Share

Esok Bersih 2.0 tapi aku join Bersih 3.0


call/msg joegrimjow : 0169640972


Masih kat Kelantan, esok petang baru gerak ke KL. Sampai malam tido kat Gua Musang, pagi esoknya baru bertolak. So 10hb aku akan berada di area Putrajaya. Sesiapa nak Bersih lemak, silalah call aku ya. 10 dan 11 hb je free, 12hb akan berangkat ke UK, wahaaa, mahu konvo ya =)


pss : gud luck yang berhimpun esok, ada gambar menarik jangan lupa share-share. Maafla kat kawan twitter, twit macam aku join je esok. heeee

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 ulasan:

SofieyAzwa berkata...

Ingatkan join!!! Terpedaya dengan twit2

Dawa berkata...

hehe esok ni komfem ramai nak berSEO kaw2 punya psl BERSIH ni.

joegrimjow berkata...

@SofieyAzwa

haha
klu kat kl join kot. kat klantan lg xsempat

joegrimjow berkata...

@Dawa

konfem

KiD berkata...

wwaaahh.. in advance joe nih.. hehhee..
Koleksi Tips Trafik Naik dalam Sehari

Azah berkata...

tah nye... tipu je joe ni, x nak wish gud luck dah la pasni.. :P
sy underweight, sy nak lemak.. ada no fon? huhu...

fadhdeela berkata...

nak no phone!! nak bersihkan lemakk..hahhahahhaa

APi berkata...

selamat berkonvo.. =)

joegrimjow berkata...

@KiD

sangat advance kan

joegrimjow berkata...

@Azah

nak tambah lemak pon bleh
hehe

joegrimjow berkata...

@fadhdeela

keke
kan da ada tuuu

joegrimjow berkata...

@APi

thank u

cik tehaa berkata...

bersihkan diri dulu.. tu yg lebih penting kan :p

DanieL AdiE berkata...

Hahhaa...

joegrimjow berkata...

@cik tehaa

sangat btol

joegrimjow berkata...

@DanieL AdiE

hehhe

cik ina berkata...

haha..baik rkyat mlysia join bersih lemak ni..

hanina sofea berkata...

Jom kite bersih kan lemakkkkk... nasi lemak dah jadi nasi bersih !!
gulai lemak cili padi dah jadi gulai bersih cili pun tak de....
naik lemak ....dah jadi naik bersih !!!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW