Share

TERBARU: 100 000 rakyat Malaysia mahu @najibrazak letak jawatan


58 302


1

2

3

4

5

6

taraaa


58 322

1

2

3

4

5

6

7

8

9

taraaaaa


58 353


Tiba-tiba kat feed facebook aku ramai gila yang like page ni (link) aku cuba tengok dan - alah, ni page yang biasa orang duk buat untuk kutuk kerajaan lah ni. Tapi ada benda menarik disebalik page ni, dalam masa kurang 10 saat kalau refresh nombor tu akan naik 20-30. Haha, ramai sangat orang nak najib razak letak jawatan ke?


Pendapat aku pasal najib

Aku rasa dia adalah orang terbaik yang Barisan Nasional ada sekarang. Dari segi kepimpinan, karisma, semua ahli BN sekarang kalah dengan dia. So, let say korang nak suruh dia letak jawatan, mesti orang lain akan naik. Mesti orang lain tu dari BN jugak sebab tak pilihan raya lagi. Sape yang kat BN sekarang bleh ganti najib sebagai PM? ce cakap ce cakap. 


Dan lebih kurang 2 minit aku type entry ni jumlah dah jadi


walaaaa!!



pss : jadi macam ni sebab rakyat dah bosan la ni. kan kan

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

36 ulasan:

Kamil Kahar berkata...

betul2...soalan last skali mmg bernas bro...hehe...bosan, xbsyukur, dan xsdar diri...

iwan_dextrous berkata...

huhuu...ntah ler...

FarhanaBekeri berkata...

bukak page tuh and refresh byk2 kali.
stiap kali refresh bil. akan naik.

ce try. =)))

joegrimjow berkata...

@Kamil Kahar

sape yg xbesyuko ni?

joegrimjow berkata...

@iwan_dextrous

die yg plg ok kot

joegrimjow berkata...

@FarhanaBekeri

da try
mmg banyak2 naik

kakyang .. berkata...

propaganda jek tu .. DS Najib sudah jalankan tanggungjawabnya yg terbaik ketika ini ..

Tanpa Nama berkata...

mmm....tak ley nak lwn lisa surihani ar....1juta tuh....hehehe...tu mlayu sje jek ek ke de bngse len???

Tanpa Nama berkata...

setakat ni dia paling layak. tutup cerita.

Dawa berkata...

najib mungkin nampak bagus dari segi kepimpinan beliau, tapi hakikatnya rakyat cukup meluat dgn perangai boros bini kesayangan beliau

yusri berkata...

bila tak jadi PM mana tahu lagi..macam dulu sebelum najib jadi PM pun orang ragu 2 juga...

Kalau bukan Najib tentulah Muhyiddin sebab dia timbalan....kalau bukan muhyidin tentulah Zaid Hamidi sebab dia naib presiden paling banyak undi kalau bukan zahid tentulah hismuddin dia dapat undi naib presiden ke2 terbanyak..

Meck berkata...

aku like page ni

Alexandriana Alia berkata...

mana page ni, aku nak like 1000 kali

M@M@ SH@RIDZ berkata...

betul.... bersyukur dengan apa yg ada.

Tanpa Nama berkata...

kau ni bute lah. najib ngn bini dye same bodoh

joegrimjow berkata...

@kakyang ..

kan, dah kira baik dah tu,

joegrimjow berkata...

@Anonymous

page ni baru set up ni
hehe

joegrimjow berkata...

@c.i.k.a.m.i.e.a

=)

joegrimjow berkata...

@Dawa

yg tu dia tak nampak

joegrimjow berkata...

@yusri

ok ke muhyiddin?

joegrimjow berkata...

@Meck

aku pon like

joegrimjow berkata...

@Alexandriana Alia

kekeke
dah ada link tu

joegrimjow berkata...

@M@M@ SH@RIDZ

ramai yg xnak syukur
tu yg probs tu

joegrimjow berkata...

@Anonymous

hehe

belog|amiyo berkata...

dah 68k la bro. haha. ni bukan sebab orang tak bersyukur. tapi nak bersyukur utk senang dapat akhirat.

Zie berkata...

nak tanya pada korang semua.... dah daftar ke SPR? jgn cakap dan komen ajer....masa depan negara di tangan anda yg muda2 ni...tak kira lah kerajaan atau pembangkang yg memerintah...anda semualah yg tentukannya.

iKhRam berkata...

ok la tu.. dari bn jugak..

takkan nak lantik pemimpin yg ada salah laku seks pulak kan?? hehee

intannuratiqahmohamadyunus berkata...

kesian najib.sangat kesian. die ambik alih msia dlam keadaan negara yg agak teruk.kalah 5 negeri kat pembangkang. ekonomi pun jatuh masa tu. So,guys give him time untuk pulihkan semua tu.tadbir negara bknnya masak megi 2mnt dh siap n nampak hasil. Lagipun Najib ni blm pn lg hadapi pilihanraya as a pm. how can we judge him corrupt,dirty politic n whatsoever?. Actually,ape salah dia sebenarnya???

shida berkata...

ho3...nak like jugaklah..:P
jemput singgah
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/pembersih-kah-malaysia.html

Amanina berkata...

dah 84418 dah joeee :p

Cool berkata...

Apala korang ni x matang langsung, da xde keja ke? Malaysia da aman pn nk kecoh lg macam anjing menyalak siang malam...

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Masa Tun Mahathir jadi Pm dulupun orang tak suka juga, Bila Pak Lah naik...orang kutuk jugak, sekarang ni Najib lak.

Agak2nyalah...kalau batang pisang jadi PM, kena kutuk tak? ----> tetap kena. Moral kepada ini cerita adalah: Tak akan ada semua orang suka dengan seseorang, mesti akan ada yang tak suka.

Kalau Rasulullah S.A.W pun ramai orang boleh tak suka baginda, apalah sangat takat najib tu kan ;)
Apalah sangat kalau kita pulak jadi PM...lagilah tak ramai yang suka ;)

Sha-na.Szied berkata...

abg jow!! dahh 1000000 dahh!!! cepat bukak hehe

Sha-na.Szied berkata...

@anyss

orang nak pembangkang kot naik :)

moonie berkata...

kalu pemimpin tu btol2 jadi pemimpin, betul2 bersih baru rakyat sayang.

xde maknanya orang nak kutuk kalu betol die jaga kebajikan rakyat.

umpamanya PTPTN, kenapa mesti 3% interest?

Destinasiku berkata...

dh aman tk payah kecoh2. semua ni duniawi semata2.

semua nk free. mana buleh. Nak msk syurga pun kena ada amalan. bukan simply hidup then mati trus ke syurga

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW