarang pikir 2kali nak topup eh

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW